128

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак се изходи на метеното.

127

Виктор

преди 2 години

До 165 Защо си мислиш,че само тебе те боли ,когато ни наричат прости,ние тук в България също се наричаме прости .А не сме ли?Може ли за 30 год.да не можеш да се ориентираш кой е мошеника и да не виждаш кой какво е направил за България?Кой нормален народ ще си разреши лукса 3 пъти избори за 6 месеца + президентски и сигурен балотаж 5 избори и да не си дава смета, че всичко е от неговия джоб?Не сме прости а сме много прости,а младите освен, че са прости са и безотговорни .Това е истината за жалост

126

Хм

преди 2 години

Ако имахме прокуратура вместо каскетатура досега тоя трябваше да търка наровете в ЦСЗ .

125

ИТН

преди 2 години

Добре че го свалихме това недоразумение.

124

Анонимен

преди 2 години

още от древността тиквата се е смятала за добър духовен проводник между хората и света на отвъдното ---///---- Да, да... Точно този смисъл са вложили мутрите, когато са нарекли Борисов "Тиквен гьс"...

123

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Митофф щял да бъде...пазарен от Тиквата за...премиер на БСП-то,защото имал...опит;знаел как...веднага се връща мандата.

122

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от разни бесепари, нови стари мутри, успяли от чужбина деца на бегълците с куфарите, всички те да наричат народа ми пр.ост! Като не го харесвате се откажете от него и си сменете гражданството. Кеф ви руско, кеф ви канадско или английско. Само да ви уведомя, че във вашите вени тече същата тая пр.ста кръв. Не е зле да я източите и да я подмените, може с кралска например. Да не забравите да си смените и имената, религията едва ли, тъй като очевидно нямате такава.

121

Здравко

преди 2 години

Че те всичките чегъртачи на ГЕРП са задкулисни,но лъжливите си обвинения ги хвърлят върху тях и простите вярват.

120

Анонимен

преди 2 години

Кутев, прибери си троловете да се изкъпят поне! xD

119

Епа

преди 2 години

Ти си си виновен , Бойче. Що твоя не си го държа та да си по направиш малко реклама и предизборна кампания... Ами веднага го върна? Дето рИви! И ние ревем, че ни писна от щуротии, ама на никого от политиците не му пука.

118

Анонимен

преди 2 години

Борисов знае как се събират трудно парите за държавата. На Нинова не и пука, че е 2 лева лука. Г-жа Импексова беше на 28г. когато дойде от село Крушовица и седна на министрески пост. Грабна куфарите с пари от Костов и заграби Техноимпекс и не само.Как мислите по онова време е било възможно на 28г.жена да вземе министерски пост ако не е била агент на чужда държава? Питайте Нинова защо Станишев я уволни за корупция през 2007г.! В партията и не я искат старите социалисти.Оставката и искат младите.

117

Анонимен

преди 2 години

За да допълня коментара си за тиквите, ще кажа че още от древността тиквата се е смятала за добър духовен проводник между хората и света на отвъдното. В старите келтски традиции тя е била използвана за светилник за душите. По-късно това се превръща в Хелуин. А тиквата е фенерът, който да предпазва хората от зли духове и в същото време да показва пътя на добрите такива към домовете в които живеят близките им.

116

Реалист

преди 2 години

Мутрите вият на умряло! Техните *** не могат да заблудят никой!

115

Анонимен

преди 2 години

Боко е самото доказателство, че този народ макар и малък е много пpocт

114

Анонимен

преди 2 години

ръси неадекватните си простотии с кофи.... като винаги. Умно нещо не сме чули от него.

113

Анонимен

преди 2 години

Много голем НОС имаш бе Толуп.Това е от залебването през мутренските ти години.

112

Анонимен

преди 2 години

Много често се споменава тиква тук. Аз понеже си падам еко, ще кажа че тиквата е нещо много полезно. Тя съдържа огромно количество витамин А, който ви помага да виждате добре. Който обича тиква се слави с хубаво зрение. Освен това и кожата става чиста и сияйна. Тиквените семки пък са магически при заразяване с ***. Консумирани без обработка, те са най-доброто лекарство против ***, които ви разболяват, изтискват силите ви и хранителните вещества от организма ви. Тиквата е прекрасна.

111

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука за ГЕРБ и техния лидер, важното е да скимтят като напикaни кутрета.

110

Анонимен

преди 2 години

Нека реве бе, заслужил си го е.

109

Сата НАТО

преди 2 години

И защо БСП да не може да задържи мандата? Значи затова Славчо ни в клин, ни в ръкав даде интервю в петък и обяви, че няма да подкрепи? Защото работи заедно с ГЕРБ? Щом имат законно право, ще си задържат мандата.