457

Цитирам:

преди 2 години

"Работиш, работиш, работиш и накрая успяваш" Христо ЯвашевВ България в момента е така, работиш, работиш, работиш и успяваш да се задържиш на работа, защото много искат да не работят и да си платят мястото и да вземат това дето е за тебе, да вземат 10000 лева от конкурс в който е участвала с работа на Магрит - дорисувала една фигура и не учила в България даже, или си плати местенцето за асистент да го раздава "На къв ми се правиш"... Правя се тоя дето ви би и чиито награди вие изкунсумирахте

456

Анонимен

преди 2 години

Тоя дъртият глиган кой беше?

455

Анонимен

преди 2 години

Еее, бай ви *** бил жив бе!

454

Анонимен

преди 2 години

Ти си на много сериозни наркотици ??? Главната психиятрия ли ти ги предиса ????

453

Мене ми се струва:

преди 2 години

Че подмяната на нещо, което си имаше своите проблеми, но те се решаваха постепенно с нещо, което потроши всичко постигнато като цивилизация и гражданско съзнание за феодализъм и мафия...Съжалявам, че трябва да ви го кажа, но приемете истината за периода 1878 -1945 няма България има колониален режим под Сакскобурготите и Батембергите. 1945 -1990 има България, но Плъхоубийчето реши да я няма. 1990- 2021 все още има България ама ако продължава така корена на злото да се правите, че го няма ....

452

Анонимен

преди 2 години

До "протестиращ"Ти специално ще гризнеш на тиквата питоня.

451

Протестиращ

преди 2 години

То е пределно ясно че Другарката ще си играе с камиончето докато не се намерят пари за Юмручния ! А вижте как се държи ДПС които не коментират нищо ! Ние понеже много ги разбираме нещата ще гризнем дръвцето !

450

Бай Петко

преди 2 години

Сина ми се отказа от канадско гражданство. След Левски и Ботев никой друг не е правил такава жертва за България. Дано го оцените, ако сте разумни и мислещи хора.

449

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам Георгчо ли е "младежи герб"? Че те "младежите" на герб по-дебели и от старейшините бе. На Гьоргчо всеки момент ще му се пръсне копчето на ризата, а за панталона не смея и да си помисля. То яло, яло, па се .

448

Дйдййд

преди 2 години

И този психопат е бил министър председател толкова дълго време.

447

Мисълта ми е:

преди 2 години

Че целта на цялата "Демокрация" беше социалистическия режим да бъдат корегирани пропуските и нещата, които не работеха. Хората се вързаха типично по "Перестройка" на Горбсчов. А то к'во излезе - огромни парични суми и ресурси липсват, обществените сектори са в пълен погром, цялата държава е похристиянчване и порелигиозване, чужденец да си в България, но не и българин. Прилагат се нацистки и дискриминативно практики в образованието против науката и бизнеса и докажи че твърденията ми са неверни.

446

Хитър Петков

преди 2 години

Завършил съм Харвард и ми се полага да съм поне министър. Това е добър, скъп университет, и който го е завършил трябва да управлява и да се разпорежда с държавна пара. Бизнеса ми не потръгна, но за три месеца вече съм напред. Влезте в групата ми и ме подкрепете за министър-председател. Ще успеем още повече. Супер съм сигурен съм в това.

445

Анонимен

преди 2 години

Я се кандидатирай та румбата да те приключи окончателно ...нали си ербап

444

до 520

преди 2 години

Пука ми че тоя фъфляк и Деса ще живеят добре на гърба на народа

443

ПроСоТо

преди 2 години

(5) Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът назначава служебно правителство, разпуска Народното събрание и насрочва нови избори ..Е?...КЪДЕ ИЗЛЪГАХ?...Можеш ли изобщо да четеш и да ОСМИСЛЯШ написаното?...КЪДЕ ИМА УПОМЕНАТ СРОК ЗА ТРЕТИЯ мандат?..-Ами НЯМА!...ТОВА Е ПРОПУСК в текста на Конституцията,няма две мнения,но така или иначе той има силата на ВЪРХОВЕН ЗАКОН..

442

кво ти пука

преди 2 години

Тебе три пъти те "преизбират".Няма лошо и Радев да бъде преизбран още веднаж.

441

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..да продължим:-"(3) Ако и в този случай не бъде предложен състав на Министерския съвет, президентът в срока по предходната алинея възлага на някоя следваща парламентарна група да посочи кандидат за министър-председател.(4) Когато проучвателният мандат е приключил успешно, президентът предлага на Народното събрание да избере кандидата за министър-председател."(5) Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът назначава служебно правителство, разпуска Народното

440

След като:

преди 2 години

Царска Бистрица е на сол потрошена, Плъхоядчето ще стопли какво е направил с държавата той и хората му.Всичко е потрошено и нищо не работи както трябва... И пари за цивилизационни и много важни работи няма ...Ще рече човек, че това тука е селце и квото става в читалището е единствената култура дето ще видите ...

439

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Добре,въпреки нежеланието ми,да си поиграем на ЦИТАТ!..И Така:"Чл. 99. (1) Президентът след консултации с парламентарните групи възлага на кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група, да състави правителство.(2) Когато в 7-дневен срок кандидатът за министър-председател не успее да предложи състав на Министерския съвет, президентът възлага това на посочен от втората по численост парламентарна група кандидат за министър-председател."

438

Анонимен

преди 2 години

Спокойно , няма да те търсим, може да излизаш в пенсия. Пардон, след като минеш през чистилището на съдебните процеси. Нищо лошо спрямо Борисов, като цяло не изглежда лош човек по начало, но д астои на власт и то цели 12 години му беше много, прекалено много.