102

Z3

преди 2 години

Двойна е целта да се бави мандата. сла-Нинова посочва само първата - актуализация на бюджета, за да може правителството на Радев да се почерпи финансово като за последно и за наша сметка. После ние ще връщаме новия дълг. И втората е жест към Радев - да се разпусне колкото може по-късно парламента, за да може да не се направят избори 2 в 1, които са лош вариант за пРезидента. Дано най-после народът да се ядоса истински и да се изсипе масово пред урните макар и 3 пъти, за да спрем опита за преврат

101

Поредна манипулация

преди 2 години

Нинова е наясно,че"експертният" и кабинет е неизбираем.Ако се надяваше да мине,тя щеше да го представи пред НС.Сега да обясни на кандидат министрите колко им вярва,да им каже,че това е постановка за да забавят датата за избор на ново НС,за да не съвпадне с президентските избори,което не е от полза за Радев.Голяма работа,че ще харчат повече пари,да не са нейни?Поредно изнудване на НС,но сега не от страна на Радев,а от БСП,която партийка се надява на трохи от пира му.Жалка БСП,жалка КН.

100

Анонимен

преди 2 години

Комунисти власт не дават, трябва да им се вземе насила, иначе - забрави да си тръгнат.

99

Анонимен

преди 2 години

Нещо протести няма ли да има или няма кой да ги плати ?

98

Патриот

преди 2 години

Искрено се надявам,на следващите избори българският народ, който е корав,разумен и е оцелял повече от 1300 г.,да подходи с мисъл за децата си и за красивата ни родина,и най сетне да гласува мъдро ,и да изрине тази червена к.омунистическа с.***.Боже пази България!

97

Асан

преди 2 години

Връщай суджука и партийната субсидия :)))

96

Анонимен

преди 2 години

президентските схеми започнаха а най смешно е ,че е с най висок рейтинг

95

AVGVSTVS

преди 2 години

Без да съм професионалист в областта на конституционното право, доколкото знам, партията на която е връчен мандат за съставяне на правителство има 7 (седем) дни срок. Ако в този седемдневен срок не представи правителство мандатът се счита за неуспешен. Как тази крадлива тьотка ще го задържи до 10 - 15 -ти септември без да наруши Конституцията?

94

Къде е мандатът?

преди 2 години

Той се намира под възглавницата на КН.Когато тя си легне,веднага я обръщат сладкисънища.В една чудна страна,обкичена с червени знамена,др.КН,генерален секретар,президент и премиер едновременно(да не хаби длъжности,като ги дава на други,нищоче са от нейното ИБ)приема манифестация на пионерчета и трудещи се.До нея е руския посланик,а хората скандират БСП,Расия,вечна дружба.Внезапно минава ниско летящ Ф16.Рашков вади калашника,но се сеща-в него шофьор е Расев,нека си играе.И...звънибудилник.

93

Пак

преди 2 години

Мрсни зад кулисни игри !

92

Анонимен

преди 2 години

Лельо Корни, връщай мандата веднага да не станеме на кълбета! Стига с тия "византийски" номера!

91

срам

преди 2 години

Пак няма никакъв морал ами ползват врътки и номерца.Що само до 15 септември, нека да го държат до 15 март, да мине зимата.Още в същия ден в който взеха мандата стана ясно, че няма подкрепа за тях след интервюто на гологлавия чалгар, обаче на тях не им пука. Ще разиграват циркове и ще тупат топката, залъгвайки хората, че щели да се срещат. Ами както се видя, те цял месец са се срещали всичките на килимчето в кабинета на славун да просят постове и министерства

90

Анонимен

преди 2 години

Партия, която направи пенсиите по три долара и средната работна заплата по двадесет долара твърди, че е лява и се грижи за правата на пенсионерите и работниците. При такава партия- благодетелка на работниците и пенсионерите не им трябват врагове.

89

Анонимен

преди 2 години

Лицето на корупцията и на подземния свят е взела мандата и няма да го върне докато всички задкулисни схеми не се изчерпят. Даже и след това пак няма да го върне щото комунист захапе ли не пуска, по зли са от питбул.

88

Анонимен

преди 2 години

Да, ако искате и до Коледа го дръжте тоя мандат, тя тая Конституция е за парлама писана... Дева и клоуните ви

87

Анонимен

преди 2 години

Природата на крадливите лъжливи комунисти е, че каквото и да захапят кокал, мандат, ллааййннноо, те не пускат докато не им го изтръгнеш с ченето. Всички и казаха на корумпиарната, че няма да я подкрепят, тя щяла да стиска мандата до последно.

86

Анонимен

преди 2 години

С какви оче казва "ако няма кабинет" Ми откъде кабинет, ***! Всички големи партии казаха, че няма да гласуват за кабинет. Остават и протестърчетата на Мая и на Ицето. Ще задържи та ако може да купят някой и друг депутат и да нагласят мнозинството в НС. За да изберат правителство. Мръсни, гадни, радеви комунисти.

85

Браво

преди 2 години

Това е най разумното решение при този парламент. Ако не им харесва, дупетатите на престъпността герб и дпс, могат да напуснат парламента още в понеделник. Ако и слугата им славчо напусне ще е идеално. Народа ще види мръсната им антибългарска игра.

84

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо няма всенародна радост. Излизайте по улиците, празнувайте. Зимата като дойде пак - изразявайте публично задоволството си от постигнатото. Нали това искахте - ами, ето. Много е хубаво!

83

ПроСоТо

преди 2 години

Разумна логика!..Без разписан бюджет следващите,които и да са те,или няма да похарчат и лев,или ще издухатпарите по почина на "джипката"-"Без сигнал,без ред,секой само гледа да са набута напред и като със хитрост се сложи,поне милион в джоба си да положи"..