160

Анонимен

преди 2 години

Демек от войната няма майки с деца, които да бягат, а само млади терористи.

159

Анонимен

преди 2 години

Онзи *** Джамбазки, каза в интервю, че са ходили в два лагера на бежанци-в единия имало една жена, в другия две, всичко останалбо млади черни момци. Правете си изводите сами. И това е информация ясна за правителството на БГ е ЕС, да не се правят на улави.

158

miko

преди 2 години

Отворете сайта на Флагман, за да видите как МВР шефът на Сливен поздравява Рашкоф.

157

Професор

преди 2 години

При тази демографска катастрофа в която се намираме това е уникална възможност за страната ни. Евтина работна ръка за бизнеса. Да приемем колкото се може повече бежанци и да им дадем български паспорти.

156

Анонимен

преди 2 години

До Waffen SS Какво не ти е точно и не ти е ясно, само САЩ и Pусия имат повече ядрени ракети от Франция. И между другото Наполеон > Хитлер :)))

155

Анонимен

преди 2 години

Отваряйте отделението за трансплантации и всичко ще си дойде на мястото, даже и за бюджета ще има.

154

Waffen SS

преди 2 години

До Анонимен 183 .Не точно.

153

Анонимен

преди 2 години

истанбул е препълнен с всевъзможна мигрантска маса откъдето се сетите...в лалели има вече региони,където не можеш да видиш местен-само мигранти от субсахарска африка-нигерия,сомалия,уганда,гвинея и т.н.афганистанците и сирийците са обичайна гледка навсякъде из истанбул...всичко това чака да се организира пътя им към просперираща европа.

152

моника господиножа

преди 2 години

само миниране

151

мак

преди 2 години

До Христо Христов. Т.ъпо е изказването ти. За "европейски" ценности писах неведнъж, умнико.

150

Анонимен

преди 2 години

Т.е., за изборите емигрантите ще са тука. Точно когато Рашков ще е изключително зает да привиква възпитателки от детски градини, да не би да гласуват за ГЕРБ.

149

ОГРАДАТА

преди 2 години

е неподдържана от АПРИЛ 2021., РАШКОВ!УКРЕПВАЙТЕ я, защото ЕРДОГАН къде мислете ще ги насочва!!??И ИТН да не се правят на ВАЖНИ!!!

148

Анонимен

преди 2 години

Франция има третия най-голям ядрен арсенал В СВЕТА и ако иска жив турчин няма да остане :)))

147

Данко Харсъзина

преди 2 години

Бясното куче на Радев би трябвало да знае, че да пазиш границата не е като да чегърташ, да правиш интриги и гнусни внушение и нагло да лъжеш в парламента и медиите.

146

Анонимен

преди 2 години

Турция имала най-силната армия хаха, да, ако живеехме в средновековието и всичко се определяше от числеността, Турция е много зад ядрените сили Франция и Англия, а Израел ще обезкости турчeтата. Франция има мръсни бомби от които няма да има живот в Анадола и след милиард години. Франция и Англия имат самолетоносачи и ядрени подводници, а турците имат от трите пръста средния. Плашите гapгите с геврекаджията с купена диплома Ермалък.

145

Румен Владимиров

преди 2 години

Гответе бежански центрове, ама много и то в цялата страна, защото сега наказаните и публично оплюти полицаи няма да си мръднат пръста да спрат на границата когото и да е било, защото прилагането на сила от органите на реда в държавата на Фигуранта не се толерира. За това като видите тълпите вонящи, дрипави и агресивни талибани по улиците на вашия град, когато ви оберат с нож на гърлото или изнасилят жена ви или дъщеря ви се сърдете на адвоката oлигoфрен с прашката, пияндето Чашков и фигуранта!

144

Аз

преди 2 години

Сега Васко Зара и армията му от прости протестъри да ги спират!Нали за това скачахте!

143

Waffen SS

преди 2 години

""Оградата на границата с Турция през последните години не е поддържана и сега на места има срутища, пробиви,а някъде дори е паднала.""Тя падаше и се сриваше още докато Борисов летеше над нея хеликоптер.Тази не е строена да възпира различни видове навлеци,а е строена да направи малка група хора значително по-богати.Самата ограда като проект,реализация,здравина има по-скоро водевилна функция,което е скромен и успешен опит да се издуди запада,да даде едни пари,за да бъдат откраднати,което и стана

142

Анонимен

преди 2 години

Времената са разделни, домат от Турция не бива да се купува, дърва на Турция не бива да се продават. От арабин, за арабин-нищо, ама българинът е хем лаком, хем пр-ост!

141

пияница мистик

преди 2 години

Борисов имаше приятелски отношения с Ердоган, което аз отчитам за огромно негово постижение. Турция е държавата, която освен член на НАТО има най-силната армия в Европа. Да си приятел с Турция е огромен плюс. Благодарение на това, докато ГЕРБ и Боко бяха на власт емигрантите бяха сведени до минимум, под 1%. Сега да ги видя тези мишоци, фигурантчета, чалгари и комунисти, дето Ердоган даже не ги знае кои са какво ще направят. Отделно за дрогарете да подчертая, че Ердоган е и пръв приятел с Пyтиk