117

Анонимен

преди 2 години

Задействаха и прокуратурата да води война срещу народа. Как тъй 30 г. тази проКУРатура нищо не действа и остави мафията да си върши каквото пожелае, 2 млн души емигрирали (брой ги почти умрели за БГ) но видиш ли - сега изведнъж, понеже Бългсрите не искат да се ваксинират... смешната карикатура се активира.

116

Анонимен

преди 2 години

Е как да не съм направил нищо. Уволних сума ти уважавани и доказани капацитети началници на болници. След това вече би трябвало заболеваемостта да падне значително и имунизацията да достигне 134%. Направо не мога да си го обясня защо не се случи така. Из мисловните процеси на Кацаров

115

до Истината

преди 2 години

Глупаво е да мериш другите хора със собствения си аршин.Така само доказваш собствената си ограниченост.За разлика от теб, не съм политически пристрастен.Всички партийци без значение от цвета и принадлежността им, ги броя за ненужен ***. Все са интересчии и откровени ***

114

Сергей

преди 2 години

В братска Русия ваксинацията е задължителна. Ако работиш в сферата на обществените услуги оставаш без работа при отказ. Във вътрешните помещения на заведенията може да влизат само ваксинирани или с отрицателен ПСР тест, както при минаването през граница. Това е положението. Кацаров гласи подобно и у нас.

113

Силвия Борисова.

преди 2 години

Ха.ха.

112

Корона

преди 2 години

Каскета що се прави на луд? Ваксините за Ковид са ДОБРОВОЛНИ по закон!Досега доброволците са само 16%.Какво точно може да направи министъра на здравеопазването/че Кацата е абсолютен некадърник,е ясно/ за да повиши процента на доброволците? Ако ваксите бяха задължителни,вече е друга бира.Тогава могат да питат министъра защо не съблюдава закона и не контролира ваксинирането на гражданите!

111

Анонимен

преди 2 години

Преди време четох едно, че този вирус се командва от политици и полицаи. Сега и прокурори влязоха в играта, загрижени. Техните заплати са сигурни, проблеми няма, реалният сектор дгд

110

Мъдуран

преди 2 години

Щом и прокуратурата взеха да се месят във ваксинирането очаквайте скоро осъдени хора,че не са си сложили доброволно задължителната ваксина.

109

ъхъъ

преди 2 години

Май ГЕРБерастите нещо пак почнаха да надигат глава. Очаквайте в най скоро време още компромати и резачки на ГЕРБ-СДС-ДПС мафията ....

108

Анонимен

преди 2 години

Ко стана, отсраниха ли Гешефт......хахахахахаха :)) Нещо бай Ставри отново ще се задоволи да си блъска кухата кратуна в стената......хахахаха :))

107

Истината

преди 2 години

До до Истината....... Радевите *** на половин работен ден ли сте? Или ти си трудоустроен? Или поради напреднала възраст си от фолкщурма на фигуранта?

106

Гиб Мелсън

преди 2 години

Има безплатни ваксини за всички които желаят. Държавата предлага не само безплатни ваксини, но и безплатно поставяне на ваксините. Това е напълно достатъчно като мерки. Който го е страх да се ваксинира. Останалите искаме да живеем нормално. Не съм съгласен с удължаването на епидимиологичната ситуация с три месеца. Това е безумие. В Швеция без военно положение имат 14 хиляди жертви. Ние със военно положение вече втгора година имаме 18 хиляди жертви. Мангъра е абсолютно прав.

105

Само питам

преди 2 години

До Анонимен...... Ти да не си юрист бе приятел? Точно това е работата на прокуратурата. Нено Димов защо го арестуваха, помниш ли? За водната криза в Перник. Не беше нарушил закон. Ама целта е да се защитава Кацаров, нали? Самият той орева навсякъде, че направил Национален план и какви мерки да се взимат ако се попадне в оранжева, червена и тъмночервена зона. Сам бил написал мерките, прокуратурата го пита защо не ги спазва. Това е!

104

алоо

преди 2 години

За каква ваксинация ни агитирате в разгара на т.нар.четвърта вълна?Не е ли противопоказно,да не кажа животозастрашаващо да се вакснират хора,когато навсяякъде гъмжи от заболели и почти цялата страна е в червена зона?!?

103

Джедай Мастър

преди 2 години

Интересно, когато викат Гешев в парламента, се нарушавало разделението на властите, а когато Гешевци се бъркат в работата на изпълнителната власт, няма проблем. Изобщо всички институции трябва да бойкотират прокуратурата и да не й обръщат никакво внимание.

102

до Истината

преди 2 години

горкия ти, сигур си целодневна смяна.Язък, че целия ти труд отива на вятъра

101

Стоедин

преди 2 години

И правилно питат. Кацаров вместо да изпълнява прищевките на комплексаря със зелените чорапи, да вземе да свърши някаква полезна работа. Моля ви г-н кацаров, свършете НЯКАКВА полезна работа. Ако искате, за можене - вярвам, че все пак нещо може да направите....

100

Анонимен

преди 2 години

Каскетурата само показва че е за тотално закриване и създаване наново!!!

99

Гиб Мелсън

преди 2 години

Всичко е ясно като бял ден. Винету се пука от яд, че служебното правителство не побърква хората с безумни затягащи мерки, от които освен фалити никаква файда няма. Пука се от яд Винету и е задействал своя човеи Гешо да натисне министъра белким се уплаши и въведе безумни мерки. Така Винету няма да изглежда като плиткоумен с неговите неадекватни мерки, КПП-та декларации и глоби по пет хиляди лева че си седнал в парка. Гешо вече е и здравен експерт.

98

антиваксър

преди 2 години

До Само питам 97 Тро.лът вика дръжте тро.ла :) Говоря за онова разделение на властите, за което каскетът Ви, когато разправяше, че НС няма право да го пита защо не си върши работата. Както четете, и тези нещо питат, не могат да формулират нарушение, а вече се притесняват да арестуват по бойковски, че малко се промени обстановката. Само тро.ловете драскате, ама ще видим докога с тази чистка в държавната администрация :)