23

Истината е една

преди 2 години

Разсипаха България за да преизберат Радев за президент

22

Ох майко

преди 2 години

Нинова натиска, защото при провал за съставяне на правителство я чакат:1. Оставка и друг начело на БСП;2. Още по-лош резултат на изборите;3. Президента на 100% губи втория си мандат;Протестери, Президента и т.н. създадоха невиждан хаус. Ще се мъчат някак да изкарат зимата и няма да се учудя, ако върнат власта в ръцете на ГЕРБ, по тяхна рецепта, нека някой друг оправя кашите. Сигурен съм че ще видим прероден и мирен Рашков, който няма да закача изборите тоя път.

21

Анонимен

преди 2 години

Миналата есен, когато гражданите протестираха депутатите на БСП тихо и кротко си влязоха в обичания от тях Партиен дом на БКП и до последно легитимира управлението и грабежите на ГЕРБ. БСП, ДПС и СДС са най-старите партии на статуквото.

20

Gorskio

преди 2 години

Новата тройна коалиция... Че като взема едно дърво!

19

Анонимен

преди 2 години

БСП била партия на промяната. Смях. Има ли по-голяма лъжа от това. Комунист кожата мени си, но нрава-никога. Най-доброто е, че изчезва бавно, заедно с електората си.

18

az

преди 2 години

До АнонименВсе ще се намери премиер - е, ИТН как намериха?! Ами БСП последния път извадиха орех - сега може да извадят нещо подобно - лешник, фъстък... дал Господ. Сега никой от шефовете на партии няма да се нагърби - само ще се олее.

17

Майора

преди 2 години

Абе Корнелке какво правителство ще правиш и кой ще те подкрепи? Партиите на протеста ли , защитаващи олигарсите и мутрите , превърнали се в партии на подмяната и БСП, начело с уволнена за корупция и милионери в нея? Като искаш да увеличиш парите за пенсии , върнете откраднатото от вас и станете пролетарии!

16

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм виждал цвета на бюлетината, но на изборите Герб ще има от мен 16 гласа. Ясно е, че без Герб е хаоса, анархията и мизерията. Само за три месеца тия ни съсипаха и докараха до 90-те-цени на ток, храни, такси, услуги...Беднотия и разсипия.

15

БСПариум

преди 2 години

БСП покани протестните партии на БСП за БСП правителство.

14

az

преди 2 години

До АнонименОрел, рак и щука.... ДБ две години протестираха срещу БСП - сага ще стават първи дружки... ДПС гонени от всякъде - но, като гледам, и всякъде приети... Слави тотално се ... в опита си да направи правителство с 65 депутата - тези, трите партии имат съвсем малко повече от него?! Как я мислят?! Очевадно - с ДПС - за да станат над 110 депутата. Вече ми втръсна да повтарям: следващото правителство е на БСП и ДПС с патерица!

13

Анонимен

преди 2 години

Хората поне видяха, че без Герб нищо не става. Бойко досега да беше забравил, че е имало избори. Само с владеене на езици нищо не става.

12

Анонимен

преди 2 години

Корнелия ще е министър-председател на България чак когато Слънцето започне да изгрява от запад!

11

Анонимен

преди 2 години

По-добре с орязана заплата, но позитанковци да управляват е абсурд. Още не са забравени лукановци, виденовци, станишковци, орешковци и мизерията. Видя се и радевци какво могат. Това е достатъчно.

10

НИНОВ

преди 2 години

Краделия с чии гласове ще прави правителство, май ще прибавят 13 от мутрите, а как ГРАДСКАТА ДЕСНИЦА ЩЕ ПОДКРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВО на червените бабички

9

Анонимен

преди 2 години

Гербавите никога няма да допуснат комунистите отново до властта. Това е и най-голямата им заслуга. Ясно е, че от Боко по-добро няма, поне засега. Чалгаджиите са история. На ход е Герб.

8

Анонимен

преди 2 години

Тия май са изгубили връзка с Кораба-Майка.

7

Анонимен

преди 2 години

Въпреки че знам, че това е поредния фишек на ДС (прекалено очевидно е), все пак ми е забавно как Гечев и Овчаров уж афишират "готовност" да управляват, а още по-забавно ми е, че червените *** пак ще се хвърлят на амбразурата, несъмнено мечтаейки си за заплати по 5 долара и пенсии по 3 долара (като при Гечев). :)))))

6

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за Да България, получаваш бсп.

5

Спас

преди 2 години

Какво? Партия която е почти на четвърто място с една шепа избиратели, предимно от етносите да управлява? Мда, разбира се! И един мармот завиваше шоколада в станиоооол

4

Не става така

преди 2 години

истината е в Г-н Борисов. Той създаде за 10 години това, което другите взети заедно няма да могат.