155

до Малко за политика

преди 2 години

Когато в една държава във валутен борд,само за два месеца цените на стоките се вдигнат в пъти,а цената на тока почва да прави рекорди за Гинес нещата стават повече от неприятни.Правителството се е омотало като *** в кълчища,но още по-интересно е твърдението че имаме работещ парламент.И като имаме в повече 2 милиарда събрани приходи защо няма пари за каквото и да било?Още няколоко месеца такова образцово управление и *** ще реве за Борисов.Не че искам Борисов да се връща,ама натам върви..

154

до ОФ-ето

преди 2 години

значи има събрани 2 милиарда лева, а тогава ЗАЩО КОКОРЧО ЦИВРИ ЗА ОЩЕ, да не би да му трябват за изборите на Рундю, а това за РАБОТЕЩ ПАРЛАМЕНТ направо кърти миФки, ако в моята фирма така се работи още това лято щях да съм на минус общо взето ХУНТАТА СЪЗДАДЕ ПЪЛЕН ХАОС, защото нищо, ама нищо не тръгна да се движи напред, само на задна карат

153

Анонимен

преди 2 години

До 170 Ами събраха два милиарда със скъпия ток от Народа, а не от "мутрите"...и това било "промяната" !!! Да ти е честита - плащай !

152

Стоедин

преди 2 години

До Зозо А дано! Простотията на хората обаче е понякога е безгранична. За справка - ДБ през последните 3 години.

151

1

преди 2 години

Борисов си е за смяна,но тези които днес са на власт се оказаха потресаващо некадърни.Добре че 90% от промишлеността и финансите са частни та държавата се държи над водата.Лошото е,че зелените чорапи,майчета,корнелчета,чалгаджии и други подобни дърдорковци могат само да дрънкат но за реална работа не стават.Всякакви там харварди и пр.умни,учени в чужбинаи, красиви и интелигентни се върнаха тук за да лъжат и крадат.Те ако бяха много кадърни,щяха да успеят на запад,ама не са.

150

Поет

преди 2 години

ама как народа им го нахака на герболите а?на онез простите дето говорят по-зле от каруцари, пък иначе били ного способнимуахахахаколко хубаво станагерб да отиде в зандана

149

Малко за политика

преди 2 години

"В момента се случва хаос и разруха"? Къде го видя това социалният антрополог. Имаме работещо правителство и работещ парламент. Къде е хаоса. Има събрани два милиарда повече приходи от заплануваните за полугодието. Къде е разрухата? Това са опорни точки на гербаджийската пропаганда. Учудвам се че ги казва точно Харалан Александров.

148

Сата НАТО

преди 2 години

Нали знаете, че държавата във финансов план живее по основния финансов закон - Бюджета. Служебното правителство изпълнява бюджета, заложен от ГЕРБ още миналата година. Така че въпросите за цените на пръжките - към Винету.

147

ЗА КОН

преди 2 години

200 милиарда окрадени и раздадени на баджанаци за 3 мандата.Полза НУЛАЗатова в политиката само до 2 мандата - 8 години

146

Зозо

преди 2 години

Рундю талибанина до октомври така ще се оака, че и на балотаж няма да иде :)))))))))))))

145

Пян Гъ до 156

преди 2 години

А защо мислиш, че нямам нормална работа? Както и че съм ***, пиян или и двете? Приятелю, не се подвеждай от тези дребни трикове. Неудобно ми е да ти кажа кой съм, защото ме познават доста хора... а става дума за политически теми. Нищо де, ти бъди здрав и си харчи парите, без да гледаш цените на стоките. Дай боже всекиму.

144

д-р ХАОС

преди 2 години

не завиждам нито на фигуранта нито на фигуранта на фигуранта СЪЖЕЛЯВАМА ГИ, от медицинска гледна точка

143

Striker

преди 2 години

Наесен бат Бойко пак ще го вика *** да му спасява ***, но Гешев ще има още повече работа - като почне от Фигуранта, Канадеца, Чашков и т.н.

142

Anonimen

преди 2 години

Хаоса и разрухата я създава оня в балканския б,у,н,к е,р. Слави Трифонов нищо не извърта, само пречи това да се случи

141

Anonimen

преди 2 години

Защо завижда,те ли на фигурата и хората му?? Та чорбаджиите сте на светлинни години от тях.

140

Анонимен

преди 2 години

Реално това с промяната беше пълна глупост. ГЕРБ си управляваха даже доста добре.

139

Анонимен

преди 2 години

Сега е мътна вода, фигуранта и хората му ще станат милиардери, само гледайте.

138

Анонимен

преди 2 години

Пян, ама нямаш никакви грижи. И не купувам котлети, а филе. Като цяло, рядко гледам цените на стоките. Намери си нормална работа и ще видиш, че и при теб ще стане същото.

137

Анонимен

преди 2 години

Половин милиард отидоха на вятъра за избори а един милиард за Хемус изчезна яко дим. Комунистите от служебното правителство в момента крадат държавата като за последно.

136

до АНОНИМНИТЕ

преди 2 години

бяхте и си останахте и си оставате аутсайдери, вЕрно можете да чегъртате... плочките около питоарите за кучета, пробвайте с четка за зъби... пишете яко за де се загубите в превода, но С БОЙКИКЕВ НАПРЕД ще ви заведе най-много до Боянския водопад