72

Хунта вън!

преди 2 години

Малко им беше на тези лентяи, дето се търкаляха по паветата. Браво на тези полицаи и на полицайката, които удряха здравата!

71

безпартиен

преди 2 години

Хвърлят ни пепел в очите за да ни отклонят вниманието от високите цени с които ни уредиха Радевите министри!Добре,разбрахме имало 10-ина бити от полицаите.За тях се организира грандиозно разследване , ще има съдебни процеси по 40-50 или 100 години.А колико хора ще умрат от надигащата се мизерия и хаоса причинен от управлението на това служебно правителство напролет ще броим,ако оцелеем! Но правосъдието е явно само за избрани-учещи в Хага или в САЩ!Аман от подобни театрални постановки!

70

Бияч от МВР

преди 2 години

Е, някой се случват да бъдат респектирани от колегите от биячното отделение. Поизтупваме им праха, щото фъргат с камнье, запуртуци, шишчета и други потръчни сретства от разтояние. Ние работиме по заповеди на начальниците и не ни пука - изплъняваме. Никой не сме претрепали. Това са лъжи. Ако ги пребием, както си знаем, епа нема да са между нас полуживите. Дърти лъжи, махленски и сценировка на новите пулитици.

69

Това с таблетите

преди 2 години

Е грешка - ако ще субсидирате нечия застояла продукция е огромна грешка. По добре 1000 да вземете ама да как трябва отколкото нещо морално остаряло от три години!

68

На това

преди 2 години

бой ли му казвате? На другия ден си показваха синини и драскотини по ТВ то. Бой се казва една седмица да не може да върви.

67

Анонимен

преди 2 години

Омбудсмана много зле, за боксове ми говори ***, както и ги били много.....хахахаха:)))) Ако ги беха били както требва, немаше да си разпознаят физиономиите, немаше да са като чисто нови у парламенто да правят сеир за пред простолюдието :)))))Че има насилие има, ама такива глупости отдавна не съм слушал, дори Русата не можа да спаси положението.....хахахаха :))

66

обикновен българин

преди 2 години

Госпожо омбудсман и вие ли като министрите и депутатите ще ни пеете приспивни песни и ще ни обяснявате колко важни били правата на протестиращите,които са се били с полицаите? Нас,обикновените хора ни притесняват високите цени на тока,парното и горивата,защото намяляват възможностите ни за оцеляване.Нашите деца не учат в САЩ и западна Европа,нито във Великобритания.Ние нямаме възможности дори до София да отидем за да протестираме!Вие нас забелязвате ли ни изобщо?

65

Анонимен

преди 2 години

Е, пак е доста по-добре от Австралия.

64

И тогава като сега

преди 2 години

Маджарите не били редовна войска, били кавалерия. И тогава като сега маджар не бил всеки. Кон, ризница, копие, специално обучение ....Скъпо оборудване за онова време.https://youtu.be/bubOcI11sps

63

Анонимен

преди 2 години

Не ги смущава Чекмеджан с кюлчетата, смущава ги, че Орлов мост е затворен. Както каза проф. Христов, 80% !

62

Каква

преди 2 години

Е тази полиция?Защо ги биете бре!Трябваше да ги почерпите с пастичка!Нищо,че ви плюваха,обиждаха,палеха,атакуваха!Те имат само права!Не атакуват държавата,символи те и,служителите и!Те са съвременните активни борци!Даже ги направихме депутати!Хвала на такваз държава!

61

до 68

преди 2 години

Ти какво работиш, обслужаваш тираджиите на магистралата ли?

60

Анонимен

преди 2 години

Имало видео, щом е с Русата с големите бомби, ще се гледа....хахаха :))

59

Абдухала

преди 2 години

Това така ,ами я да видим какво ще правим с новите мигранти авгани вече се разхождат по цариградско в София на тумби на границата са кой знае колко и стават все повече. Кой ще ги спре ? Идват с децата и жените си и....с всички болести на света ами то трябва да живее някъде ,децата му трябва да учат , ами трябва и да похапват ами и работа ще му трябва -ако го бива за нещо освен да реже глави, е ами то сега започва. Кой?

58

Маджар

преди 2 години

Е старобългарска дума - означава конен копиеносец. Къси метателни копия. И други приспособления.

57

Анонимен

преди 2 години

Има ли на света гербераст, който да заслужава да е жив?

56

НА ВСЯКО НАСИЛИЕ...

преди 2 години

...СЕ ОТГОВАРЯ СЪС СЪЩОТО ---РАВНО ПО СИЛА И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ! ---НИКОЙ В СВЕТА НЕ ТЪРПИ , ВАНДАЛИ , ХУЛИГАНИ И ТЕРОРИСТИ...!

55

Анонимен

преди 2 години

Таман се беше изтъркала тая опорка и айде пак на тезгяха я слагат:)))))))))))

54

Анонимен

преди 2 години

Виждал съм такива акции няколко пъти, даже мило се държаха към "революционерите", стандартна полицейска практика....хахахаха :)) Знам че е шок за повечето, но явно нищо не знаете, чакате медиите да ви кажат :)

53

Това са маджарите

преди 2 години

Това са маджарите на България -50 000 учители. 50000 човека с висше образование и една седянка някой реши да накаже с извънреден труд за същите пари 40 000 от тях!