28

Анонимен

преди 2 години

Никакво изключение не са. В Израел 80% от хоспитализираните са с две игли. Затова сега натискат за трета.

27

Зозо

преди 2 години

Аз за малко да се ваксинирам май месец, ама стана объркване и не можах. теглих им една къса и си тръгнах. Май за хубаво е било :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

26

...

преди 2 години

до Защо НеВърни се 6 месеца назад и виж какво беше становището на производителите.Даваха едни проценти над 95%, че ако си ваксиниран няма да се ЗАРАЗИШ.В последствие го формулираха, че ще го караш по-леко.Сега след случаи на ваксинирани тежко болни обясняват, че са възрастни и с придружаващи заболявания.Все си мислех, че баш за тях беше тая ваксини ама нищо.

25

Анонимен

преди 2 години

е вчера видях комшийката идвала от втора ваксина, приличаше на жена която миришеше на на ковчег и цветя (лалета)

24

Анонимен

преди 2 години

на ваксиниран никога не вярвай, щом е предал собствения си организъм пред подпис на препарат от плъх директно следващо изпитан върху него, смятай кво доверие може да му се има на такъв

23

Анонимен

преди 2 години

жалко, че вакснираните сеят зараза, тия паpaзити, сеят смърт на семейства им, защото са страхливци и си сложиха "дозичката"

22

Анонимен

преди 2 години

скоро всеки от нас ще познава ваксинирани със здравословни проблеми в следствие на ваксината, аз лично вече познавам доста такива, ваксинираните няма да искат да си признаят че е заради това, в медиите на тази информация не се и няма да се дава гласност, но от истината не може да се избяга

21

Анонимен

преди 2 години

До Защо не ?!Шанс да умреш от ковид, ако не се ваксинираш: около 0,0001%. Шанс от странични ефекти на ваксините - неизяснен. Шанс от дългосрочни ефекти на ваксините, опасни за живота и репродуктивната способност - неизяснен. Може ли да се разболееш от ковид, след като си ваксиниран - да. Може ли да предаваш ковид, след като си ваксиниран - да. Печелят ли едни хора много пари от ваксините - да. В експертиментална проучвателна фаза ли са ваксините - да.

20

Анонимен

преди 2 години

Нали им бях писал че ваксината ще стане ежемесечна. След това ежеседмична а накрая ежедневна .А Ефекта щее нулев. Защото фармамафията усети откаде идват милиардите. Как иначе ще са на печалба ако напряват лекарство което ще излекува всички и те ще останат с пръст у г.з. Давай народе на ваксите днеска има Утре още повече.

19

Анонимен

преди 2 години

над афганистан самолет не минава, че ще го свалят, няма ваксинирани, няма и вирус, сега кат се замислим на тия неща, кво излиза в крайна сметка?

18

Анонимен

преди 2 години

Цифрите:Англия: от 300 000 заболели с делта, 43 000 са с 2 дози ваксина. Тоест 86% са неваксинирани.Ганчоу: туй не е истина, те ни лъжат, аз знам - който има ваксина , умира. И ни пръскат от самолетите.Еми, няма как да водиш конструктивен спор с човек, който има мозък колкото да пази равновесие. Толкова.

17

Анонимен

преди 2 години

до 16-ти ------ е имаме си цели 15 цяло и незм колко бяха почти 16% такива будалчета и сега скоро ги чака както заглавието го казва, да са заразени

16

Анонимен

преди 2 години

само будала би се ваксинирал срещу ковид!

15

...

преди 2 години

Недоверието идва от там, че СЗО и производителите на ваксини само до преди 5-6 месеца твърдяха, че ваксините ще спрат вируса и ще предпазват ваксинираните от заразяване.Е след това обърнаха палачинката и твърдението беше, че дори и да се заразят ще го изкарат по-леко.В момента са на път да обърнат палачинката отново, когато 40% от тежко болните в Израел са с по 2 ваксини, а ваксинирани продължават да заразяват и да се разболяват.Същевременно ЕС изисква пропуск за достъп до услуги.Viva Europa!

14

Анонимен

преди 2 години

въпроса и отговора е: защо неваксинирания не страда колкото ваксинирания, за отговор са дали" естествен имунитет

13

Анонимен

преди 2 години

зозки къде е правителството на тиквун тулупев патладжанов,хахаха?

12

Шаман

преди 2 години

Аз на магове ,магьосници-продавачи и бабини деветини не вярвам!Пък и шефа на СЗО Гьобре къв беше каза никаква трета доза!Само побърквате хората,ей!

11

Защо не ?!

преди 2 години

Никога не твърдяно, че ваксинираните не могат да се заразят. Смисълът на ваксината е да изкараш много по-леко болестта, дори и да се заразиш !

10

Анонимен

преди 2 години

С какво ви пръскат и заразяват бе, австралопитециии? И в Израел, и Англия, новозараЗените са 85% неваксинирани - има официален доклад, ама тук амебите не четат, а говорят наизуст. Аман от беЗмозъчни авторитети.

9

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Офффф поредния да не пиша кво, че чичо Мод ще ме на не за Н-ти път....Аз сега започвам с първата доза. И тя е в хладилник и вече е готова за употреба.Обещавам до 2 3 часа да си хакна и втора, и трета доза, а ако си нарежа и салатка ще предозирам пак ;)