23

Защо

преди 2 години

един вакснат, който би трябвало да е създал анти-тела се страхува от един неваксиниран? Защо продължавате и вие да имате ограничения и да ходите с маски? Защо искат да ви слагат N на брой ваксини още. Ясно е, че вече сме разделени и по този показател! Който иска да си бие квото иска, но тук масовката сме 85 % неваксинирани. Мнозинство сме!

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "в Израел разправят, че нямало болен, който да има три броя вакса... смех" Мдааа. на *** му е "смех" какво разправят в Израел, нищо, че реалността го шамари през лицето: Израел (10 милиона) 6700 жертви на Корона вируса. България (7 милиона) 18 500 жертви на корона вируса. Иначе Мангъропитекус Булгарис се "смее" на Израел.

21

Анонимен

преди 2 години

Много е хубава че в цяла Европа вече се иска сертификат за ваксина за да отиде човек на ресторант (без българия). ***.Ю балкански понеже обича да пътува из Европата ще не ще трябва да се ваксинира щото иначе ке умре от глад в екскурзия. Добре че е Европа да ни оправи ваксинационния план

20

До 9

преди 2 години

Така и не разбрахте, че с маската пазиш главно околните, а не себе си.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 "И това ако не е дискриминация, кое е?" Собственик на ресторант или заведение има право да не те допусне, ако присъствието ти му застрашава бизнеса: например, ако има разболял се, който е проследен до неговото заведенеи, може да го затворят. Неваксинираните са със значително по-висок шанс да се разболеят (не да се заразят).

18

Анонимен

преди 2 години

За какви затваряния им идва на ум въобще . Сигурно имат по 50-60 случая на 100 000

17

Анонимен

преди 2 години

не разбрахте ли че има ефективни ваксини само срещу бактерии! срещу вируси няма!

16

До 9

преди 2 години

Пишеш, че в България СМЕ наясно... значи ти не се възприемаш вече за българин, така ли? Щом си по-наясно и си вакснат я ми кажи защо ходиш с маска и защо имаш ограничения и ти, ако не разнасяш вируса?

15

До Aнонимен 10

преди 2 години

Вас кой Ви излъга, че демокрацията значи свободия и никакви задължения??

14

Анонимен

преди 2 години

До 10,За толкова не разбрахте разликата между демокрация и анархия. Вие си искате да има хаос, пък после защо сме толкова зле.

13

Анонимен

преди 2 години

Защо да затварят, парите гледат, пък най-малко ги вълнува, кой ще оцелее. То това е и целта!

12

Анонимен

преди 2 години

е, няма да ходя по заведенията да им ям помията, а ще си готвя вкъщи.

11

Анонимен

преди 2 години

До 10,Да връщаме комунизма тогава, а?

10

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър е ако не си бил никоя ваксина и отричаш всичко, свързано с ваксини. Коваксърчета, почвайте да биете дози всяка седмица да се чувствате спокойни, че в Израел разправят, че нямало болен, който да има три броя вакса... смех

9

Анонимен

преди 2 години

И това ли е Европа за която толкова драпахме? Тези задминаха по всичко мръсните комунисти. Ако това е бъдещето за какво ни е да сме част от един съюз, който не спазва собствените си закони за правата и свободите на хората.

8

До ФЕН

преди 2 години

Не, не са, само в България сте наясно. В останалия свят няма такава пропаганда.

7

Анонимен

преди 2 години

че разбира началниците на заведения, които са отказали влизане на хора без ваксини, като се има предвид, че много компании са преминали през трудни месеци и не искат нови инфекции на тяхна територия. НО ФАКТА, ЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ СЪЩО РАЗПРОСТРАНЯВАТ ВИРУСА, НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!!

6

Анонимен

преди 2 години

До 3,"Тези хора" са напълно наясно, а ти наясно ли си, че почти целия свят се ваксинира и ние сме аутсайдърите!

5

От Берлин

преди 2 години

Пунта Мара! Задължиха учениците и много професии да се тестват, че да събират бройки за статистиката... Нали над 56% са,, ваксинирани"...!? Къде е проблема?Не вярвайте на нито една официална немска медия-всичко е под контрол на Ковид-Пропагандата!!! Бог с ВАС

4

Aнонимен

преди 2 години

А бре, антиваксърите, заради Вас останалите не можем да живеем извън локдауни. Излезте най-накрая на протест, че сте недоволни и дискриминирани. Че да станем за посмешище на света.