184

Анонимен

преди 2 години

До Таня "Ако ваксинираните си отидат първи, означава да се затрие целия западен свят, както и Австралия, Нова Зеландия, Русия и други водещи страни и да останат държави като Афганистан, Конго и България. Ако има някакъв план, много ме съмнява да е точно такъв..." Не вкарвай логика в постовете си, че на някой анти-ваксър ще му дойде в повече :))))))

183

Ангелов

преди 2 години

Тоя на снимката квичеше преди два дни, че служебното правителство било закъсняло с мерките срещу Ковид, а сега като пед*раст се обръща и се опитва да им го тури пак.

182

Анонимен

преди 2 години

Ей Ботокс я си сложи и в устата ама хубаво я напълни с ботокс барем спреш да се обаждаш като някоя черна станция.

181

до Таня

преди 2 години

"Ако ваксинираните си отидат първи, означава да се затрие целия западен свят"-------------------------Това щеше да е вярно ако ваксинацията там покриваше 100% от населението, само че в най-добрия случай можем да си говорим за 50% в дадена държава. Не знам какви западни светове ти се въртят в кратуната, но е явно, че си смучеш глупости от пръстите.

180

до таня

преди 2 години

От какво стана ясно това "таня"?!На вас не ви ли стана ясно ,че въпреки пропагандата 85% не искат да се ваксинират ?!

179

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199 Май четенето с разбиране не ти се удава. Нито сме се съгласявали, че "съм фейк", както се изрази, нито пък това, че казах, че тук е твоето работно място, означава, че е и моето. Даже напротив, но ти май не разбра. :)))) Добре, че не се налага да четеш нещо сериозно. :)))) Като например някоя статия за вируса на Ковид. Току виж си оплел здраво конците какво пише вътре и си станал анти-ваксър :)))) Сега си анти-ваксър без да си чел нищо сериозно. :)))))) Проублем солвд! :)))

178

Dev

преди 2 години

Хахахах, напълнях от коментарите. Отивам да поработя час-два и вечерта ще донапълнея :)

177

Анонимен

преди 2 години

Ей Ботокс я си сложи и в грозната уста ама хубаво я напълни с ботокс барем спреш да се обаждаш като някоя черна станция.

176

Анонимен

преди 2 години

До 200: Тази статистика е като оная от Пирогов. И като живата баба обявена за умряла от Ковид.

175

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите мъже имат някакво подсъзнателно влечение към хомосексуализма - харесва им да ги боцкат.

174

Таня

преди 2 години

Ако ваксинираните си отидат първи, означава да се затрие целия западен свят, както и Австралия, Нова Зеландия, Русия и други водещи страни и да останат държави като Афганистан, Конго и България. Ако има някакъв план, много ме съмнява да е точно такъв...

173

Анонимен

преди 2 години

До ТаняМного интересно, защо повече ваксинирани си отиват, а не неваксинирани? За справка - Англия.

172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 198 "о Таня: Прогнозите ми са, че ваксинираните ще си отидат първи. Ясно е." Засега статистиката показва обратното. Отиват си "първи" неваксинираните. Процента на ваксинираните сред смъртните случаи е много нисък.

171

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 184 Ами, аз нормална работа си имам, благодаря, но ми е чудно защо намери точно това да ме посъветваш? Явно не ти харесва някой да взема работното ти място несериозно :)))) Ти нали така възприемаш коментарите си тук? :)))))".......... Троленето по сайтовете е всичко друго, но не и нормална работа, така че на твое място бих се въздържал да се хваля с това. Даже се съмнявам че изобщо си се ваксинирал, след като и двамата се съгласихме, че си фейк.

170

Анонимен

преди 2 години

До Таня: Прогнозите ми са, че ваксинираните ще си отидат първи. Ясно е.

169

Анонимен

преди 2 години

До Таня То е типичното за българина: отлага до последния момент плюс, гледа да не се "прецака" и тарикатите се чакат едни други. :))) По принцип това се решава много бързо, като се обяви, че след 3 месеца ваксините ще станат платени - да речем 300 лева и ще видиш как пред пунктовете ще се избиват да се ваксинират. :))))) Даже няма да има нужда от това да се харчат пари за кампания.

168

Таня

преди 2 години

Ами близко е до акъла. Неваксинираните или ще си отидат или ще се ваксинират. Накрая неваксинирани няма да има. По единия или по другия начин.

167

Анонимен

преди 2 години

От къде ти е ясно бе Таня? Карти таро ли си хвърли?

166

Таня

преди 2 години

Ясно е, че всички ще се ваксинират. Не знам защо отлагате неизбежното. Разликата е само за колко време ще стане.

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 184 Ами, аз нормална работа си имам, благодаря, но ми е чудно защо намери точно това да ме посъветваш? Явно не ти харесва някой да взема работното ти място несериозно :)))) Ти нали така възприемаш коментарите си тук? :)))))