213

Анонимен

преди 2 години

239 Петков щеше да ме спечели на макс ако беше излязъл пред народа и беше казал, ей хора с 2 гражданства съм. Давам ей сега молба за отказ от канадско, кажете искате ли ме за министър! Ей тогава щях да му ръкопляскам. А президентът трябваше да го изтегли. Да се извини и да каже, че ще го назначи когато отговаря на Конституцията. Тогава щях да повярвам, че има морал и че са га плъзнали. Но и двамата са нагли и се подиграват с Конституцията и законноста, а имат претенции за нов морал.

212

Анонимен

преди 2 години

П.С. Оп, пардон, поправят ме колеги. Не само на данъчна оценка, а синът е консултат, за да приберат разликата от парите. Т. е. има и пране.

211

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 243 "Добре, какво правим, като се окаже, че баща и син канадски граждани, са ошетали цялото околовръстно на София, купували и продавали на данъчна оценка? Какво правим?!" Как какво, правим си поредната проруска партия под шапката на ДС. С канадски привкус.

210

Анонимен

преди 2 години

До тук служебното правителство не е направило нищо в полза на обществото и на народа. Нищо, нищо, нищо - само скандал след скандал.

209

Анонимен

преди 2 години

Да добавя само, че научна степен се вземаше само след задължителен изпит по руски.

208

Анонимен

преди 2 години

Добре, какво правим, като се окаже, че баща и син канадски граждани, са ошетали цялото околовръстно на София, купували и продавали на данъчна оценка? Какво правим?!

207

Анонимен

преди 2 години

Киро, по документ канадеца, по душа българина, само може да уволнява и да празни язовири. Скоро ще се разбере, че и краде много добре.

206

Анонимен

преди 2 години

234 така ме разсмя човек. Едно време се назначаваха само такива с партийна книжка. Нямаше значение колко си кадърен, ако си без партийна книжка стигаш до едно вниво и край. Не си благонадежден. Обаче ти яко ме разсмя. Благодаря. Или да кажа спасибо. С добри чувства, разбира се.

205

Анонимен

преди 2 години

До само "само който не е живял извън България удобрява Тиквуний щото като излезеш и като разбереш колко сме зле и ще го намразиш" ">У<добрява"? Мразиш, защото си неграмотен и непотребен, но с комплекси за това колко си значим.

204

Анонимен

преди 2 години

Тези, които оплюват Петков, дълбоко в себе си знаят, че с лошите си думи, няма да отнемат нито качествата му, нито знанията, нито всичко, което е той....Но същите тези, оплювачи, знаят дълбоко в себе си, че са толкова прости, некадърни и неспособни и нещастни, че единственото, което ги държи живи е омразата към всеки и всичко....Жал ми е за вас малки, дребни злобарчета!!!

203

Анонимен

преди 2 години

И аз се надявам руските *** да си отидат в руската локва, по-скоро блато.

202

Анонимен

преди 2 години

Какво ще стане, когато К.С. обяви, че в нарушение на Конституцията петков е назначен за министър в сл. правителство на радев? Кой ще плати обещетенията на всички уволнени от лице без правомощия на министър? Кой, и как ще възстанови плащания и преводи на суми към фирми и фондации направени с негов подпис, като всичките му заповеди са нищожни? Защо вместо да се прави на министър не подаде оставка, и продължава да подписва документи? Защо радев не го отстрани? Това е гавра с българите и България.

201

до 224

преди 2 години

Кирчо има 3 дъщери. Голямата вече е студентка. Тя завърши държавно училище. По- малките две момичета учат в частно училище в София. Няма да напиша къде защото не ми е това целта на поста. Видях, че питате. Учат в България, като само за едното дете е 5 000 евро таксата.За двете деца 10 000 евро на година. Отделно униформите и другите екстри. Много е напред с материала.Ама така става като имаш правилните приятели като Асен Василев. Заедно изпират парите.Продават имоти на данъчна оценка.Разкрити са

200

Анонимен

преди 2 години

229, аз не съм с него. Така че "всички" веднага олеква. Аз също съм гражданин на България, нищо че съм от онази 1/3 на която ми бе показан юмрук. Не говори от мое име. Комунизмът в който говорехте от името на всички приключи. Събуди се!

199

Анонимен

преди 2 години

За 12 години превърнаха простотията в култ. Едно време се ценяха работливите и успешни хора. Сега крадците, мутрите и далавераджиите...Но и това отминава. Винаги съм казвал, че образованите ще победят простотията. И всеки жабок ще си стои в локвата....

198

Анонимен

преди 2 години

Интересен е казусът "Кирил Петков" даже заради факта, че канадски гражданин работи за интересите на Русия в България. Надявам се, ако все още е канадски гражданин, канадската страна да го спуска от проверки. Ако, все пак, остане в България, уволнените ще имат грижата да го спускат от бой.

197

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече помия, толкова повече качество има в човека, срещу който се изсипва.....

196

само

преди 2 години

само който не е живял извън България удобрява Тиквуний щото като излезеш и като разбереш колко сме зле и ще го намразиш

195

Анонимен

преди 2 години

Питам се как ли биха постъпили американският президент ако се окаже, че министъра му е противоконституционен? А руският президент? Задайте си въпроса и отговора веднага ще излезе в ума ви. А след него и изводите!

194

Давай,

преди 2 години

Кириле!Всички сме с теб! Освободи ни от тая ***!