53

komitata

преди 2 години

Докато се спори около актуализацията на бюджета ,държавната администрация която е най-голямата в ЕС си стои и *** здраво,партийните субсидии си стоят ,реформи по секторите от години не са правени -политическите лидери в борба за овладяване на секторита вместо д аправят закони те се карта като малчугани и н е могат да напраявят правителство

52

Ехееее

преди 2 години

Много малко бе....

51

Цецо Василев

преди 2 години

Шиши,Толупа и Сокола да развържат кесиите.Никой не може да си ги занесе на оня свят.Плюс това те зарибиха и от Черепа като го ошушкаха.Каскета да направи разследване,аджеба ,Къде са парите?

50

Анонимен

преди 2 години

некой че има парички за 100 мелеона бургера по 18 лева че и за няколко мелеона колички до него. кокорчо казвай кой се е наплюскал така убаво. с летището софийското ко праим? да го бехме купули ние бре, с толкоз пара. па и сегя възобновяеми енергии, али бали. като емирствата сме ей.

49

Гербер

преди 2 години

До 59. И ти си глу.пав, и то много. Ами нали вие сте на власт бе, ***, новите варвари? Какъв ГЕРБ, какво ДПС, какъв банкянски? Всичко е във вашите ръце, оправяйте се. Ама не можете, некадърници смотани.

48

Анонимен

преди 2 години

Теглете заеми като Толупа.Работете по неговия почин.Заеми,усвояване и присвояване.Пацо Терасата ще ви светне,ще ви даде съвет как стават игрите.Иначе оставаме без пенсии и заплати.

47

Изнервен

преди 2 години

До Карамански. *** си и ти като оня пъпеш от президентството. Какво има да плашат, не виждаш ли, че мигрантите идват от Афганистан? Може би Боко е лидер и на талибаните и ги накара сега да вземат властта и да пратят бежанци към България? Тц, Тц, кой ви ражда такива олигоффрени бе?

46

Тцтцтцтцтцтц

преди 2 години

Скромно

45

Реалист

преди 2 години

До 53. Глу.пак, нищо не е крала, остави и стабилна държава и пари в хазната. Разбираш от бюджет, колкото магаре от лаптоп. Тези пари предимно са изхарчени сега, от новите варвари.

44

И откъде ще дойдат

преди 2 години

Два милиарда отгоре?!?

43

Бай Танас

преди 2 години

Искам да попитам какви са тея нови еко стикери които калинките на тиквата измислиха за ГТП. На каква база решиха че това ще ни спаси от замърсявания? Аз като си карам таратайката само на село и там ли ще ми я спират да не дими? Май някой техн човек да барне 10 милина ми се струва за тая работа(2 мил коли по 5 кинта)

42

Анонимен

преди 2 години

Как няма да сме най слабо задлъжняли.... в Европа.С пенсии от 150 -200 ЕВРО и заплати от по 400-500 евро биеме всички рекорди.

41

Карамански

преди 2 години

А новата тактика на ГЕПаджиите е да плащат с мигранти, че техния главатар ходи да цалува на Ердоган подметките само и само да не му се налага да си цапа ръцете.

40

Анонимен

преди 2 години

Нови избори ,това е.И от постоянни избори някой хора печелят много добре.

39

Анонимен

преди 2 години

Ахаа, значи извънбюджетни средства дето ще похарчи и никой нищо няма да види. Гениални мошета са тези, около кембриджски момчета.

38

Анабел

преди 2 години

46 престани да си измисляш. България е една от най-слабо задлъжнялите страни в Европа спрямо БВП. А това, че едновеждия счетоводител от снимката не може да се оправи с елементарни сметки си е лично негов проблем, ама да не стане проблем на държавата само.

37

Анонимен

преди 2 години

Парите ги търсете при Сокола от Росенец.Там по сарайте са вложени трилиони.

36

Тошко Пияницата

преди 2 години

Само шефа ми, Бат'Слави, ша ни опраи! Отивам да жулна още един коняк.

35

Анонимен

преди 2 години

Защо са изхарчени 20 млн повече за избори? Един и същи процес в рамките на месец е с разлика 20 млн? Крадци!

34

Спестовен

преди 2 години

Абе верно ли...