86

наглеци

преди 2 години

Тази трагедия да тежи на съвестта на оглупелия стар американски президент и тези които го издигнаха и избраха. Толкова години изкараха там, сега явно вече нямат интерес и бягат, оставяйки след себе си разруха. Не вярвам, но дано има възмездие ...

85

xaxsasб

преди 2 години

До Анонимен 98 - Много ясно, че ще е пълно с мъже по границата. Това са военнопрестъпници. Избивали са талибани и сега бягат като кучета с техните паспорти. Мислиш си, че е лошо да седиш със забрадка? А да те обърнат с главата надолу и да ти свалят кожата като на агне как е? Много смели сме тук зад компютрите, ама друго щяхме да пеем ако бяхме обградени от Пакистан и Иран в пустинята и всеки ден пред очите ни пред стените на града в продължение на година се набиват глави на кол.

84

Handel

преди 2 години

В продължение на 20 години лапахте парите и стреляхте в гърбовете на "глупавите" американци, викайки че аллах е велик... нека сега аллах да ви помага

83

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво толкова се плюе по щатите, сега другите имат възможност да си покажат кадърността и да стане тази земя рай. Брежев когато нахлу преди 40 години, стояха там 10 години, жертвите на тогавашната съветска армия бяха официално към 10 хиляди... В самата Русия имаше огромно недоволство от безмислените жертви, които дадоха. После се чудиха как да се махнат.

82

Анонимен

преди 2 години

Талибани сър , ама и американците са гола вода . Как пък за 20 г нищо свестно не направиха там.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94А понеже любимите ти руснаци не ядоха здрав бой там.

80

Анонимен

преди 2 години

Така им трябва на мерзавците, тръгнали да правят "демокрация" насила в страна уважаваща традиции и обичаи. Сега жените ще го отнесат, така им трябва, защото си бяха помислили, че Господ бил жена! Ама били свикнали с демокрацията и жената била свободна да врещи безнаказано на мъжа, да го обижда, че и да има наглостта да го осъди за нейно провинение. Сега ги било страх от мъжко отмъщение. Нека да ги е страх, сега ще си получат възмездието, което си заслужават, щом се слагат наравно с мъжете!

79

Ром'с

преди 2 години

Това е произведено от САЩ,които избягаха от Афганистан Като ....и оставиха оръжие за миллиарди долари.Това е началото на края на американската империя,задава се Нова империя която няма нашите христиански ценостти...Китай.В нашите медии не смеят да пишат за Истината в Афганистан...кой,защо,как... .

78

дрг

преди 2 години

Да се оправят, никак не им съчувствам .Не ги видяхме да се борят за свободата си, искат да отидат някъде на готово и уредено.Искат някой друг да се бори вместо тях, американците са ги хранили наготово , а те не са направили никакви усилия нещо да променят.Мързеливци свикнали да ги храни цял свят на готово.Всеки трябва да извърви сам пътя към свободата и правата си, не става само с пари.В Беларус нима им е по - лесно на хората, колко хора умират за правата си,как и за колко работят хората там

77

Анонимен

преди 2 години

"А Китай как "обича" мюсюлмани - третират ги като психично болни като цяло, въобще." ---- Китай не обича мюсюлмани, не защото ги третират като "пcихично болни", а защото ислямът е заплаха за тях и за псевдокомунизма им.

76

Анонимен

преди 2 години

"Cкoтовe. ислямски cкoтoвe, просто нямам други думи за такива. После да ми парадират с религията си колко била хуманна... ислямът е самият звяр, антихрист и дявол и нищо друго. Никога не е бил нищо друго от човеконенавистна доктрина" ----- То уахабизмът няма нищо общо с исляма, освен че уахабитите самички се бутат да искат да ги причисляват хората към множеството на мюсюлманите по света. Твърде си невеж, не познаваш света. Не пиши коментари по-добре.

75

xaxsasб

преди 2 години

До Анонимен 104 - Когато 90% от жените искат 10% от мъжете ценностите на една култура не са правилни и тя е обречена на разпад.

74

Анонимен

преди 2 години

Като не искат Америка, да се обръщат към Русия и Китай. Но, нито Русия, нито Китай ще им дават току-така без парЕ, или безвъзмездно. А Китай как "обича" мюсюлмани - третират ги като психично болни като цяло, въобще. То освен износ на оръжие и обучение на военни, то трябва и икономика. Не може военщини до безкрайност. Въобще там мизерията ще се задълбочи още повече.

73

Анонимен

преди 2 години

Сега ислямизма ще се премести в Китай, ислямската провинция Синцзян с уйгурите, бившите съветски републики и после в Русия :)))Америка пак прецака Пекин и Москва ;)

72

Анонимен

преди 2 години

"Пъзльовци тръгнали на готовия живот да ги хрантутят. Европа ги приеме те дръпнат после цялото семейство и за това сме бъкани от тях. Схемата е ясна" --- Че са пъзльовци, да, такива са. Но пък много българи стоят вкъщи до 35 години и живеят с родителите си и чакат мама да ги храни, а тате да им дава джобни и ги е страх да пътуват през 9 страни в 10-та, че да не вземе да им се случи нещо, което също означава пъзльовци. Иначе схемата никак не е ясна.

71

Анонимен

преди 2 години

"Измествате темата,***.А тя е,че САЩ претърпяха чутовен провал в АФганистан.Втори Виетнам." ---- Кой го е грижа за САЩ? Война ли има в САЩ? В момента умират хора, а ти викаш "Измествате темата". Аххахахха...

70

Анонимен

преди 2 години

Айде драми, тия бебета бащи нямат ли? Що не са хванали оръжието до сега и отстояват държавата си ами само гледат да избягат. Как пък все групи от млади нъже имигранти ловят из горите. Пъзльовци тръгнали на готовия живот да ги хрантутят. Европа ги приеме те дръпнат после цялото семейство и за това сме бъкани от тях. Схемата е ясна

69

Анонимен

преди 2 години

"арабски циркове за наивници.не се научиха тия мръсни хора да си хвърлят отпадъците в кофите." ---- В Афганистан не живеят араби.

68

Анонимен

преди 2 години

"Нека ги приемем, ако и те приемат нашият начин на живот. Без забрадки и бурки и с уважение към жените." --- Според християнските обичаи, жената трябва да покрива косите си. Пише го дори и в Библията. На гробище и в църква, се влиза с покрита глава задължително. Просто проблемите идват от това кой колко точно познава или не познава религията си и дали я спазва фанатично или пък не.

67

Анонимен

преди 2 години

жена която си хвърля децата не заслужава пощада, надявам се е получила 50 камшика, а децата и ще бъдат възпитаници на студентите от талибан