88

Анонимен

преди 2 години

Имат 36 пациенти, от които само 6 в интензивното и това е... голям натиск?

87

Makedon

преди 2 години

Prosti ste vie Bolgarite be...... Tolku vreme ne naucivte da si MIETE RACETE.....

86

До Живко

преди 2 години

Ахам 1000 легла само за Ковид ли има? А другите патологии какво ще ги правим, пак ще се блокира най-голямата спешна болница заради Ковид-19

85

Пироговски плъх

преди 2 години

Не са 36 а 41 вече... И 35 от тях са с по две игли и ваксинационен сертификат!

84

антиваксинатор

преди 2 години

Оставете разтривките на устите. Да говорим сериозно. Който не е изкарал грипчето (ваксиниран или не), трябва да се пази с оглед на здравословното си състояние. Ваксинираните безсмъртни трябва да знаете, че ако не сте боледували, ще се разболеете сякаш нищо не сте сложили. Някои ще са с леки симптоми, някои с тежки и антибиотик, някои в болница. Ваксината ви няма никакъв ефект за превенция на заболяване и тежко протичане, тя е пласебо - малко поуспокоява психически и вкарва в новия световен ред.

83

истината

преди 2 години

Пълна лъжа, това са усложнения от "ваксината"

82

Ватман

преди 2 години

Хубаво се е сетил да рекламира ваксините, но пропуска да иска затваряне за определени бизнеси, както правеше Балтов преди. Така че изчегъркването на Балтов все пак си има значение.

81

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам на Пироговци. Те кога ще връщат краденото и има ли наказани?

80

до 91(пояснение)

преди 2 години

Вече вярвам само на очите си.Преди пандемията ходих на екскурзия в Румъния.И на центъра на града-сградата на прокуратурата.До към 17 часа там стояха паркирани Мерцедес Г модел,Порше Кайен,Рейнджровър Евок и Тойота Ландкрузър.И след 17 часа отпътуваха.Иначе в румънската прокуратура корупция нямало.Те били за пример,нали.Та пред Пирогов такива возила не съм видял.И затова не вярвам на историите за краденето там.Това очите ми видяха и затова така вярвам.

79

Беновска пипа

преди 2 години

Ще е голям! Правителството спи! Според критериите, възприети в EU отдавна трябваше да се въведат мерки в София. Според по-меките критериите на Служебното правителство от няколко дни София е в жълтата зона, а от утре и България ще бъде. Но правителството не смее да спазва правилата, които само е въвело!

78

Анонимен

преди 2 години

На мен не ми е известно да се отива в Пирогов за леки случаи.

77

Живко

преди 2 години

Аууу колко голям натиск! Болница с над 1000 легла трепери от натоварването на 36 заразени!? Балтов може и да го няма, но за Балтовщината няма изчегъркване!

76

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен Вас кога ще махат?

75

до 71(антиваксъра)

преди 2 години

След една година ще има лекарства против ковид ,така както сега против грипа има Ремантадин,Тамифлу и Реленца.Дано да бъдат успешни както и тези против грипа!

74

Анонимен

преди 2 години

САЩ добавят зарин в Covid-19Великата измама "Операция пандемия"Четете във в-к "Строго секретно"САЩ и Израел използват ниски дози зарин за допълване на био-оръжието Covid-19.Веригата се проследява до израелското разузнаване и ЦРУ и разкрива многостранна операция на американската армия за био-война, която продължава и в момента.

73

Анонимен

преди 2 години

Разтури къща , направи колиба. Това правят др. Радев и неговите министри. Изгониха кадърните хора и назначиха некадърници. Понеже проф. Балтов се возил в джипката на Борисов го уволниха. Ха сега да видите как е , но лошото е, че хората ще умират.

72

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 82 Откога чакаме да ви видим какви сте тро.ло.ве.те, приличате ли на хора или сте стъкита всичките :)

71

до 74

преди 2 години

В Пирогов ми спасиха ръката.Като войни се изгорих,раната се инфектира и ако не бяха лекарите и сестрите от Пирогов не знам дали сега бих имал ръка! Така,че не пишете против тях!

70

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 77 Ковид-***, продължавате да се излагате :) Защо изобщо влизат в болница ваксинираните? Нали затова се дадоха милиони за ваксини - за да го карат леко. А сега и да ги лекуваме. Че и с предимство. Болните не отиват при голотиквения генерал, а в най-добрата болница, ремонтите на която сме платили всички ние, а не баце Ви разбойко или ковид-троловете. Инфекциозните болници в цялата страна са в ужасно състояние. Защо? Лесно е да взимаш милиони от баце и да се правиш на търсен лекар.

69

Анонимен

преди 2 години

До антиваксърАз също си мислех че съм хванал грипчето, след два дена нищо ми немаше.....хахахаха :)) Оказа се обикновенна настинка, не е болка за умиране :) Поне се нагледах на трупове по улиците, явно съм единствения оцелял от ПАНДЕМИЯТА.....хихихихихихи :))