30

Анонимен

преди 2 години

До 33На теб може да не ти си е наложило, ама по курортите е друго.....хахахаха :)) Варна е пренаселен град, като дойдат туристите става мазало, първата им думичка е....къде има тоалетна.....хахахахаха, големи посе рковци са :)))

29

До 19

преди 2 години

Примери мога да ти дам 1 милион. И в повечето на едни места се плаща на други не - абсолютно нормално Между другото в България никога не ми се е случвало да трябва да плащам за тоалетна /с удоволствие бих / а обслужването по бензиностанциите ни е 5 звезди в сравнение с практиката на запад

28

Анонимен

преди 2 години

До 28Челяка има предвид обществена тоалетна, там се плаща, поне във Варна е така :)) Когато бех охрана, първия въпрос който ми задаваха е за тоалетна, като им кажа да пикаят в храстите, гледат ме намръщено.....хахахахаха :)))

27

Анонимен

преди 2 години

В Италия има плажове които са към определени хотели. Още първия ден като отидеш на плажа те питат от коя стая си и като кажеш - те ти казват вашите чадър и шезлонги са номер еди-кой си. И до края на почивката ти никой друг не ги ползва.

26

Борис

преди 2 години

На запад когато има много туристи цените се свалят. Само в Ббългария се дигат. Гербаджийска работа. Всички ресторанти и хотели са раздадени на техни хора и пълнят шкафчето ! А народа мизерства и се чуди как да завърши месеца.

25

Анонимен

преди 2 години

До 23Ние нали сме най-бедни в ЕС, требва да си плащаш за всичко.....хахахаха :)) Иначе ми е ясно че има безплатни чадъри в Италия и Испания, но те просто искат да привличат клиенти, не да ги пъдят......хахахаха :))))

24

Илюминат

преди 2 години

Вдигайте, вдигайте си цените, той 4-тия локдаун идва и ще ви каже....

23

Не си струва

преди 2 години

Аз също съм от един от тези градове. Но решихме да отидем на почивка на Приморско, на хотел "както си трябва". Платихме по 200 лв. на вечер за 6 дни, т.е. 1200 лева и получихме персонал темерути, които едва говорят български, не се сещат да почистват и не ти осигуряват това което си заявил предварително - например паркомясто. И защо да ходя на "почивка" от която се натоварвам вместо да си почина? По-добре всеки ден да отивам и да се връщам. Хем по-евтино, хем всеки ден на различно място.

22

Зевзек

преди 2 години

Ами като ви е солено подсладете го!

21

До 19

преди 2 години

Хайде и от мен два примера - в Словения и Италия не плащаш ако ще и един литър да не си заредил. Същото в Белгия и Франция. Запада си е запад, тук нещата са на много светлинни години.

20

Анонимен

преди 2 години

До Куку рукуНема безплатен обяд....хахахаха :)) Само дето ни е нисък стандарта на живот спрямо Норвегия :) Повечето дето идват от богатия Запад са си социалки, тоест едва са пипнали истинска работа, което те кара да се замислиш.....хахахаха :))

19

Открихте парното

преди 2 години

Това си е логично и е факт за абсолютно навсякаде и абсолютно всичко в туристическия бранш Аман от "велики" открития

18

Не си струва

преди 2 години

До този с Халкидики:Самите гърци от Солун да речем имат същата практика - през уикендите отскачат до курортите на Халкидики. И в Неделя вечер се прибират.И не са само от Сливен и Ямбол които ходят на море за ден-два. Така правят и тези от Добрич, Шумен, Разград, Силистра и дори Русе и Велико Търново. От тези градове отиване и връщане с кола им излиза около стотина и по-малко лева, което е по-евтино от хотел.

17

Куку руку

преди 2 години

До 13Не знам за кой "Запад" точно говориш, но ще ти дам два примера. В Норвегия тоалетна в къмпинг или друго място за почивка - 10 крони ( около 1.80 лв.), в Германия тоалетна на бензиностанция ( без значение, че си напълни резервоара до горе) 0.75 евро! Айде лек ден от мен!

16

Анонимен

преди 2 години

и кат идеш в халкидики, кво? няма сливенски и ямболски цър вули ли?

15

Анонимен

преди 2 години

ТЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ И ПАЗАРНА ИКОНОМИКА О БЪЛГАРСКИ! ПОСЛЕ СЕ СЪРДИМ НА ЗАПАД КАТО КАЖАТ БЪЛГАРИНВ НЕГАТИВЕН КОНТЕКСТ! В НС ПРО *** СЕ ОБИЖДАТ КАТО МАХЛЕНСКИ КЛ'ЮКАРКИ. НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА И НА МОРЕТО ВМЕСТО ДА ПАДАТ ЦЕНИТЕ, ТЕ РАСТАТ !

14

Анонимен

преди 2 години

Еми бил съм охрана на Златните, не знам каква почивка изживяват чужденците, камо ли българите от вътрешността на страната....хахахаха :) Освен да се прибереш по беден и пребит от "Почивката", не виждам смисъл...хахаха :)) Това си е алкохолен туризъм, както и туризъм на дрогата, нема как да не се върнеш изморен и изтискан като лимон :))

13

На море

преди 2 години

в Гърция - по-близо, по-чисто, по-евтино и без мутри

12

Анонимен

преди 2 години

До 10: на запад тоалетните са безплатни. Тук *** се научи да изкарва пари от всичко.

11

Асан

преди 2 години

Кеф цена няма :)))