39

преди 16 години

ДО ЕДИН !

38

анонимен

преди 16 години

Всъщност за какво точно му дадоха 10 дни срок на Р. Петков? Доклад или...

37

na sa6toto mnenie s

преди 16 години

до номер 30: не е точно така>ако човек е чел книгите му, особено последната:3-та част ан БГ Кръстника и изказването на ген.Гоцев след излизането и от печат ,двусмислената му заплаха към Г.Стоев:"да си ги носи в гроба" и това преди не повече от 3-4 месеца.... няма да говори и да мсили ,че убит защото е бил мутра ,а ще разбере реалната причина....

36

преди 16 години

a tene maika li te e rajdala ili si ?

35

преди 16 години

България е минала покрай цивилизована Европа, само това ще ти кажа !

34

преди 16 години

BG v Europe li e?

33

Кръстева

преди 16 години

Негово беше правото на избор - дали да е мутра или просто писател....Писател - да , но не и с"плянпането си " къде ли не да казваш истини....а дойде време и за истините на МВР..... Някой се е страхувал да не продължи писанията си от мутри в обществото за мутри в правителството....Дано да уживее !

32

преди 16 години

Споко тва е оздравителен процес

31

Rusenka

преди 16 години

Тъй де, нищо не е станаУо. ЖаУко, че не е пострадаУа нЕкоа от свините в парУамента.

30

МММаджо

преди 16 години

... сте наивни да мислите, че този Стоев е прострелян във връзка със смешните си булевардни книжлета... Той си е криминален тип от край време, Бог знае в кво се е забъркал...

29

преди 16 години

p.s. на богаташи.

28

ПЕНЧО КУБАДИНСКИ

преди 16 години

Аа.. Станишка, Гоце, Доги, кво става бе пичове.. довечера някой от вас ще излезе на екрана и ще каже ,че това е НОРМАЛНО..Станишка не те ли е срам? Румбата ще ви *** всичките накрая..ОТЗАД!

27

преди 16 години

Що така бе? Толкова ли си нещастен от завист? Отвсякъде те е изяла вече, гледам по съобщенията. Ето затова на теб никога няма да ти се полага:-) и ще си умреш като .

26

TTT

преди 16 години

Абе вие луди ли сте ве,какви комунистин какви червени.Няма"Държавна сигурност",има Птекан, Иван,Драган."Виновна е "Държавна сигурност" ,мале ама сте прости.Америка нападна Ирак не Буш

25

Крали Марко

преди 16 години

Е,затвориха му устата на Стоев.....Др.Р.Петков и Маджо ще са доволни.Другарят Велчев и прокурорите пак ще си бъркат в носа....докога!!! Човекът ви го каза-Ремен Петков и В.Петров са провалили и спрели разработката срещу Михалев.....Всички сте на ясла при мафиотите-това е!

24

Headman

преди 16 години

Kade sa organite za reda? Kade si plashtame parichkite za danaci? Abe prostotiata... Ako imashe palmi v BG shtiahme da bademe palna i absolutna bananova republika...

23

nabora

преди 16 години

Определено не съм изненадан жалкото е че все повече заприличваме на Москва,Колумбия и Сицилия през 80те.Това което се случва в България е пълен фарс.Всички си трайкме а червените дяволи и отрочетата им мутри обезкървяват страната.Решението е всички с партийна книжка да бъдат изтребени до крак,само тогава може да се сложи началото на някакви реални промени.

22

provincialist

преди 16 години

Ne6to se stopli vremeto....ama mnogo rano otkriha sezona za preletnia dive4

21

преди 16 години

Искам само едно нещо да кажа.. Този човек като бе гост на Венета Райкова и каза така.. от 5 години искам да се срещна с хора от МВР ,за да им разкажа за СИК и ВИС но от МВР не искат да разговаряме.

20

Дон Гоце&Дон Цец

преди 16 години

Дон Гоци няма да позволи да разрушат великото кхмерско творение-Мутрокомунизма!!!!Омертата е най важния закон на Мафията и който го наруши го чака само олово!!!!