256

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"До Анонимен 258Нормално = естествено."........Ами ходи гол тогава, ако искаш да си нормален. Какво му е естественото да са окичаш с всякакви парцали?

255

до 270

преди 2 години

Да не споменавам и детските градини. Малкия прекара близо 2 месеца у дома.

254

Фалшив хуманизъм

преди 2 години

Как решиха ,че точно до 2050 г трябва да сме със нулеви емисии иначе на земята започвали необратими процеси-- като ми е известно .че това премахване на вредните емисии може да се осъществи само някак си като военно положение вътре в ЕС ама надали и тука ще стане ,а в останалия свят не са и чували за тази катастрофа и едва ли ги интересува като не знаят дали ще доживеят следващото утро ! Виждам ,че ни лъжат ,че някой го е грижа и се бори ,по скоро се готвят по някакъв начин някакви хора да оцеле

253

до 270

преди 2 години

Няма значение какво е било на хартия, аз помня какво беше на практика. Гербаджиите затвориха молове, дискотеки, заведения, останаха само тези от първа необоходимост да работят и с ограничено работно време. Все пак това стана наскоро, а не преди 10 години.

252

Шаши

преди 2 години

Честито. Ново тарифиране от ЧЕЗ. Нови тарифи. Дневна, нощна и пикова. Затворени вкъщи ще харчим повече пикова. Водата и тя се вдига. Честита карантина и ваксина.

251

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 265 Не помня , какво беше на хартия , но никой от малките магазини не беше затворен , независимо какво продаваха

250

Анонимен

преди 2 години

Трябва протест против тия мерки!

249

Аз

преди 2 години

Тоя Бойко Борисов пак почна.Писна ни от ГЕРП да си измислят вирус .Добре ,че другаря Радев не вярва на вируса

248

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 256 Но защо мислиш , че в случая ти разсъждаваш нормално ? Не е ли възможно да си се объркал ?

247

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте паляци!Разбихме ли ви тъча с баджанаците?Сменихме ви модела набързо,както вие самите го пожелахте!Баджо ви написа на гърбът си,че ви води адът,ама вий си помислихте,че са майтапи?!Ний *** сме сериозни на тема рушене,съботажи,крадене и тре пане!!Не се отчайвайте,тепърва почваме с изпълнението на обещаното!Ето попиляхме ваксинацията и докторите. 4тата вълна,в кърпа ви е вързана.Дигнахме ви тока,храните.ще ви повозим и на руското влакче на ужасите!Пълни екстри ви очакват Паляци!!

246

Анонимен

преди 2 години

"Тези магазини по Борисово време си стояха отворени"--------------------------Къса ти е паметта и тогава разрешаваха само на хранителни магазини, банки и бензиностанции да работят.

245

страничен

преди 2 години

До 253 Разгледай в нета плана за действие при увеличаване на случаите , съставен от здравното министерство , тоест Кацаров . При над 500 на 100 000 случаи се предвижда затваряне на и всички малки магазини - за дрехи , домашни потреби , ел . части и други стоки за бита . Тези магазини по Борисово време си стояха отворени

244

Анонимен

преди 2 години

Извинявайте, но само на мен ли ми се струва, че беше извършен преврат, и властта тихомълком премина в ръцете на група хорица, на които им плащат, да им пука за нашето здраве?Къде по дяволите пише, че може безкрайно да удължават извънредната обстановка?Измисленият вирус е последният ви проблем.Главният ви проблем е че сте стока, продукт и на всичкото отгоре ви харесва.Майко мила, не мога да повярвам, че живеем в тая реалност, такъв коментар като моя би бил нормален само ако беше за книга.S

243

До 258

преди 2 години

Ти се един олигокретен!

242

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 258Нормално = естествено. Вкарването в тялото на коктейл от тежки метали и всякакви гадости, известно още като вакшитация, е противоестествено и гнусно и следователно е ненормално. Ако някой не осъзнава този *** закон, следва да преосмисли мястото си в еволюционната стълбичка.

241

Фалшив хуманизъм

преди 2 години

Нарочно писах и за климата и пр-- Защото всеки знае ,че имунната система на човека е тотално отслабена във последните години ,без добър имунитет и само със експериментални ваксини няма да стане-- отровиха ни водата ,храната и въздуха радияцията която разбива имунитета е по- висока от преди .Земята се задъхва от човешката мръсотия и от пренаселване което изискава и ГМО изхранване ,а колкото повече климата се дестабилизира толкова повече се изискват ГМО продукти влияещи на човешкия имунитет .

240

Анонимен

преди 2 години

СЛАВИ БОЙКО ДБ АЛА БАЛА- ДАЛАВЕРАТА СИ ВЪРВИ НЕЗАВИСИМО ОТ "УПРАВЛЕНИЕТО"

239

Анонимен

преди 2 години

Що така едни се смятат за нормални, когато не са? Не е нормално да не се ваксинираш....

238

И как

преди 2 години

По-точно ги събират тези бройки? С какво? С фалшивия ПСР ? Май.ната им! Не им си връзвайте!

237

Анонимен

преди 2 години

"А не може ли , ти и други като тебе да се отделите на Белене , и да ставите останалите хора да живеят" --- Не може. Първо, защото ненормалниците сте все още невзрачно малцинство и не може да решавате. И второ, дори когато станете мнозинство, а това рано или късно ще стане, пак предимството ще е на нормалните хора, защото в тях е ключа на еволюцията. Който се вакшитира или съучаства на пландемичния цирк, доброволно се самоизключва от хода на еволюцията. Стана ли ясно вече?