14

Анонимен

преди 2 години

Не е зле да поразпитат и ,,лошите,, медици. Дали ще ги мотивира неко пак да се хвърлят да си рискуват здравето слепешката в ковидотделенията при положение,че сега разболяването е само въпрос на желание . Има и маски, и ваксини.

13

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не съм я свалял маската от година и половина. Струва само тридесет стотинки, а кьорав бацил не е пропуснала, пази ме от уханска кихавица денонощно. Даже за да подсиля защитата си, сега когато е над четиридесет градуса, по обяд освен маската, слагам каска, ръкавици, пчеларско було и нау йник. Защитен съм отвсякъде. Даже десет чешита химикали си набучих. Стана антикурунавирусен карашик.

12

Piv

преди 2 години

Значи трябва да играе тоягата. Масови проверки и глоби. Това е единствения изход. Или показваш сертификат за ваксина или 100лв. глоба.

11

мунчо

преди 2 години

този Ончо много измислен. като не може да се ваксинира да избягва тълпи. не сме длъжни да се тровим в името на телкове, на които плащаме пенсиите работейки и осигорявайки се. като ни заключиха ончовците продължиха да получават пенсии, а ние останахме без доходи. на жената с маската и забележките към другите, мога да кажа да си затваря устата, защото като нищо ще го отнесе! на един медицински кадър в метрото в мадрид след забележка му извадиха окото

10

Анонимен

преди 2 години

Всеки вече знае,че маските не пазят от нищо,а вредят. Доказателството е ,че въпреки носенето на маски на закрито ,и дори на открито месеци наред в редица държави не доведе до изчезване на вируса. Защо властта в БГ иска да отнеме въздуха на хората в тази жега,когато кръвното пада,а при липса на въздух още повече, и да тероризира народ,който не е глупав, и страхлив,и си вади изводите?!?! Искането да се носят маски е садизъм .

9

Бay

преди 2 години

*** пак блести с ярък ум :D

8

Анонимен

преди 2 години

aми хората поумняха, за това!!махайте ги тея парцали от лицата да не излязат хората !

7

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Маската се носи правилно само в джоба, в жабката на колата, а най-добре в някое забравено чекмедже вкъщи.

6

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Ами тези, които не носят маски са се ваксинирали вече при мен.Е вярно е, че те носят памперси вместо маски заради малък страничен ефект на кожената и ваксина - нейната дебелина. Ваксинирайте се, за да се върнем към нормалния живот и за да се защитите баба си от ковида и за да имат нови клиенти ваксър-баровете и да не фалират.

5

мда

преди 2 години

Въздуха минава покрай маската, а не през нея. Пълна порнография е маскирането.

4

Анонимен

преди 2 години

нощеска бях в илюжън, лудница, яко народ, нито един болен няма, дискотеката гърми, парти яко, болни има в тиквите на доцентите

3

Анонимен

преди 2 години

"Правилно" носене е ако носите маска с класификация P3, или филтрираща най-фини частици. Плътно прилепнала, върху избръснато лице, добре нагласена около носа. Но като цяло, най-правилното носене е да я занесете в кофата за смет. Всичко е една пародия. Тия щамповани текстилни дрипи които масово се носят имат 0% филтрираща способност. Хирургическа маска, висяща свободно около носа и брадичката, всъщност е толкова смислена, колкото и ако си я сложите на тила. Стига се поддавахте на глупавите манипу

2

хмм

преди 2 години

В малките магазини маска не слагам. В големите - под носа. Маскирането е подигравка с хората.

1

Анонимен

преди 2 години

намопрници за кучетата да не хапят да, но хора с маска, е чиста гавра с човечеството