45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 - Дали са им по 6 месеца заплати и това е. Няма за какво да ги съдят.

44

Анонимен

преди 2 години

Марксисткият официоз Си Ен Ен е флагмана на Комрад Байдън!

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 - Малки букви, големи букви ... за ннищо ги нямаш. Не те ли е срам?

42

Teo

преди 2 години

Днес уволнение, утре - давидова звезда на ръкава! Ред трябва да има! Не може то така! Ако пак не щете - ще бъдете ликвидирани за да не заразите потенциално "ваксинираните" бройлери! А, разбира се, трябва да ви се напомня постоянно колко сте виновни, че си искате свободата на избор! Защото не иде реч за ваксината, очевидно работи, но всеки трябва да има право на ИЗБОР! Защото сега е ваксина, утре нещо много по-лошо! Правителствата взеха огромно оръжие в ръцете си!

41

Цукерман

преди 2 години

Нарежда всички да се ваксинират. Който не желае, е свободен да си ходи.

40

АнонимеН

преди 2 години

АКО ИЗБЕРЕТЕ ПРЕЗИДЕНТ ОТ ГЕРБ ИЛИ БСП НИЩО ЧУДНО ДА ВЪВЕДАТ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА НЕВАКСИНИРАНИТЕ И ТАКА ДА ПРИНУДЯТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ ВАКСИНИРА! САМО СЛАВИ ИМА НЯКАКВА ЧОВЕЩИНА! РАДЕВ СИ Е ЧИСТО БКП И БОРИСОВ СЪЩО!

39

Анонимен

преди 2 години

Да ги осъдят тогава. Нито в договора за работа, който са подписали пише, че трябва да са ваксинирани, нито в законите на САЩ пише, че журналистите трябва да са ваксинирани, нито вярвам, че са подписали анекс към договорите си, в който да пише, че се съгласяват, че трябва да са ваксинирани, за да работят във въпросната сграда т.е. уволнението е незаконно. Всеки, който го заплашват с уволнение заради липса да ваксинация да попита работодателя си, къде в договора пише, че трябва да е ваксиниран...

38

Анонимен

преди 2 години

Тоталитаризма пасти да яде пред Капитализма. По времето на Тоталитаризма хората бяха наистина свободни. Никой неможеше да им нареди да направят каквото и да било. Но Тоталитаризма Капиталистите го нарочиха за вреден щото хората живееха свободно без притеснения че утре ще им вдигнат цените на тока водата отоплението горивата и че ще останат на улицата без работа и препитание. Мога да им честитят на старците Капитализма. Те рипаха и скачаха на един драгалевски у..й. Жалко за 20 и 30 годишните.

37

Бонго Бацил

преди 2 години

Тия изпляскаха тотално!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Препаратизираните са тотални психопати. Има пет бунака пред очите ми, дето са си набучили отрови, на хора не ги мяза. Племето им ненормално.

35

Анонимен

преди 2 години

И тия ги апе шъркела яко.

34

Анонимен

преди 2 години

Ама тия хора не разбраха ли, че ваксинацията не е панацея и 100% гаранция срещу заразяване. Просто целта им е друга.

33

АнонимеН

преди 2 години

АКО ШЕФА ВИ НАПРАВИ ПОДОБЕН НОМЕР , ВИЖТЕ В ИНТЕРНЕТ И МУ СРЕЖЕТЕ СПИРАЧКИТЕ НА КОЛАТА :D МОЖЕ ДА ПУКЯСА ПРЕДИ ДА ВИ Е УВОЛНИЛ! ЗАЩОТО НЯКОЙ ДА ВИ ЗАДЪЛЖАВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ Е ЧИСТ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО!

32

Анонимен

преди 2 години

А бе баксинираните вече, що ривете кат койоти, нали сте защитени, какво ви интересува, че другите не искат игла?

31

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН26 Нещо си се объркал. Не е ясно ще има ли ЕС като блеснат на Фон дер Лайнеен далаверите.

30

Павел

преди 2 години

ФАШИСТКА ИСТОРИЯ!

29

Анонимен

преди 2 години

След време: CNN уволниха свои служители, понеже са отказали безплатни оперативни намеси за промяна на пола.

28

Demonaz

преди 2 години

Неолибералният комунизъм в действие! Ах,че маотисчета са се пръкнали по мурика. Ама така уж спечелиха войната,а паднаха в лапите на горните.

27

Анонимен

преди 2 години

Щонли на сайта на CNn няма такава новина.

26

АнонимеН

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДА НЕ Е ВЪВЕДЕНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ В ЕС Е, ЧЕ ИЗБОРИТЕ В ГЕРМАНИЯ СА ПРЕЗ ОКТОМВРИ! МИНАТ ЛИ ИЗБОРИТЕ В ГЕРМАНИЯ НЯМА КАКВО ДА СПРЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ НА ВСИЧКИ ПЪЛНОЛЕТНИ ГРАЖДАНИ НА ЕС БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ИМАТ АЛЕРГИИ ИЛИ НЕ И БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ КОНСТИТУЦИЯТА Е ПРОТИВ , ЗАЩОТО ЕС Е ПО-ВИСШ ЗАКОН!