83

Морски

преди 2 години

Всеки ден гледам тълпи от "туристи" дошли за петък, събота и неделя, как харчат безумни пари по плажове, ресторанти и барове и неволно си спомням великият Тодор Колев във филма "Господин за един ден ".

82

Киро златния

преди 2 години

В свети влас е топа. Пълен ми е хотела. Само с платежоспособни румънци и Бизнесмени Софиянци. Плащат си кат попове и бакшиш фъфлят. Има курорти за всички - бедните по Китен, Ахтопол, Обзор. Созопол, Несебър, Влас, Елените и Лозенец ги слагам в графа локсозни корорти и там е нормално да са двойни цените за да се отсяват клиенти. Бачкайте да имате пари. С плюене по коментарите няма да си надвийте на масрафа че да не ви е скъпо!

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 "Вълненията на слугинажа по морето на псевдо мутрите с 15-годишните Поршета, които струват само колкото джантите на автомобила ми, изобщо не ме вълнуват" Личи си, че не си припарвал до българското Черноморие, нито пък имаш идея кой какво кара: Освен ако не караш автомобил с "джанти" за 150 хил евро.

80

До анонимен 61

преди 2 години

***, това вече се практикува навсякъде, включително и по шезлонгите които са на хотелите и са да включени в ол инклузив пакета! Какво капаро има да плащаш там?Тази практика се въведе от румънските *** които още преди короната взеха да заливат нашето море. Онзи ден се върнах от Златни пясъци и според един от служителите на хотела шефът им сериозно обмислял да спре да приема румънски туристи въпреки пандемията. След тях стаите оставали без осветителни тела, кафеварки, с надрани тапети.

79

Анонимен

преди 2 години

Гърбят "чайките" по морето, нали е ЧЕРНО....хахахахаха :)) Приоритета на мутрите по Черноморието са социално слабите чужденци, могат да ги излъжат както си искат, виж за кривите български туристи е по сложно, там трудно ще ги излъжеш :)))

78

Цецо

преди 2 години

С баджанака и братчед му сме с жените и децата на Созопол. Верно няма шезлонги. И ние фърляме вечар хавлиите и запазваме. Ама баджанака е старо боксьорче и не посмяват баш да ни махат хавлиите. Кат идем в 10 на плажа ако някой ни е легнал на шезлонгите обикновенно с 2 псувни се разкарва но двама вече плюха и кръв. Така че внимавайте като махате хавлии от запазени шезлонги да няма после ама аз такова...

77

Анонимен

преди 2 години

Вълненията на слугинажа по морето на псевдо мутрите с 15-годишните Поршета, които струват само колкото джантите на автомобила ми, изобщо не ме вълнуват. Нормалните хора ходим в чужбина на море.

76

Анонимен

преди 2 години

Ама то е въпрос на организация и локация, бе хора. Ние например, сме си намерили хотел с охраняем паркинг, места си има да си спреш. Малко стълбички и си на плажа за няма и една минута. Има чадъри на плажа към хотела, места - бол. Наши приятели с цяла шатра ходят на плаж има свободна зона и са точно до нас. Е, щом цяла шатра и 10 човека може да се разположат съвсем спокойно, значи не е чак такава драма.

75

странно

преди 2 години

Нали *** вика "Нема му стъпим на нашту муре", а какво стана.

74

Анонимен

преди 2 години

До Do84/85 Виновни за какво, другарю кандидат? Не четеш ли: курортите се пръскат по шевовете. Руснаците са виновни единствено за това, че ни грабят и манипулират и за това са си сложили услужливи слуги на възлови постове, а такива като теб напълно безплатно допълнително се хвърлят на амбразурата с неясно какви мотиви, освен че искате да сте роби на най-пропадналата страна на планетата.

73

Анонимен

преди 2 години

СЕГА разбрахте ли, защо ни промиваха със статиите за катастрофалния сезон и "случайно" ги връзваха с руските "туристи": за да се унижаваме да им се "молим" и да излезе, че ние имаме нужда от тях, а не те от нас, докато реалността е, че България НЯМА НУЖДА от руските туристи, защото руснаците освен да ни крадат и шпионират нищо друго не правят в България. Както се вижда, сезона не е в никаква опасност от провал, даже точно обратното, а от "руски туристи" няма и спомен, защото те са нищожна бройка

72

до ss

преди 2 години

Колкото по-на севр толкова по-спокоино НО АВГУСТ ПОСТОЯННО ДЪРПА НА ВЪТРЕ ,А ВОДАТА ПРЕЗ 2-ДЕНА Е ЛЕДЕНА .

71

на бетона това..

преди 2 години

му е урожая..... отворят ли се границите и затварят ,ясно е като бял ден .

70

Анонимен

преди 2 години

Всичко е точно по морето. Хората се забавляват. Не слушайте платени *** и измислици, които се опитват да пречат на нашия туризъм, за да бутат пари към съседни държави.

69

xph

преди 2 години

лакомията и алюността са безграниюни

68

Анонимен

преди 2 години

до 57___ Ами тогава отиваш и си наемаш от Румъния, там почват от по 500EUR за 2 седмици, за Гърция няма да те пращам, че там почват от 800EUR. Най-лошата черта на повечето българи е, че искат високи заплати - "куто европейските", ама не щат да плащат за услугите - "куту европейците".

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58Толкова сме криви по характер, че комшиите не смеят нищо да кажат за нас....буахахахаха :)) Иначе си има несправедливост, за едни така, за други онака, нема спор в това :)) То за това се нарича ЧЕРНОМОРИЕ, щото нема прошка за кокошка :))

66

Препатил

преди 2 години

Не е коректно да се сравнява плажа на Гърция с България! Гърция има огромна плажна ивица - поне 10 пъти повече от нашата.Гърция е заобиколена от море отвсякъде- тя ако няма плаж кой ще има???На практика това си е безплатен ресурс.Нашата е ограничена.И още по ограничена е на Румъния!И те имат Черно море но малки плажове и е по студено - затова идват при нас!

65

Анонимен

преди 2 години

Българския хотелиер и ресторантьор по морето трупа Негативи сега с Алчноста си и Арогантно поведение - Отврат ! -това ви беше ,2021г помнете , че в следващите 10г щее ревете и пищите ,че няма туристи - Всички ще са в Гърция,Турция,Албания,Италия и тн Нормални дестинации

64

Дамата с песа

преди 2 години

Някакво противоречие има в тази статия. Хотелите са пълни, защото работят на 40 процента от капацитета си. В същото време плажовете са претъпкани и няма места за паркиране. Изводът е, че туристите спят в колите си или по улиците.