27

Анонимен

преди 2 години

За да очерни собствената си държава за пари и обещания за по-добър живот на Запад.

26

Ачката

преди 2 години

Една млада жена решила да напусне една пост-тоталитарна република и да вкуси от свободата.И целият свят тръгнал да и се меси в личното решение и личен живот.Всички са възмутени от смелата постъпка на някой си.Робската психология винаги е дърпала назад в еволюцията.Тук има един момент който се премълчава удобно.И това е ,че състезтелката е отказала да се състезава,а в държава като Беларус,при завръщането си ще бъде съдена като предател и може даже да отиде в затвор.Във всички случаи ще я погубят

25

Бонго Бонго

преди 2 години

И в БГ беше така.Имаше един борец така остана в Канада.Сега където искаш отиваш.Ако Радев ни изкара от ЕС и НАТО, пак ще е така като през комунизма.

24

анонимен

преди 2 години

Чакаме да видим кога спортистка от САЩ ще тръгне да емигрира в Русия или Беларус.

23

Гъзполнема

преди 2 години

Може би защото няма не гри там?

22

Виц от путинска РФ

преди 2 години

Обаждат се военният министър на РФ на един генерал и му казва да насочи ядрените ракети към САЩ за да удари няколко града, за да покаже РФ силата си.-Ама как САЩ? Там са децата на доста олигарси и политици...-Тогава западна Европа.-И там не става, също е пълно с наши.-Е къде да ударим тогава?-В Калининград е сигурно, че няма наши...

21

До 24:

преди 2 години

Голям келепир да живееш в САЩ, 20 години си изостанал с новините. Бих пожелал на този, когото мразя да отиде да живее в САЩ

20

Анонимен

преди 2 години

Гражданите на Белорус имат право да напускат държавата когато си искат, това е театро.

19

Анонимен

преди 2 години

Всички по-висши чиновници от Русия пращат децата си да учат на запад. На Лавров дъщеря му даже беше забравила руският след дългият престой в САЩ и се наложи да си го припомня. Говорителят на Путин има апартамент в САЩ оценен на няколко милиона долара. На Путин децата му са вън от Русия.

18

Анонимен

преди 2 години

Става въпрос, че треньорите са я накарали да попълни щафетата на 400м и тя е отказала. След това са се скарали. Какъвто е акъла на треньорите, такъв е акъла и на бегачката - огромно самочуствие без покритие. Ако е планирала да избяга щеше да го направи като Наимчо. Нищо общо с Лукашенко, който е казал на ръководителите на олимпийския им комитет за големите разходи. Белорус като индустрия е на светлинни години пред държавата на мафията и тиквата.

17

Германец

преди 2 години

Защото не чете форумите на днеса. Инак щеш да знае, че Европа гние, а Беларус е последният бастион на християнската циливиливиливилизация. Буначка :)

16

Red N' Black

преди 2 години

Че кой иска да живее със стари спаружени кому,няги? Много ясно, че мацето ще иска свободен живот!

15

Анонимен

преди 2 години

То какъв трябва да си за да поискаш да се върнеш в Беларус?Ония там да сдава властта и да си ходи. Комунизмът падна, ако не знае.Рано или късно ще го трепят като Чаушеску.

14

ни са знай

преди 2 години

Радио "Свобода" се активира вече, да очакваме да се включат и тези от антидопинговата агенция!

13

анонимен

преди 2 години

Сборная Хокей Русия всички играят и живеят в САЩ и папат долари.

12

Западна медия

преди 2 години

Всички от Изтока са презирани и мразени от Запада, ние включително. Май забравихте как до вчера инглизите ни наричаха *** заедно с румънците. Руските олигарси, които ходеха на Запад през десетилетия също ги третират като втора ръка богаташи и гледат да странят от тях. Нима богатствата на Западняшките елити са изкарани с чист труд в сравнение с тези руските олигарси? В това вярват само хиподронци, които по цял ден гледат пропаганда колко е велик Запада и колко е ужасен Изтока.

11

анонимен

преди 2 години

Никой не иска в Русия и Беларус.Дори и в най-бедната държава в ЕС България е пълно с Руски емигранти.

10

Анонимен

преди 2 години

Браво КРИСТИНА! Избра Свободата!Най-вероятно оня долен кагебиски из род Лукашенко щеше да я самообеси, ако беше се прибрала.

9

Асан

преди 2 години

10 - Бау Кредит за айфон 12 ли има :)))

8

Асан

преди 2 години

Кат неще у да са връща на село у Беларус да става гейша у Япония :)))