63

До до 68

преди 2 години

Делата му са да провали редкия шанс за смяна на статуквото. Иначе на приказки...

62

до 68

преди 2 години

Ама той има ли дела, та да го оценявам? И децата знаят, че не се става току-така зам.министър предстедател от нищото. Нито пък министър в правителството на ГЕРБ. За скандалите на районните му кметове в София няма да споменавам. Други дела какви визираш? Гумената лодка ли?

61

Избирател

преди 2 години

Христо, ако четеш тук, а би трябвало, защото ДБ няма форум, не се офлянквайте. ДБ дадоха предложение в парламента регистрацията по ДДС да стане 80 хил евро, както е навсякъде в Европа. Затова гласувах за вас. Не мине ли, ще взема вече за бсп-то да пускам и се изнасям. Колко малки фирми има, които се задушават от този праг! Поне 50 хил уможи по 2-3 са 150 хил глас. Ако ББ реши яъпроса, ще пусна за него!!!!

60

Анонимен

преди 2 години

До тема за размисъл 57То нема някой който да не е бил под влищнието на БКП, просто тогава имаше само една партия :))) Ицето много се изхвърля също, не го ли знае Славчо какво представлява :) Дори да се разберат, това ще е много крехко партньорство, като прибавим БКП и , картинката става розова :))

59

Анонимен

преди 2 години

До тема за размисъл Ами нямаш тема за размисъл. Имаш някаква болезнена фиксация, която е неадекватна и а абсурдна към натоящия момент. Кога ще престанете с тези тъпни: майка му такава, баща му еди какъв си...Преценявайте човека критично по делата, а не като развалена грамофонна плоча да циклите една и съща глупост. Разбирам, че ви плащат,ама е недостойно и унизително за вас. Поне да бяхте измислили нещо по-оригиналноо.

58

aa1830

преди 2 години

Христо Иванов каза че било лъжа, това което Слави казал за исканите постовете. Опитвал се да се свърже със Слави, ама Слави не разбрал. После Слави му се обадил.....За БСП - бяха на другия край на реката преди 3 месеца, сега са на един и същи бряг. Абе що не отидете напрао на гости на дръндарския в Росенец да се разберете всички партии.....

57

Вихър

преди 2 години

Задкулисието им сви сърмите и лидерите омекнаха!!! Очаквам и Славчо да излезе със завоалирано извинение към ДБ!!!

56

Велик е Доган!

преди 2 години

Да се Слави името му!

55

Калкан

преди 2 години

Шломо Иванов - лъжливият евреин в българска кожа; "десен демократ", потомък на висши комунисти от БКП; защитник на правата на сексуалните и етнически малцинства; борец за псевдо социална справедливост. Уникален политически екземпляр.

54

Анонимен

преди 2 години

ристо е прокопиева кукла.нема да са едните,а че са другите мутри

53

Анонимен

преди 2 години

Как искам да мине чалгарското правителство и след някой друг месец същите онези, които вкараха тая в народното събрание и МС, да я прогонят, но тоя път не с яйца и домати, а с камъни. Знаех, че чалгарите са , но не предполагах, че са толкова ялови.

52

Анонимен

преди 2 години

славуцата е ***

51

тема за размисъл

преди 2 години

Хич не ми цъкайте минуси, проверете фактите - отворете Уикипедия и прочетете "биографията" на този индивид. Това, че фактите не ви харесват е друг въпрос.

50

Анонимен

преди 2 години

А ГДЕ СА ЯЙЦАТА ТИ ИЦАК

49

Анонимен

преди 2 години

какво да е обиден, той прости си е кукла на татко завряния зет и ученика му прокопиев. Куклите нямат чувства, само като лъжат им расте носа. Това се отказа от рода си, какво да очакваме да каже. Гладът чака

48

тема за размисъл

преди 2 години

На тоз "демократ" и майка му и баща му са членове на БКП. Бил е зам. премиер, назначен от Плевнелиев в служебното правителство. Как се става зам. премиер ей така от нищото, ъ? Сещайте се... който може.

47

MaйMyнaтa Х2

преди 2 години

От две крадливи партии, може да се наденете на 4тири такива....Човеци, па и умни кво да ги прайш

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50Аз не съм ***, може Днес да го птвърдят :) За теб ако Славчо е по добрия избор, не знам какво да кажа :)) Ако не беше "космическата Одисея", както й номинирането на Малкия Ники, мейби щях още да вервам, само дето Дългуча затъва все повече в собствените си шитни :)))

45

Eдин Българин

преди 2 години

Нима това е мъж?

44

Сащ

преди 2 години

ИмаШе такъв народ....ъ хъ.