91

Анонимен

преди 2 години

Ревете, пищите и накрая ще ги подкрепите. Отврат.

90

ПроСоТо

преди 2 години

Не знам тройна ли,четворна ли са гласи,но за Бога,ХОРА,НЕ допускайте НОВИЯ СУПЕРПАРАШУТИСТ да "съставя и ръководи правителство"!!!!..Какво ви става?..Така ви дамлосаха боковите КАЛИНКИ,че започнахте да гледате на това ИЗВРАЩЕНИЕ като на нещо "нормално"!.."господин" НИКОЙ,дошъл ОТ НИКЪДЕ,с НИКАКВА "програма" или ВИЖДАНЕ,да го допуснете да властта НАД ВАС?!?!?!...Е това е по-грозно дори и от самоубийство!..Това е УНИЗИТЕЛНО!

89

Анонимен

преди 2 години

Тролим по новите партии безплатно! Много отдавна знаех, че развръзката ще е такава каквато я гледаме. Политическата криза като удари и по бизнеса и доходите на хората, тогава изведнъж на тези партии ще им се стори тясна България.

88

Анонимен

преди 2 години

Не "може би" и не "идва" - правилното е "пак дойде".

87

До 99

преди 2 години

Ами, защо тогава ИТН не си гласуват сами правителството, като народа е стях?Можеш ли да смяташ?

86

Мда зле е работата

преди 2 години

Какви *** какви 5 лева, ти кьорав ли си, че хората в парламента забъркват една голяма каша. Никой не знае за какво иде реч. Все едно са ги събрали от дом за бавноразвиващи!

85

САМО ИТН!!!

преди 2 години

ИМА ТАКЪВ НАРОД!!! Е все по-силна и по-силна! Най-накрая народа разбра, че Народното Събрание е тяхно, НАРОДНО събрание и политиците не са васали назначавани от СССР или САЩ! Народа иска властта в свои ръце и не иска разни подлизурквци от ДБ, ГЕРБ и др.

84

х

преди 2 години

Шопарът го е яд, че няма да има топли и крадливи министерски кресла за тях.

83

Анонимен

преди 2 години

На фона на крадливия пожарникар,който и да дойде ще управлява много добре...

82

баба мара

преди 2 години

ами при герб не беше ли троина коалиция няма да се плашим каквато и да еда минат президенските избори и отиваме пак на парламентарни

81

Анонимен

преди 2 години

Тук има десетина трола, платени от чекмеджето и Пеевски. Не се връзвайте на простотиите им, скоро копейките ще свършат и те ще изчезнат.

80

гост

преди 2 години

.!. за учиндолската *** на Доган

79

Анонимен

преди 2 години

Боко и Слави са много сходни да не кажа идентични .Единия ти вика ,Аз,Аз,Аз .Високите пенсии ги плащам Аз.Другия уж дето ше изчегъртва ,иска да няма субсидия за никой но в същото време всички да му плащат 0.78 стотинки за телевизията и пак се стига до това Аз,Аз ,Аз -царя слънце Луи 16 .Пак същия нарцист .

78

Иван Ченчев

преди 2 години

Очаквам ЧАЛГОМАНИТЕ ОТ ''ИТН''--ДА ИЗЯДАТ ДЪРВОТО И КОЛОВЕТЕ, ОЩЕ ТАЗИ ЗИМА--НОЕМВРИ, ДЕКЕМВРИ И ЯНУАРИ ОСОБЕНО...ЗАЩОТО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ - НЯМА ДА ИМАТ .СЛАВИТУ И ТОДОР АФРИКАНСКИ--СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ, СТУПОРР И ПОТРЕСС ..ЩЕ ГИ ГОНИМ С КАМЪНИ И ДЪРВЕТА ДО 2 МЕСЕЦА .

77

Анонимен

преди 2 години

Не може да стигне Буци по артистизъм никога!!Това сини шорти,жълта тениска с превързан крак облегнат на шефа на болницата,подаряващ сакото си,прегърнал дебели лелки през раменете,каращ се на докторите да "пускат"ресторантите..Класик.А Слави-мън,мън от дивана.Лошо Седларов!Лошо!

76

Анонимен

преди 2 години

То беше ясно още с първия опит на Славуца да ни заблуди. Нека си го гласуват, поне да е ясно, кой стои отзад. Жалко за надеждите на хората, че нещо може да се оправи. Ще дишаме праха на румънците

75

Анонимен

преди 2 години

Далавера, далавера, всичко е алъш-вериш. Тука има тука нема, *** до ***.

74

Nqkoi

преди 2 години

Цицо Иванов иска да цица заедно с Прокопиев, ама не са свикнали да им отказват министерски места!

73

Мда зле е работата

преди 2 години

С тия псевдо политици, ситуацията в момента е една голяма каша! Скоро и България ще стане каша. Радев с 300 зора едвам спря зараждащите се протести, които тръгваха от Пирогов и ааа да прерастнат, ама ако тия *** доведат до Виденовата зима 2, ще видим кой ще яхне протестите срещу Мая Манолова и Христо Иванов!

72

Анонимен

преди 2 години

Гледах монолога на Слави,направи ми впечатление,че нервно "чупи"пръсти явно вече е готов да брои парсата.