7

Зозо

преди 2 години

Хахахаааа, гледахте ли в Панорама как се излагаше Пацо - шнорхела? Щял да променя Преспанският договор :))))))))))))))))))))))))))))) Че в тоз договор България не участва бре Пацооооооооооо. Резил!!! Ходи си продавай джапаките и плавниците, че зле ще свършиш :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6

Друг Помнещ

преди 2 години

Популиста Президент Радев разделИ Суверена. Сега разделя политическия "елит". Разделя и политическите партии от Суверена. Накрая освен и Родината да раздели.... Невиждано падение!

5

Калеко Алеко

преди 2 години

То ако говорим за популисти трябва да почнем от този с вдигнатия юмрук, който сътвори целият този ляволиберален карамбол и ни постави в безвремието на Кремълската си хунта, от тук нататък ще е така докато народа не измете фигурантите на Черепа и беквокалистите на Импексова, заедно с Адвокатите на мутрите и бойкикевците им ... !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Амебите друго не знаят освен гербери, Бойко и се радват на чалгаря. Всичките взети заедно не може да се намажете на малкия пръст на Бойко и го показвате всеки ден много старателно.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя верно е толкова изтрещял че взе да събира разни от кол и въже за министри и премиери като актьори за мизерното му шоу. Жалко е че много едноклетъчни му пляскат и гласуват за тая гавра.

2

Анонимен

преди 2 години

Нова мисирка в к'ypникa...

1

Анонимен

преди 2 години

Славуца обединява чалгари, чистачи и други тревопасни.