40

Анонимен

преди 2 години

До БСП Пожелавам ти, като във филма за мармота, ти и целият ти род да живеете безкрайно във времето на Виденовата и Лукановата зими. Да сте гладни, безпарични, без сигурност за работата, здравето и живота си. Да се опитвате да купувате с купони в празни магазини. Да живеете в режим на ток и вода. Да съществувате при галопираща инфлация и фалит на банки. Да ви тормозят, грабят и убиват борците и мафията, а децата и внуците ви да бъдат превърната насила в друсалки...или да емигрират завинаги.

39

НИКОЙ

преди 2 години

До БСП Алоу,БСП-то,тези приказки ги разправяй на жълтурчетата,които гласували за чалгаря и не помнят онези времена.Та понеже аз ги помня много добре ще им кажа,че етикетите в магазините ги сменяха по 2 пъти дневно,заплатата ми през февруари 97г беше цифром и словом 10$,а инфлацията 3000%.Така че Славвуца да разчита на подкрепата на БСП,пак ще ни докарате до просешката тояга.Защото вие искате да построите развит социализъм,а такова животно нЕма(последното е цитат от вашия лидер Тодор Живков).

38

САМО ПИТАМ:

преди 2 години

А ще ми каже ли някой , как Корни се е изпуснала в коридора , след като е държала трите ключа от тоалетната след изборите...??!

37

Анонимен

преди 2 години

По добре Турско робство от колкото ГЕРБ да управлява!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Искам да попитам Корни, без кой не може да има стабилнио правителство, ако ДБ откажат да подкрепят правителство на Николов!?

35

Анонимен

преди 2 години

По добре БСП от колкото ГЕРБ.

34

А тъй како Нинке

преди 2 години

Дръпни му на Тошко ушенцата!

33

Рептил

преди 2 години

Ний Виденова та зима я помним и искаме да севърне . Народа стана дебел, а това е вредно за здравето.

32

11

преди 2 години

Бррррр, квой туй нящо на снимката, мноу страшнооо.

31

Анонимен

преди 2 години

Нинова вчера е критикувала Слави че си играе с политическата система. Слави и е обещал в телефонен разговор снощи лично на Нинова да промени политическото си поведение на 360 градуса ако получи гласове за кабинет на Итн. Нинова нему е повярвала първоначално. След което последвало уверение от Слави че този път той ще спази обещаното на 100 процента. Нинова му казала че записва разговора. Слави и отговорил че ще спази буква по буква каквото е обещал в разговора. След което Нинова е свикала БСП

30

БСП

преди 2 години

FOREVER!

29

БСП

преди 2 години

Легендите за "Виденовата зима" са фалшиви. Измислини са от пропагандната машина на ГЕРБ за да плашат българския народ. Никога в българия не имало фалит на държавата, освен по времето на ГЕРБ и Борисов!!

28

?!?

преди 2 години

Наистина съм отвратен БСП някакъв Бабикян Мазен адвокат и други който опитахме да махнем сега си имат чисто ново лице за премиер. Благодарение на ИТН доста гадно

27

Анонимен

преди 2 години

Само без БСП-БКП, Фигуранта им, ДС агентите им, олигарсите им, джуналята им, политиците и "специалистите" им /второ, трето и т.н. поколение на убийци, крадци и сталинско-тотолитарни ур.ди/ има шанс България да стане нормална държава. Ех, мечти... Реалността е - *** измамници като бойкикев, капон, галева, р. гечев, нищова, чалгуца, йончевица, костоваците, харвардите, юпитата, бабикяновци, олигарсите, мутрите и техните фигуранти, шутове, журналисти и адвокати.Уви.

26

Анонимен

преди 2 години

Не искам ГЕРП, но не искам и ИТН! Нали БСП беше от статуквото, какво преговарят и с тях? Не съм и против БСП, но докато е Нинова вътре, тази партия не съществува за мен! Така че избирайте стабилно правителство, разбирай Нинова със старите комунистически крадци или нови избори!

25

aa1830

преди 2 години

Без БСП стабилността ще е по-голяма

24

Асан

преди 2 години

Щом не искаш министри гласувай за Пацата

23

Анонимен

преди 2 години

Без БСП няма стабилно правителство. А без Нинова няма стабилно БСП. Това е посланието на ***. Да си опичат акъла младите червени петелчета дето рипат срещу нея.

22

Анонимен

преди 2 години

За съжаление на Корни, Борисов беше доста колоритен Премиер. И при това доста добре се справи с мигрантската криза, както и с covid кризата. А и пари остави в бюджета.

21

Анонимен

преди 2 години

До 11Когато беше ВИДЕНОВ на власт ти едва ли си БИЛ роден! ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ДА ИМАШ ПАРИ ЗА НОВА КОЛА/събирани с години/ , А НА ДРУГИЯ ДЕН ДА можеш да си купиш с тези пари чифт обувки? Да се прибираш от РАБОТА И да не ползваш асансьора, ЗАЩОТО спира тока на всеки 2 часа! КУПОНИ ЗА захар,хляб, олио и 40 л.бензин за месеца! КОМУНИСТИТЕ НИ НАПРАВИХА КАЛЕНИ КАТО СРАРТАНЦИ!ДАНО НЕ ПОЗНАЕТИ УПРАВЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИТЕ! ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ