414

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че Христо Иванов надминава всички по големина на търбуха. Дали не пие повече бира? От бирата ще да е.

413

Анонимен

преди 2 години

Играта свърши, право в музея ***...Слави сам забърка хаоса от който се възмущава сега.

412

Анонимен

преди 2 години

Много са алчни и не могат да разделят порциите. Чудовищната им алчност е шанса на България да се спаси от тези чалгари и комунисти.

411

за заблуда

преди 2 години

Простосмъртните не са в неговата категория на "мегазвезда",хахаха.Не той реди кабинет,нито го интересува,прави каквото му наредят и каквито имена му дадат,да ги прочете.Крайно време е хората да си отворят очите и да видят истината.Тошето много си повярва горкото,голям политик,голямо нещо се извъди, нали от него зависи държавата(без да знае горкия,че много бързо се пада от високо).Използва се името му,за което си е взел съответната сума,заработвайки я с постове във Фейсбук,да отчете дейност.

410

Боб

преди 2 години

ДБ и в частност Х.Иванов са толкова жадни за власт и започват с мръсните номерца.Искат още едни избори с идеята да съберат още по голям процент за сметка на ИТН . По-голям преценят ,по-големи претенции. Няма да се изненадам ако Х.Иванов самопожертвователно не самопредложи за премиер(мисля беше го правил вече)В интерес на истината не симпатизирам на никого но , ДБ са тумор в политическото тяло на България

409

Анонимен

преди 2 години

Еничерите ВЪН ! ВЪН ! ВЪН !!!!!!

408

анонимен

преди 2 години

до 413 Можеш пич или пичка. Но май ще я теглите,на самите себе си уви!!!

407

Случаен минувач

преди 2 години

До 437 Още през 1998 журналисти са питали Костов: Ще направите ли декомунизация? Той отговорил: Е па жена ми и тъща ми са партийни секретарки, каква декомунизация да направя?

406

Случаен минувач

преди 2 години

Христо Иванов - Бойкикев, като го слушах днес по телевизията, колко високомерно говори с журналистите, направо побеснях. Чакай бе човек, не си спечелил изборите, какво е тази надменност? Ти май наистина не искаш да има правителство. Но не отчиташ друго нещо: На хората им писна от избори. Неслучайно на вторите избори гласуваха доста по-малко. При трети избори - никой няма за отиде да гласува, активността ще бъде 10%.

405

Анонимен

преди 2 години

434 Иван Костов съумя, да изпълни всичко почти, което поискаха от ЕС, като условия за членство, без лустрацията и в същото време никога не скъса с БКП/БСП напълно. Остави пъпната връв със столетпицата здрава. Това пролича и сега, когато ДБ се събра с БСП, и креатурата й ***.

404

кунгфуций

преди 2 години

Като ги гледам вяло. Всичките са кът моми нащипани. Потни вода нивга не са пили. Само в джипове с климатици са се возили. И тези за народа са се загрижили. Е няма да си намерите народ ,такъв , да се гъбаркате с него . Аре баста и черта към пандизелиума.

403

Анонимен

преди 2 години

Електоратът на ГЕРБ са работещите хора, които заработва заплатите и пенсиите ни, с което не могат да се похвалят нито руската БСП, за които гласуват предимно пенсионери нито ИТН, за които гласуват берачите на ягоди и миячите на тоалетни м ЕС. Нака че, трудно ще ги изчегъртате.

402

Случаен минувач

преди 2 години

Преди 20 години Иван Костов каза: ДПС е проклятие за България. Сега обаче виждаме, че основаната от него партия ДСБ е много по-голямо проклятие за България. Първо, разби СДС и синята идея, след това ДСБ започна да подкрепя - тайно или явно - комунистите във всичките им начинания. Костов излезе голям м.р.ъсник, обърка всички дясномислещи хора. И сега разбира се, се пенсионира, като си свърши работата.

401

Анонимен

преди 2 години

Споко ГЕРБ се оттекоха. Нищо не могат да яхнат. Този чалгар е последна надежда и на крадците от сараите, но май и там няма да ги огрее. Просто естествен ход на нешата. Наближават 40 години от края на робството

400

?!?

преди 2 години

БСП, човек са също толкова вредни. Ай сега кажи на хората как ще мине мажоритарния вот с тия дето нито един не го искат? А ти референдум прави и го дължиш на народа. Без да има съгласие с другите партии по референдума правителството не трябва да има, ти даже въпроса на консултациите не поставяш. Защо?

399

Анонимен

преди 2 години

427 ГЕРБ вдигнаха високо летвата, направиха доста, построиха много, трудно ще ги стигнат. Направиха и грешки, за които платиха цената. Но да ги изчегърта някой, е невъзможно. Имат мобилизиран електорат, който работи и им вярва.

398

СТАТУКВОТО Е РАДЕВ.!

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ ДЪРПА КОНЦИТЕ.. УСЕЩАТЕ ЛИ КАК СЕ Е СКАТАЛ...НЕЧИСТОПЛЪТЕН ТИП

397

общ работник в ада

преди 2 години

Никога вече герберизъм. И Слави и неговите апапи се очертават същите кют уци. Аре няма нужда Смитайте се в канала.

396

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТези европейски фондове изобщо не стигат до хората и в полза на населението, а няколко олигарха си ги делят помежду си, но тежестта и сметката падат на гърба на народа, по-добре изобщо да ги няма! БСП да управлява!

395

мда

преди 2 години

Спряганият за премиер от партията на Трифонов,ако стане Петър Илиев е зет на дясната ръка на Нинова, Пламен Червеняков. Така че не се чудете защо се заобичаха изведнъж тези двамата и имали общи политики.Всичко е интриги и предварително нагласено за замазване на очите. Не бъдете толкова лековерни да им вярвате,а първо се поинтересувайте за какви хора гласувате или бихте гласували. Да ни е честито, не ДПС е гръб на Слави, а БСП.Скоро всичко ще проличи,не може ако се мразеха, сега да се заобичат..