75

До Голата истина

преди 2 години

Напълно си прав!

74

Анонимен

преди 2 години

Сичко е пълно недеите да идвате само под 30годишни

73

Петко

преди 2 години

Това е последният ми пост. Вече спират и нета, защото мрежата не може да издържи на трафика. По последни данни в Созопол има 37 милиона плажуващи. Всичко се пръска по шевовете и е фул макс. Успях да наема един шезлонг на морето за 10 дни за цялото семейство, само срещу 300 лева на нощувка.

72

Голата истина

преди 2 години

Това се нарича да представиш желаното за действителност. Истината в тази статия е към 30%.Къде ги видяхте руснаците дето си слагат хавлиите през ноща?Да нагли са ама трябва със свещ да ги търсиш по плажа.Полетите от Русия са по 12-13 на седмица при над 150 през 2019г на летище Бургас.Слънчака ли е пълен с половина неработещи хотели? Или Несебър или Созопол.До преди 2г. ходилили сте на море да видите що е пълно а тогава казваха същите тия хотелиери че това са 60-70% от капацитета.Трагедия е 2021

71

Педро от Каракас

преди 2 години

Колкото повече се пълни толкова по мизерно обслужване и скапана храна ! Дано мине вирусът че да не стъпваме тук ! Казвам че мизерията е невиждана от 20 дни вече съм тук и съжалявам че дойдох!

70

Абе много слаби

преди 2 години

шевове...всички се пръскат и няма край и няма край...

69

Анонимен

преди 2 години

Магистралата утесня, след най-лошите 10 годни сме с по няколко коли и имоти на морето, на планината и в чужбина. Вместо да си намаляте работното време, депутатите трябва да построят магистрла която отговаря на конете на нашите автомобили, този селски път с реално една лента (лявата) се пренасели.

68

програмист

преди 2 години

Кво море бе я си стоите у панелките легено с морска сол на балконо и те ви море таман ше закътате некои лев за новата вълна за маски дезифентанти и прочие

67

СИЛНО ПРИТЕСНЕН!

преди 2 години

Вече фалираха мутрите на Сънито.

66

Анонимен

преди 2 години

И всичкия алкохол менте Наздраве с уски произведено в ромската махала !

65

Анонимен

преди 2 години

Моля възрастните да не идват на морето щот е много шумно и топло и скъпо

64

Петко

преди 2 години

В момента ви пиша докато чакам на 4 километрова опашка за ресторант. Всичко се пръска по шевовете, обещаха, че до два дни ще дойде и моят ред за да седна и поръчам.

63

Петко

преди 2 години

В момента ви пиша от рецепцията на хотела. Стоим пет семейства и наддаваме за свободна стая. Който даде най-много, той я взима. Всичко е фул макс. Пръска се по шевовете, и хотела включително.

62

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата на платените медии и троловете тук, как никой неиска да ходи на нашето море е окончателното РАЗБИТА:) Айде духайтеее супата чужди тролчета да хвалите чужди държави. Втора година нашето море разбива всички съседи с хубави плажове и вкусна храна.

61

МИС БИКИНИ

преди 2 години

Там ли е? Или Тиквата и купи 8-*** къща на Сейшелите?

60

Анонимен

преди 2 години

И на китен е пълно лудницата е тук денонощен купон възрастни нема и е весело аиде зингадор

59

фул е

преди 2 години

До Асанче то и северното е ФУЛ МАКС, ела на Шабла да видиш какво става този огромният плаж дето край няма със дюните и кристалният пясък е ПЪЛЕН..това не съм го виждал откакто бях малко дете...

58

Петко

преди 2 години

В момента ви пиша от плажа на Созопол. Тук е лудница, няма места, стоя прав и пиша от телефона. И плажът се пръска по шевовете, и жените и мъжете.

57

Анонимен

преди 2 години

Добре че бишнахме бойко та да моеме да одиме на море

56

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Толкоз пълно, та чак пусто ! Туроператорски сънища !