21

Анонимен

преди 3 години

Вярвайте ми, няма сделка на държавата или на държавна фирма, в която да няма корупция и в нея да не са намесени Пеевски и Борисов. Няма такава. От кетъринга на мини, затвори, през охраната в какви ли не държавни фирми до инвестициите и обществените поръчки. Навсякъде те са ООД. Това е ООД Пеевски-Борисов, само че Борисов осигурява своите подопечни, Пеевски своите подопечни. Затова ми става неловко като чувам, че ДПС също са се наредили в редицата на борците срещу статуквото.

20

Сат Н

преди 3 години

Гешев никого не е изловил и никого не е осъдил. Гешев задържа хора без обвинение заради извънредните пълномощия, които фашистката партия ГЕРБ му гласуваха. Тези извънредни пълномощия по същество са престъпление срещу правата и свободите на човека, ерго - престъпление срещу Човечеството. Аз не съм упълномощавал фашистите от ГЕРБ да въвеждат такива извънредни пълнлмощия.

19

Боко Харсъзина

преди 3 години

Ще свидетелства в полза на Гешефтурата.

18

Хан Крум

преди 3 години

А Рашков кога ще го проверят от НАП

17

Щерю

преди 3 години

Или - Как 32 години по- късно Юдео-Комунизмът даде на съд Демокрацията...

16

Анонимен

преди 3 години

Поредния кьорфишек на тоя бурсук.

15

До 17

преди 3 години

Хаир олсун, т.е. хаирлия да е.

14

Анонимен

преди 3 години

ненавиждам гешеф

13

К. Ш.

преди 3 години

Рашков дамаджаната ако обича малко да се озапти. Кафа от пияници.

12

Анонимен

преди 3 години

А ти бегай да слушаш чалгиятa на Слави.

11

Анонимен

преди 3 години

Как да ги излови Гешев като всичките се обединиха да го свалят, а партийките за които гласувате са им в джоба. Гешев беше последна надежда за разбиванено на олигархията.

10

Първо

преди 3 години

Да изискат дипломата на Гешев, в която да пише, че има придобита магистърска степен по специалността Държава и право.

9

Наред

преди 3 години

Е да се оплаче на арменският поп-Баби!Той със сигурност ще му обърне внимание!Този човек,не усеща ли че се излага!

8

Вярно?

преди 3 години

Руските шпиони викаш? Путин сигурно сън не го лови. Пък може и той да е намесем в искането на оставката на Гешев, а?

7

Основното

преди 3 години

Престъпление е продължаващо във времето покриване на организирана престъпна група, известна под името ГЕРБ, с цел лично облагодетелстване на него и Шефа му.

6

турист

преди 3 години

Да , много престъпления има Гешев... например.. - Хвана руските шпиони и ги изгони от България. , изгони и любимеца на БКП и радев - др. Решетников за 10 години да не припарва тук , хвана доносниците снасящи информация на Путин в президентството , хвана престъпленията на секретаря , "есесовец" на президента - Узунов и още много "престъпления" ... Путин има да ги наказва много "нашите" работещи за Масква ...

5

Анонимен

преди 3 години

Олигархията е видимо уплашена от Гешев щом толкова яростно напъва да бъде сменен. Все пак благодарение на Гешев един от най-ужасяващите престъпници не само в България, но и в света беше подгонен - Васил Божков Черепa. Същия човек серщу когото има наложени санкции по закона Магнитски от САЩ. Рашков е човек на Божков. Руските наместници в България искат бързо свалянe на Гешев и Борисов за да ни правят реCпублика.

4

Анонимен

преди 3 години

Този и онзи псевдо министър който да плачем ли да се смеем ли бил специалист по конституционно право веднага да се накажат за служебни нарушения и превишаване на правата които им се дават, за непознаване на закона и внушение. Пудели на Радев, смешни сте, но май сте на Божков пудели не съм много сигурен, но сте един от най-некадърните такива то и затова резултат нямате, само пушек и прах в очите на хората.

3

Анонимен

преди 3 години

Сарафов ще се скрие, както прокуратурата скриха сина му и го оневиниха. Сарафов посещавал и ресторанта, в които Пепи-еврото се разпореждаше, така че са от един дол дренки.

2

до 1

преди 3 години

Има за какво, не бери грижа. Ти хонорарчето дръпна ли го? Щото ако не си, а пишеш по убеждение, работата е бая зле.