29

2.Статия от Афера:

преди 2 години

мафиотите у нас, които си играят на политици, а поръчват убийства и крадат банки и бизнеси. Не е поискал Рашков не е и получил. Аз поисках получих.Странно, че всички знакови убийства на политически и криминални фигури на прехода станаха по времето на двамата Бойковци в Следствието и в МВР 1995-2005 (Андрей Луканов и Васил Илиев до Илия Павлов и Емил Кюлев). И около 20 банки се обраха по това време, а Държавата се разпродаде за жълти стотинки точно в тези десет години активи за 70-80 милиарда заминаха срещу милиард два.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 А от тебе колко?

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 100 хиляди в банката? Няма и 3 биткойна

26

1.Статия от Афера:

преди 2 години

ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ ПОИСКА ИНФО ОТ УНГАРСКОТО МВР ПО ЛИНИЯ НА ИНТЕРПОЛ И ОТ МОСАД?! ИМАЙТЕ ЕДНО НАУМ. ВСИЧКИ УБИЙСТВА СТАНАХА ПО ВРЕМЕТО НА ДВАМАТА БОЙКОВЦИ ... Бойко Рашков можеше да прегледа архива на МВР преди 2001 за някой криминални прояви на днешни политици, но не го прави. Защо ли!?Можеше да иска информация от унгарското МВР по линия на Интерпол, но не го прави.Най-малкото от МОСАД можеше да е получил оперативна информация за контрабандата и корупцията на мафиотите у нас, които си играят на политици, а поръчват убийства и крадат банки и бизнеси. Не е поискал Рашков не е и полу

25

Анонимен

преди 2 години

От тоя народ - толкова, сори. Няма какво да се ядосва. Костов е виновен.

24

Анонимен

преди 2 години

До ATAKA_FOREVER С какво ще купиш имот бе ?

23

Анонимен

преди 2 години

Как да купиш нещо от брокер, който е 100 пъти по-*** от клиента. Пише цена в лева, после казва в евро е, пише уникален апартамент, а после се оказва, че е нейде в гендерлика, обясняваш му с подробности какво търсиш-а той ти губи времето да те разхожда от апартамент в апартамент, все уникални и ексклузивни по негови думи, а се оказват почти тотал щета на пренадути цени. Цирк на max.

22

Анонимен

преди 2 години

За каво си живял ако си на 40 години и нямаш 100 хиляди в банката?

21

Анонимен

преди 2 години

Има ръст на искането , ама при даването се забелязва спад :)))) От там е и разликата в информацията . Има разлики между искали и реално дали :)))) Между другото Русия отдавна ограничава ипотечното кредитиране заради ръст на цените ;) и наближаваща криза . Кви мерки са взели наще по въпроса ? Да не връщаме пак ние чужди кредити ?

20

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Никога няма да Купя "имот"На тез цени...С това "качество.."..С такова Разпределение..Абе Всичко е... пълен Фалш...Живея в Село..на 15км. От града.Въобще не ме Тресе..

19

Анонимен

преди 2 години

Проблема не е в имотите, а в стойността на парите. От последните има много! А от имотите - не.

18

Анонимен

преди 2 години

Нали народа бил беден, нямало какво да яде. А в същотото време същия народ граби жилища от по 950- 1100 евро квадрата като топъл хляб. Когато и да се обадиш на оферта 1000 евро за квадрат и ти казват.. продадено е вече.

17

Анонимен

преди 2 години

Искам да ги видя брокерчетата като манекенки ,ребърцата да ви се броят *** ненужна !

16

Анонимен

преди 2 години

Продажбата най-често бива последвана от покупка на имот. Как очаквате продавача да свали цената, като знае че после с тия пари ще купи таратанци? Така че пожелавам успех на групата на очакващите цените да спаднат :)

15

Анонимен

преди 2 години

"За Бога, братя, не купувайте!" Помните ли този "завет" на Димитър Попов, който ни беше министър-председател за почти година и при когото цените скочиха до небето още през 1990-91 г.? Ако чакате "балонът да се пукне" - няма да стане, ще си се надува още, продавачите отказват да продават, а броят на купувачите расте. Стойте си в хубавата къща на село и свиквайте да ПЪТУВАТЕ до работа и училище - цели континенти живеят така. Никога не бих сменил къщата си срещу престаряла панелка в гето.

14

Брокер H2U

преди 2 години

Купувате на 2500? квадрата и всеки месец ви капят 600 лева на месец. Лесна и проста инвестиция.

13

Анонимен

преди 2 години

За бога братя не купувайте от брокери мошеници са

12

Анонимен

преди 2 години

Колко са хората в България с джобни около 70 хиляди Евро?Малкооооо!!!А това да се нагрухтиш с ипотечен кредит с такава сума в тая"държава"и в тия смутни времена,граничи с лудост!Така че,много молим да си спестите розовите брокерски сънища за собствена консумация.Баламите отдавна свършиха!

11

Анонимен

преди 2 години

У нас се вихри спекула на държавно ниво с имотите.

10

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство умишлено увеличава цените!