41

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са слабаци, през кримската война ядоха бой от Франция и Англия, през 1905г. от Япония, през псв капитулират, през всв ги спасява лендлийза и зимата, а измират 20 милиона руснака. В Афганистан удариха на грeда. Ердоган им свали два самолетa, а Путин мишокa само се *** с Ердоган. Като типичен малък мъж Путин само налита на война на най-слабите (Грузия, Украйна, Чечня).

40

Словянин

преди 2 години

Стига с тази лъжа, че сме дали азбуката на русите. Кирилицата е гръцка азбука 80 % отпреди Христа. Православието са приели от Константинопол. Културата са взели от ромеи и Запада. Без Русия няма Българско, а и няма да има. А в Сирия руската военно-морска авиация се доказа доста по-добре от тази на ФАЩ.

39

Анонимен

преди 2 години

До 39 Щом е толкова нищожна, защо е тази пяна по устата ти?

38

Petroff

преди 2 години

Ако няма врагове КаГеБееца как ще се задържи на власт?

37

Друга тема

преди 2 години

Хората, които не харесват и не обичат Живко от Варна, за в бъдеще изобщо да не се месят в неговият живот!Изобщо да не се опитват да управляват неговият живот !Щом като не го харесват и обичат, значи изобщо да не се занимават с него!Щом като не искат да му помогнат да живее добре и да се радва на живота, тогава ТЕ да гледат само своят си живот !

36

Анонимен

преди 2 години

Тия които само се хвалят колко са силни обикновено се оказват въздух под налягане.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41, да разказвам на русофил? Да споделям с русофил, информация която знам независимо дали е важна или не? Ко? Не! Имате много да учите, а като гледам дори не сте започнали процеса.

34

Анонимен

преди 2 години

До 38 Виждам, че си добре запознат с руския флот. Сигурно добре познаваш и нашия. Разкажи ни за него.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35, имам разбира се. Дори българските сайтове не са толкова зле колкото руските. Русия е извън 150 по свобода на словото. Друго не искам да знам.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37, правилно се насочваш, загубен другарю. Русия вече може да се сравнява само с малки държави като България или Сърбия, но не и със САЩ и Великобритания. Българското мерезе е по-голямо от руското мерезе. Друго не искам да знам.

31

Анонимен

преди 2 години

Руските тенекии потъват още докато са на сушата, оня имал флот. Да, Шуши, верваме ти разбира се.

30

Анонимен

преди 2 години

До 24 А коя, според теб, дупка на кавала сме ние с нашите корпорации и банки?

29

ходом марш

преди 2 години

Всичкото русофил в България на един кораб и да ходят моряци на Путин да служат

28

Анонимен

преди 2 години

До 31 Хайде да оставим времето да покаже Няма да чакаш дълго. А когато се присмиваш на някого за нещо, трябва да имаш по-добро такова. В противен случай смешният си ти.

27

Анонимен

преди 2 години

На русофилите трябва с декрет да им се забрани да четат. Влизат в руски сайтове, четат някакви боклутси и през ден обявяват края на САЩ и Западна Европа. Другари, как може да се излагате така, бива ли такова нещо.

26

Анонимен

преди 2 години

До 27 ядрен реакторОсъзнавам че един ден може да има пак "Чернобил"

25

Анонимен

преди 2 години

Хахахахах, перпетум мобилето, казваш. Четете, казваш. Какви фантастики четеш, бе приятелю. Чети качествен материал, а не фалшиви новини. Но иначе го каза хахааххахаха четете, казва. Как се гради нормална държава с такива хора?

24

Анонимен

преди 2 години

До Жо Ами чети повече бе, приятелю. Русия строи ядрен реактор, който веднъж зареден, и то с отработен уран, ще работи вечно. На практика - вечен двигател. В състояние ли си да осъзнаеш какво означава това?

23

Ручофил

преди 2 години

Има въглища, има пушек - даже и гребци си има!

22

Анонимен

преди 2 години

Русия няма големи корпорации, нито банки. Затова ще е последната дупка на каваллла докато свят светува. Кой нормален ще се довери на руска банка или на руска компания. Няма такива хора. Затова, другари, денги нет. А вие си пускайте опорката за ширпотребата. Губите тихата икономическа война колкото и да дрънкате с оръжия.