144

Анонимен

преди 2 години

Факта, че 70% от Българите негласуваха даде голяма сила и надежда на Политиците

143

Анонимен

преди 2 години

И запомнете Краварката е в левия ъгъл

142

БСП реши>Доган

преди 2 години

РАЗРЕШИ!

141

Анонимен

преди 2 години

*** от Крушовица

140

Беновска пипа

преди 2 години

Грешката на всички тези партии е че искат да се разграничат от Герб, но те не са нещо по-различно. Изтъкани са от стари мутри и комунисти. Бойко може да е тиква, но не веднъж е мачкал таралеж с гол г. За едно е прав - хората очакват, че новите партии ще съставят правителство и ще потече мед и масло. Какво ще стане след една година, когато хората отново се почустват излъгани?

139

Анонимен

преди 2 години

До Дядо СоциТи си зле с граматиката , социалистическа , произлиза от думата СОЦИАЛна, дали ще е социал-истическа или социал-на, все същата дума е. Има даже и цяла наука социология, социални служби и т.н.

138

НафЪрфорий

преди 2 години

До Така е ..Да ли ще продължат преговорите решава Слави.... В грешка си баце. Знам че много ти се иска , нали и ти си гласувал за Учиндолския , ама дали ще се състави правителство ЗАВИСИ ОТ БСП И ДПС Само с тези двете партии ИТН има шанс да влезе във власта. А и както се разбра още едни избори ще ядосат много избиратели и ИТН може да закъса. След като ШОУМЕНИТЕ нямат кадри за правителство а предварителната им селексия беше пълен та*шак .... КАКВОТО РЕШАТ *** И ТУРЦИТЕ - ТОВА ЩЕ Е . Амин

137

Анонимен

преди 2 години

Г-жата на снимката е гробокопачът на БСП.Нейната цел не е управлението на Държавата а властта в Партията им. С думите:-"ела да се разберем по мъжки"към баш комуниста от ГЕРБ ,закопа партията БСП завинаги.Бъдещето на БСП с лидер,като г-жата по горе,е крило в по-голямо обединение на хората вярващи в социалистическата идея т.е.една нова партия на социалистите с ново имеобединени в лявото пространство за социаленвъзход в Държавата на база справедливостта.С тая няма как да се случи.Тя е бясно куче.

136

Анонимен

преди 2 години

Г-жата на снимката е гробокопачът на БСП.Нейната цел не е управлението на Държавата а властта в Партията им. С думите:-"ела да се разберем по мъжки"към баш комуниста от ГЕРБ ,закопа партията БСП завинаги.Бъдещето на БСП с лидер,като г-жата по горе,е крило в по-голямо обединение на хората вярващи в социалистическата идея т.е.една нова партия на социалистите обединени в лявото пространство за социаленвъзход в Държавата на база справедливостта.С тая няма как да се случи.Тя е бясно куче.

135

Анонимен

преди 2 години

МАДАМ ЛЪЖА.

134

Беновска пипа

преди 2 години

Колко време ще продължава този театър? ИТН търсят подкрепа за политики, а не за конкретни хора. Корнелия иска да има свои министри в кабинета за да го подкрепи. Кабинетът няма да има нищо общо с ДПС, но ДПС ще гласува за него. Мила родна картинка!

133

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикОт цялото около 30 годишно управление, България беше най-добре през управлението на Станишев - факт, без значение дали бяха с ДПС ,Орешарски или тройната коалиция, БСП управляваха най-добре страната - факт! Тогава нямаше страх и колосални грабежи , а градеж!

132

Един от Юг

преди 2 години

До Анонимен 134Приятел, БСП е социална партия само на приказки и то когато другите се на власт!Положението на пенсионерите в момента и на държавата се дължи на мъдрото упрвление на "можИштите и знаИщите" от БКП/БСП! Бсп е от най десните червени капиталисти(нов термин в историята).*** и виж какво е отношението им към работниците в фабриките които си купиха за по долар и ще разбереш колко са социално настрени!

131

Анонимен

преди 2 години

Оставете я Нинова да си свърши работата, която е започнала - да изпрати прогнилата БСП в историята, или по скоро в канафката където и е мястото. И там да преговаря с ГЕРБ, на където са се запътили и те.

130

пияница мистик

преди 2 години

До 134 === Дядо....или бабо, не си наред с мозъка. БСП беше на власт при Луканов, Жан Виденов, Станишев, сега пак са на власт с Фигуранта начело. И какво направиха за теб тези комунисти, освен, че Станишев си купи замък в Швейцария с Моника? Леле, колко сте плиткоумни. Докато не измрете, няма оправия тук

129

Гражданин

преди 2 години

А бе някой няма ли да обясни най-после ясно какъв е този порочен модел, дето всички ще го разграждат. Да знаем, щото да не се окаже, че разграждаме един модел, па го заменяме с още по-порочен.

128

Един от Юг

преди 2 години

До Анонимен 131кФо пиеш или пушиш ве приятел? Няма такова нешо като партията на Слави! Чалгопитека просто оглави недоволството на хората от безкрайните лъжи и крадци! За да има партия той трябва да има програма за бъдешето на страната!Само с голи проказки другите са крадци ние шЪ вЪ опраимИ не става!тепърва ше разбирате че и СлаФчиту е на същата хранилка!

127

Shark

преди 2 години

До 128. Какво имаш предвид под "отгоре"?? Тази паразитна дума я ползвате без изобщо да сте наясно какво искате да кажете всъщност. Ама иначе звучи помпозно, наредиха отгоре. А, звучи и комунистическо, т.е. някак по герберски.

126

пияница мистик

преди 2 години

От хотела в Халкидики на другарката комунистка и бивша седесарка Нинова, след няколко чаши узо и айрян решихме, че всъщност гея Славуца може да го подкрепим :)))) Все пак за новия Парламент пари се дадоха от мафиоти, мутри и какви ли не крадци като мен, дето точа банкомати

125

Анонимен

преди 2 години

До Един от ЮгАз не видях нито една партия , освен БСП в парламента, която да се е загрижила за пенсионерите, семействата, децата, хората, БСП е социално ориентирана партия , с грижа към населението, имаме нужда от партия като БСП , която да предтавлява и интересите на населението, защото е на изчезване!