487

Бунтата

преди 2 години

Това е президента на България!!!!И пак ще го изберем.А онзи банкянски,колкото и да обикаля по села и паланки трябва да разбере,че вече е минало.Служебното правителство скоро ще му покаже стаята и чекмеджето при бай Ставри.

486

Бунтата

преди 2 години

До"Анонимен"Не вярваш на този сайт,защото не пише хубави работи за бойко ли????

485

НОВИНИ ОТ БЪДЕЩЕТО

преди 2 години

20.01.27 НОВИНИ - ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ПРЕДАДЕ ВЛАСТТА СЛЕД ДВА УСПЕШНИ МАНДАТА НА НОВОИЗБРАНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ! НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ УТВЪРЖДАВАНЕТО НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА ПРИ СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА РАЗПОРЕДБИТЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЛАВАТА И ЧЕСТТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ПРОСПЕРИТЕТА НА НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ.

484

Най-доброто

преди 2 години

След хляба на филиики. Оставете ги да управляват, ко толкова

483

Анонимен

преди 2 години

На този сайт не му вярвам от 2 години!

482

Mopcku_

преди 2 години

Аko от ГЪРБ-авата централа са спрели да плащат на троловете цъкнете + (Плюсче)Ако не е вярно и Боко продължава да плаща цъкнете на - (Минус)айде гърбави рендерасти цъкайте да видим какъв ви е тренда

481

Mopcku_

преди 2 години

гербавите *** са станали особено злобни, откак им намалиха дажбата :) щото кражбата секна. Сега Шехерезада минава на светло, като от всички гърбави структури си спонсорират реклама във фацебока :D смех !

480

Анонимен

преди 2 години

Ако ги докарате до 95% тогава ще ви призная , комунисти кво да ги правиш

479

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха 64% добреее Лукашенко дай по-малко че ставаш съмнителен другарю хахахахахахахаха64%

478

Анонимен

преди 2 години

Пак ще си говорим след няколко месеца до една година. Тогава поръчкови статии като тази дори няма да се коментира.

477

Анонимен

преди 2 години

Близо 65% са зад Радев. Кой с тояги, кой с камъни, с вили, мотики и лопати..

476

Анонимен

преди 2 години

ЕДНО запомнящо нещо кажете за пет години което направи президентът едно и ще гласувам за него!! Вето и юмруци не се броят!!

475

анонимен

преди 2 години

ГОЛЯМА, ТЛЪСТА ЛЪЖА! НАЕСНЕ ЩЕ ТЕ ОТСВИРИМ, ЗА ДА СИ ДОЙДЕ ВСИЧКО НА МЯСТОТО!

474

Никога вече БайГаньо

преди 2 години

Ще гласувам за Радев защото е пълен антипод на тъпоглавецанеграмотник хвалещ се, че е прочел една книга БудаДолапЧекмедже!!! Гроб беше наказание за българите, за 10 години изостанахме от всички Европейски държави и бяха окрадени (освоени) милиарди (за чекмеджето). Ако има Бог, ББ отива в затвора а паритесе връщат в България и се решава външният дълг. БудаБайГаньо да тире наровете в затвора заедно с продажната си пасмина от калинки (Биковци,Урви и продажници)

473

До 546

преди 2 години

Твърдиш неверни неща!

472

Ако

преди 2 години

Кандидата идва от средното образование той трябва да има докторска степен, която той може да придобие по два начина да има Първа квалификационна степен, която е малко по евтина от докторска степен и се равнява на нея, но отнема минимум десет години .... Или да учи задочна докторантура, която е минимум 5000 лева дори да е държавна поръчка! Тоест бърза писта няма както и приемственост между поколенията!

471

Анонимен

преди 2 години

Гласувах за Радев, но не оправда доверието - злоба и кариеризъм от първия ден! Ще ме уволнявате ли или ще ме заплашвате? Не съм от ГЕРБ, не съм и ***! Такава демагогия, омраза и реваншизъм не съм видял и преди 89 год.!

470

Настоящия закон:

преди 2 години

За висшето образование изисква кандидата за да заеме длъжност асистент да притежава докторска степен в определена сфера, което е минимум 5000 лева и две години, дори да е държавна поръчка и да спечели конкурс ако има повече от един кандидат. На всичкото отгоре по новия закон стаж няма никво значение, достижения също, същия университет също - тоест университета може да си назначи и баба Кина от долно нанагорнище ако така прецени без значение другите кандидати ... Ако е дала съответната сума ...

469

Анонимен

преди 2 години

Борисов поради това ли си изпусна нервите и започна да говори като каруцар вчера. Днес се извинява, ама късно. Та по темата, какви бяха оценките за правителството на Борисов? Дайте едно сравнение.

468

Анонимен

преди 2 години

С нищо хубаво не свързвам този мандат. Само скандали и позорни назначения.