113

Анонимен

преди 2 години

,,финансона ще обезпечи нова конид- вълна,,Лицемер. Затова ли изхвърляте ваксините. Харесва ви да се харчат пари за лекуване вместо да се прави профилактика И на кои фирми ще ги давате тия финанси(строителство,конкумативи,лекарства)- на същите. Същите сте. Лакоми г,ниди

112

Анонимен

преди 2 години

Досега фризьорка не ми е издавала касов бон . В някои салони даже не се виждат и цените на услугите . След процедурата фризьорката ти натъкмява цената , разбира се с + отгоре .

111

Не виждам

преди 2 години

Не виждам каква е логиката да се търмачат малките бизнеси, те са гръбнака на икономиката , никъде по света не ги закачат !!!! Само от ГЕРБ удрят тях....защото лобират големите имщ ги оставят недосегаеми...

110

Анонимен

преди 2 години

Аве тоз що гледа сякаш са го гръмнали с пушка помпа ? Много странно гледа тоя . Да му прегледат главата . Може да са го ударили по главата .

109

Фризьорка.....

преди 2 години

Спукаха ни от безсмислени проверки ... последните години беше ад !!!!

108

публиката

преди 2 години

Измрът ли пенсионерите хазната ще се напълни

107

Анализатор

преди 2 години

Сигурен ли си другарю министър, че голям късмет извадихме с тоя Спецов. По прашки

106

Централно управление

преди 2 години

Хазната ще се пълни от дружеството Централно отопление, като се увеличи цената на сградната инсталация и се сложи ДДС 30% , Също така хазната ще се пълни и като билета за Масовия транспорт се Увеличи двойно. Също така хазната ще се напълни, като се намалят пенсиите със сто лв.

105

Анонимен

преди 2 години

Само така пълна проверка на дружеството Топлофикация и то да напълни бюджета. А не да казва че е на загуба 30 години.!

104

Професионалист

преди 2 години

Добре, че дойдоха да ни управляват интелигентни министри,които не ограбват хазната като предишните мутри,а надграждат и скоро ще увеличат и пенсиите.Браво на вас,че мислите за обикновените българи.

103

България над всичко

преди 2 години

при крадеца Борисов хазната била пълна, защото той глу'пака при поредната си среща с електората на на'дник така казвал хахахахахахаха

102

Беновска пипа

преди 2 години

Има разлика, когато за министри се назначават интелигентни хора и когато се назначават тикви. Да се надяваме, че никога повече няма да ни управляват неграмотни голи г., които се мислят за таралежи.

101

Виктор

преди 2 години

До:При соца България беше сред 30те най-развити световни икономики.-Ти сериозно ли го мислиш това?

100

До Нищо ново

преди 2 години

Това щеше да е вярно, ако до момента хазната се е пълнила основно от дребни фирми и фризьори в сивия сектор. А това не е така. Затова и изказването е лишено от логика. Това, че хазната се пълни точно в момента, няма нищо общо ни с фризьори, ни с проверки, ни с гения от Харвард. Мислете малко с тези глави....

99

абе

преди 2 години

Да идва Бойко, да ви смъкне с усмивка и последната риза и да мирясате. Да продължавате да се чудите, що по света е добре. А тука- мръсно, разбито, циментирано по планини и море и 300 евро заплата на масата.

98

Анонимен

преди 2 години

До смотанУ племеТе парите не са потънали, а вече окрадени от такива като теб и този на снимката.

97

Анонимен

преди 2 години

Защо министър Кирил Петков даде 35 млн лв от нашите пари за една гола поляна, наречен а завод за електроколи без търг и без процедура?

96

смотанУ племе

преди 2 години

То не се интересува къде са му били потънали парите и не си ги иска. То си иска вожда и последното място по всичко. И циментовите глави са по- гъвкави от гербавите!

95

Икономист

преди 2 години

Асенчо, хазната се е напълнила, защото месец юни се плаща корпоративаниямданък, моето червено момче!

94

АМАН

преди 2 години

от клоуни :))))))