233

всичко се връща

преди 2 години

Ще го наградят за вярна служба с още един имот, поработи усилено човека с компромати и лъжи.Така се получава,когато човек е верен на господаря си и няма собствено мнение(доста преиграва на моменти, но бумерангът винаги се връща),все някога може и да си го спомни.

232

Анонимен

преди 2 години

Простащината започна от 1989г.Модела беше лява ръка, десен джоб.Тя не е само на Толупа.И други другари са с шкафчета и кюлчета,не е само той.

231

Анонимен

преди 2 години

Ние от днеска защитаваме герп

230

партиен секретар

преди 2 години

Другарю Рашков не си прав!

229

Анонимен

преди 2 години

Само в България едно ченге може да има повече имоти от мафиот, др. Рашков!

228

Катуница

преди 2 години

Бойко Рашков е от родата на Кирил Рашков /Цар Киро/! Какво очаквате?!?

227

ха ха

преди 2 години

Ами то и ти, Рашков ми приличаш на простите селяци-милиционери след 9 септември. Даже не приличаш, същия си. Същите методи, същите действия. Така вие разбирате борбата за демокрация. Гнусна работа.

226

Чочо

преди 2 години

И двамата сте простаци .Дамаджана пропита .

225

Нани

преди 2 години

Те и двамата са си п....,но Рашков е с едно стъпало повече по простотия.Още от миналите години си го помним.Задминал е по луксозни имоти ,дори Холивудските звезди

224

Не така,Рашков

преди 2 години

Главата на Октопода можеше да се съсече по друг начин,с хитрост и търпение Първо трябваше да се вземе трайно властта и без излишен шум да се променят законите, да се построят нови затвори,а старите да се разширят,сетне да се изринат оборите на съд и прокуратура отгоре до долу, да се изрине до блясък ***,наричана ВСС и накрая "удри *** с двете цеви" - съдии,прокурори,ВСС,министри,кметове и пр.- разследване,съд,затвор, конфискации,всеки му според зумумите,които е вършел,когато е слугувал.

223

"Ще ги видите .

преди 2 години

Ще ги видите Тошко Мошко и тем подобни само ,че не след 6-7 месеца, а след една година в дранголника, защото по това време започват заседанията на Военния трибунал. Говори се, че председател на Трибунала ще бъде Николай Ненчев...12299

222

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво ви пречи,че някой е богат!Важно е как е направил това богатство,защото има хора,които като управленци и шефове на дружества,болници ни съдраха по пет кожи и присвоиха много милиони.Стига прехвърляхте проблема от болната глава на здравата.

221

а честито

преди 2 години

Да ви е честит старият/нов Тодор Живков. Сега поемайте към светлите бъднини на завърналия се комунизъм. "Новаторите демократи" ще ви върнат в миналото на комунизма и репресиите(ако не вярвате,само почакайте и ще видите какво ни чака заради вас). Старата мафия и муцуни с ново правителство...променени били?Нима не виждате какво целят и какво вършат и по какъв завоалиран начин си връщат властта. Те дори вече не си спомнят за вас, а честити ви светли бъднини народе...

220

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков 311другарю вашият пазач, вашият телохранител ни управлява 12 г. не успя да мине вашият рекорд от 38 г. на власт.

219

Таня

преди 2 години

До 206 А ти чий го дириш в скапаната дестинация днес бг.Хайде изчезвай

218

Тодор Живков

преди 2 години

Честито ви ново правителство дрОгарки и дрОгаре ! Да се свети името на Славуц Триджипчев! Той върна комунизЪма в България! Хвала на всички участници -Мая Марихуанова, *** Импексова, Доган бей, Ристо-лодката! Да са живи и здрави и скоро да се качат на белия автобус. КомунизЪма се завръща! Венсеремос!

217

Анонимен

преди 2 години

Имам въпрос: на Борисов килията ще бъде ли озвучена 24/7 с хитовете на Слави Трифонов?

216

с надежда

преди 2 години

Не може вече да крадете,като обезумели и виете на умряло.Най-доброто правителство,което сме имали след промяната е служебното.Браво господа,министри!Откога ви чакаме!България тръпне в надежда за по -добър живот на хората!

215

фигурант

преди 2 години

Алкохолът не прощава.

214

Анонимен

преди 2 години

Много умната в кавички госпожа от Кърджали беше изчегъртена лично от ББ. За да не му прави мръсни номера, защото тя му е обидена и то доста след онзи разговор с обидните епитети.