319

Сатир

преди 2 години

До Какво знаем Неграмотен ***, от Рашкоф ли преписа опорките. Да те светна - в х.Орбита Маргините работеха с Премянов брат. Глупостите които пишеш са изсмукани от болни мозъци и трябва да се въдворят на подходящо място.

318

Анонимен

преди 2 години

Рашко ораганизирай банда, не се стеснявай

317

трапер

преди 2 години

Мачкай Рашков скимтенето в предсмъртна агония на крадливите гербераси е класическа музика за ушите ми!!

316

Я да обобщим

преди 2 години

1.Служебното купи машини за гласуване без обществена поръчка, с държавна фирма, тоест стара корупционна пътека. 2.Рашков има 19 "съвсем законни имота(намерил е вратичка като ГЕРБ за ИнХаус процедурите)"3.ИНТ доведоха на власт, стари фалирали икономически кръгове. 4. Радев вдигна юмюручето след като Божков призна в ефир, че спонсорира протестите!?! 5. Нямат икономическа или политическа причина да победят ГЕРБ, а действат с доноси и репресии! Хора, вие слепи ли сте? Какво по дяво.ли.те избрахме???

315

"Твърди се"

преди 2 години

Рашков е типичен пример на зловещата креатура на партиен секретар от соца.Няма значение каква е истината,няма нужда от доказателства.Работим по твърдения на засегнати нечии интереси.Абе Рашков,твърди се,че имотите,които си натрупал,но приписваш като дело на бившата ти съпруга,са придобити чрез рекет,корупция, заплахи и грабеж по "законен" начин,като си изпозвал служебното си положение за придобиването им.Използвал си служебна информация в твой личен интерес. Много са тези случаи.

314

СИК оф ит

преди 2 години

Ако бях герберунгелче нямаше да повдигам темата кой какво е правил през мутренските години, хората почват да се сещат за едни СИК-аджии, за едни нелегални цигари, за едни амфетамини... по-добре да си говорим за юмрука на Радев и за магистрали.

313

Бонго Бонго

преди 2 години

Феня е езика...дори, системата променя думички, които не знае

312

Бонго Бонго

преди 2 години

Сега ако кажеш псувня, обида пред хора, които не познаваш, плащаш пари. Не, краката, ръцете и линч. Сега техните авторитети са културни и възпитани по тая причина.Радев описвам ти, че в Бг пандел ще си добре. Тук няма тия глупости. Обаче за Рашков не съм сигурен колко ще издържи без имоти вътре..направо та съжалявам Рошко

311

Бонго Бонго

преди 2 години

Рошко по онова време бил в МВР. МВР то бе неблагодарно към качествени полицаи дали всичко от себе си против престъпността.И тая неблагодарност превърна полицаите в мутри.Алексей, Златко, Веско Жеков и куп други.Служили безусловно и получили неблагодарност, игнориране, презрение от висши *** като Рошко, защото Рошко е вземал, затуй има над 19 имота( има и в чужбина), а те служили като пр.о.с.т.и минали после от другата страна, много от тях са покойници. Рошко е същата мутра от тогава.

310

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ вече не се чуват какви глупости говорят. Това хамалко плямпане им го подава Борисов и те го повтарят като папагали.

309

Анонимен

преди 2 години

"Твърди се...!" "Така съм чул, значи е така!" Нема проблем за ченгета, като теб РашкоФ!

308

Анонимен

преди 2 години

А пък през мутренските години,шефа на ГЕРБ си беше най-обикновена мутра.

307

Калин

преди 2 години

До ХахаааНеграмотната мутра трябва да си получи заслуженото, но казаното за Рашков е много малко в сравнение с истинските му отношения с престъпниците / за щастие повечето застреляни / от онова време. Сега явно и Божков е поискал да му свърши работата за която е папкал на корем.

306

Анонимен

преди 2 години

Слушам Бойко Рашков и Янаки Стоилов в Народното събрание сега. На техния фон Йористите на герб, завършили в разни юридически ПУЦ-ове, са жалки. А на нас жална ни майка, че тези марокански скакалци са ни управлявали и все още правят закони. Че те, освен неграмотни, са и дълбоко неморални, без достойнство и доблест. И правят опит всичко да принизят до своето ниво.Заради това и са отказали да отидат на консултации.

305

Анонимен

преди 2 години

Божков към Узунов: Ще направим и Гешев фигурант като президента, като вземем властта. Няма какво да се добави и сами си правете изводите, кой им плаща на служебните мафиоти за лъжите.

304

Хахааа

преди 2 години

Хахахаа. .сега неграмотната арогантна мутра с Никола Петков ли го сравняват !?!?Хахааа...герберите умират от шубе как мафийката у далаверката им заминава на кино.Абе обя с мЕнискуса мяма ои да се появи бе??

303

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да си говорят герберастките *** ,българският народ би шута на ненормалника от Банкя...и същият се оглежда като в небрано лозе да не би да го вкарат в затвора,защото знае ,че е какви бели е направил ...меко казано... и Рашков няма да му цепи басма...

302

Анонимен

преди 2 години

До Диков пита РашковСтар виц в нов вариант: В Годеч ГЕРБ организирали заря в чест на посещението на Борисов. Гърмежи, гърмежи Стресната баба пита съседката: Какво става, *** Сийке? Бойчето идва, та го посрещат. Че не го ли улучиха от първия път? чуди се получателката на 50 лева от Борисов.

301

Анонимен

преди 2 години

Г-н Рашков още ли чувате гласове?

300

баба мара

преди 2 години

а борисов и мл маринов къде са били тогава