168

ПроСоТо

преди 3 години

До Dinosaurus...Добро,подходящо име си си избрал/а...Ще прескоча злобните ти нападки..Само на едно ще ти обърна внимание:..-Погледни в "Ютуб" какво означава думата "ПЪТИЩА"!!!...Виж какви чудеса правят хората по света и ги сравни с ПАРОДИЯТА,която ТиквоХунтата разигра толкова години с тия.."магистрали"../които пропадат на шестия месец/..Погледни,поинтересувай се,не слушай само шизофренните ХВАЛБИ на Крадец номер едно за последните 12 години!..Направи го за себе си,ние сме наясно..

167

Анонимен

преди 3 години

Голем Праз.

166

Бойко Банкянски

преди 3 години

Аз вече се консултирах с президента на югоизточните съседи, чий да го диря при нашия льольо?

165

2дПКП

преди 3 години

Дъ СекъндПКП, Умна, та умна та неумна Утка дел пикловос, оле на балкона в барцелона

164

Анонимен

преди 3 години

Е, Радев като разединява народа, вие пък го обединявайте? Що бягате по тъча?

163

Анонимен

преди 3 години

Правилно!При Президента трябва да ходят образовани,културни хора с които той да може да проведе нормален разговор.

162

баба мара

преди 3 години

да изчезват и да не се показват повече достатъчно са ни управлявали комунистии милиционери

161

Анонимен

преди 3 години

Правилно! Радев разединява народа непрекъснато с повод и без повод. Не сме виждали толкова злобен кариерист, готов да изпълзи отново като президент, на всяка цена!!!

160

Ужасен

преди 3 години

Само вижте кой е председател на партията им. Тая е познавам още като общински съветник в Русе. Идея си нямам как се случи дуловска да се появи в Русе.

159

Ко? Не?

преди 3 години

Че герп кой ги брои за слива даже? В момента държавни и общински тътразулници се чудят накъде да пристанат, че без сигурната заплатка следва глад.

158

Надуваемата кукла от

преди 3 години

Дулово, умело ще брани с мощна гръд генерала-мишок от Банкя.

157

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега да видим популистите освен да назначават тяхни калиники и най-лесното което е вдигане на данъци и осигурителни прагова какво могат, купил съм си пуканки и чакам.

156

Анонимен

преди 3 години

Както прокурори могат да обвинят политици, а съдии да ги осъждат - така и политиците трябва и могат да реформират, променят и изискват от съд и прокуратура. Няма недосегаеми в демокрацията. Прокуратурата ни не трябва да е като в диктаторите режими. А за съжаление - май е

155

Dinosaurus

преди 3 години

До ПроСоТо: Т*по IT, не знаеш ли, че има стотици други професии, освен да тракаш по клавиатурата? И хич не си забавен, а злобен и надут като СлТр и придворните му. Колкото до Герб, ами те копират поведениетона БСП в 44 НС, които по цели месеци не влизаха в залата. Сега Герб са опозиция, нищо че са първи по подкрепа, наравно с екранните ИТН, само с половин % разлика. Ти що сега ривеш? Да правиш магистрали не е по-лесно, отколкото да пишеш кодчета, няма напреднала икономика без пътища1

154

Анонимен

преди 3 години

Сега е модерно да се плюва по ГЕРБ. С право и без право. И без това няма да съставят правителство, нека и на другите се даде възможност да покажат какво могат.

153

Анонимен

преди 3 години

След толкова години най-после се намериха хора, които да разберат какво е това ГЕРБ - Граждани за европейско развитие на Бойко! Партия за лична употреба от една застаряла и второразрядна сикаджийска мутра!

152

ПроСоТо

преди 3 години

До До Просото..Аз се забавлявам тука бе!...Но я кажи ТИ какво "работиш"?..Па и друго:..-Понеже не си надскочил ЯРЕМА,в който явно си впрегнат, не можеш да знаеш,че човек може да работи И БЕЗ ДА БЪРКА БЕТОН,или да ПОЛАГА АСФАЛТ!..Така,това м/у другото..Що се отнася до твърдението ти,че гробарите "представяли народа,който ги е избрал",възниква въпроса:..-За какво ги е "избрал" народа?..-ДА БЯГАТ от консултации с другите?..Да правят ДЕМОНСТРАЦИИ като напускат НС когато трябва да се гласува нещо?

151

Бай Ставри

преди 3 години

Дано, хаир да не видите главорези !Като по-добре е въобще да ви няма на този свят,за да просперира отново страната ни !

150

До 167

преди 3 години

И как точно ще представляват гласоподавателите като дори отказват да присъстват? Или е по точно да се каже, че герб представляват боко, а ако той не е в центъра на лапаницата не го интересува нищо! Самата дефиниция на - счупи държавата е бокича! Важно за него е да е на върха, а след него потоп!

149

До Просото

преди 3 години

Представят народа, който ги е избрал.. Какво не си разбрал. И между другото, която и статия да отворя, ти си на всяка манджа мерудия... Работиш ли изобщо или си пенсионер с деменция