9

Анонимен

преди 2 години

Ама моля ви се престанете да показвате тоя змей по новините че кокошките спряха на снасят яйца от уплах!!!

8

Глупотевини

преди 2 години

Доц. Тромб- Ваксинираните може да се разболеят и пренасят вирОса, но трябва задължителна ваксинация на мед.работници в соц.домове за да не разболяват хората. Тази колко точно е ***. Понеже вече е ясно ,че тази "ваксина" не предпазва от заразяване или пренасяне ама че ме ваксинират за да не заразявам или пренасяне.*** >по-***> най-*** >ковид-ваксър.

7

човек

преди 2 години

Гледах интервю с доктор Трифон Вълков в предаването "Лице в лице" със Цветанка Ризова.Та той казва конкретно за очакваната нова вълна на индийската мутация на вируса, че в България надали ще има такъв огромен пик на заболели и умрели какъвто имахме през зимата и пролетта. Възможно е да има леко увеличение на заразените, но само толкова.Причината? Ами... хм, както беше казал доц. Мангъров, ние вече сме се имунизирали поради хлабавите мерки срещу вируса.

6

Анонимен

преди 2 години

На тая ще и забия един мощен в гадната мутра. Стига, ***. Ако се разболея, моя си работа. Кво си се загрижила? Но няма да се разболея за твое съжаление. Яхвай вълната и отфърчай.

5

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Николаева-Тромб ли чух?

4

Анонимен

преди 2 години

Преди 1 седмица СЗО каза никакво смесване на различни ваксини, професорката Гломб вика смесвайте, даже препоръчвала, после ходи вярвай на тия измислени специалисти!

3

Анонимен

преди 2 години

А аз препоръчвам смесване на мастика с мента и по малко гледане на телевизия.

2

Анонимен

преди 2 години

Така ли, опулена, грозна жабо??!!

1

Бравос

преди 2 години

Похвални усилия, ама неубедиделно звучи някак си...