8

Анонимен

преди 2 години

Идват честните интелигентни чалгари, копейкаджии и други такива от алтернативата на ГЕРБ.

7

Анонимен

преди 2 години

Не .... Иска сега да Ви лекуват Кацаров, Слави и Мая!За да видите за какво иде реч.Но Мая ходи в чужбина да я лекуват...

6

МНЕНИЕ

преди 2 години

Директора си отива заедно със замовете - това е стандарт при лошо управление на Хора и процеси .Екипа .

5

ПроСоТо

преди 2 години

Слава Богу,не съм си имал работа със специалистите от "Пирогов"..Обаче ми прави впечатление че въпреки че госин професора са кълне че немало никакво "източване",за секи случай побързал да си подаде оставката...?!..А и това негово:-"Тоест не става дума за точене на касата, а за грешно попълнена документация", съвсем ме обърка...Толкова ли са некомпетентни там,че една документация не могат да попълнят правилно?...Или нещата са съвсем други?

4

Анонимен

преди 2 години

Явно му е припарило под зaдникa щом се измита така.. Трябва да го разследват и него преди да е успял да си замете следите!

3

Анонимен

преди 2 години

Главата си залагам, че ако касата не беше открила липсите, всичко щеше да е както до сега, дори и по- вече и административните леки разминавания никой нямаше да ги забележи.

2

Анонимен

преди 2 години

най сетне да направи нещо добро и този пладненец, да заминава на борсата, за метач става

1

Анонимен

преди 2 години

Е те това мизерно същество как ме осакати с операция за дискова херния - не е истина. Сега съм инвалид а дори не можах да докажа нищо. Отделно в документацията ми в Пирогов пишеше откровени лъжи Мам""ка им тей.бъ