16

О хо хо

преди 2 години

ХРИСТО ИВАНОВ СЕ ПРЕГЪРНА С АХМЕД ДОГАН!! БРАВО, ИЦЕ! ОТЛИЧНО! КГБ. ОТДЕЛ ЗА БОРБА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ. ТОЛСТОЙ.

15

селянин

преди 2 години

забравихгласуваха ли си вече новите заплати

14

Тия пък

преди 2 години

Да гласуват увеличаване на депутатските заплати и да излизат в отпуска. Работата да не е заек да избяга

13

Обективно

преди 2 години

Правителство = ДБ+ ДПС+ ИТН+ ***. ДОГАН Е АКУШЕРЪТ!!! После...конспирация било! Ха ха ха!

12

селянин

преди 2 години

до 8не бързай толкова след първото заседание им се полага поне 20 дена почивка да умуват малко после ке му се мисли за правителство еле си имаме служебноха ха ха

11

само така

преди 2 години

От Изправи се БГ! Ние идваме! искат да се възстанови и разшири дейността на т.нар. Комисия по ревизия, както и да бъде създадена нова временна комисия за разследване на полицейското насилие по време на протестите през лятото на 2020 г. и за незаконното подслушване. Внесено е и искане за изслушване на служебния министри на вътрешните работи и на правосъдието относно главния прокурор Иван Гешев......Чегърт, чегърт .....

10

Анонимен

преди 2 години

Тука изгуби заплатаджиите, те нали живеят заради отпуските :))) Требва явно още да те оч ука живота Митева.... хахахаха :)

9

Анонимен

преди 2 години

Никаква ваканция, а продължение работата на предното НС. Внесени са и първи законопроекти. Единият е в Закона за НСО се премахва специализираният транспорт за бивши премиери и председатели на парламента, за членовете на Конституционния съд, кмета на столицата и главният прокурор. Предлага се и Бюрото за защита към главния прокурор да премине под ръководството на Министерството на правосъдието.

8

Майна

преди 2 години

Е, що???? Нека си починат хорота! Затова са там!

7

Калеко Алеко

преди 2 години

Депутатите първо трябва да сформират правителство и тогава да умуват за ваканция, а не да спрягат коня пред каруцата ... въпреки че по всичко личи че правителство този път ще се нареди, по дневен ред зададен от Доган и с индулгенцията на Румбата, който е крайно незаинтересован наесен да има избори 2 в 1 ... !!!

6

НИЕ

преди 2 години

Groбовете вече не скачат като преди като бяха спечелили. Мълчат че иначе изобщо може да ги няма следващия път на изборите!!!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Почнаха с глупостите , вместо да предложи високи доходи и затвор за корумпетата и крадците

4

как без ваканция

преди 2 години

хората се скъсаха цяло лято от работа, вече припадат от умора...

3

Анонимен

преди 2 години

Чи те кога са измориха че ще почиват ??? Нали сега им е за първи ден на работа ? Баси колко бързо са умориха наще дупитати :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Охааааа. Ултра-популизъм от първия ден и също като Чалгаря, като го отхвърлят, ще каже, "ами, то не зависи от мен, аз предложих, кво" :)))))))

1

Анонимен

преди 2 години

Сричащият депутат от Симитли влиза в НС, колко ли е платил баща му?