56

Светозар

преди 2 години

Стига вече пропаганда ! Няма да се ваксинираме. Не усещате ли, че прекалявате ? Когато ромите и политиците се ваксинират, тогава и аз.

55

Комунист

преди 2 години

Либерастията в комплект с ционизма, убива. Либерастията в България ни е донесла все "хубави" неща за последните 150 години- Балканска война, Междусъюзническа война, ПСВ, ВСВ, няколко икономически катастрофи, включително и в момента, купонна система 1991г., Фашизъм, Ковид, ваксини и скоро Ковид концлагери. Ко да праиш- демократично е да ду'аш, докато други пълнят бузи с милиони и милиарди. А сега едни ще правят бебета, а други ще са на химиотерапия.

54

Апокалипто

преди 2 години

Кунчев и Витанов май си бъркат по дупките,плещят едни и същи лакардии.Колко ли им плащат да се пенявят по каналите?Половината свят изкарахме вируса,тия още напират за 2/3 ти ваксинирани...миришете ми на платени жрици всички,сякаш сте рекламни агенти на ваксини ***...П.С. никога няма да се ваксинирам,точка!

53

Анонимен

преди 2 години

Делта вариантът не е толкова опасен. По-заразен е, но не протича толкова по-тежко. А добър ден.Колкото повече се разпространява даден вирус, толкова по-леко се кара от следващите по веригата.И що тогава да се бодем с ваксините, да го изкараме още по-леко ли?

52

Анонимен

преди 2 години

Преди да се обвинят всички репортнали, че им се лепят разни метални предмети след ваксинация, нека се прочете за магнетизма, който се използва за разделяне на нуклеинови киселини (днк). И така има теори, че с тези метали човек става антена и може да приема и предава информация. Как онези в ЮАР полудяха по сигнал?!? Звучи фантастично и почти като секретна военна разработка.. :-х Мислете с главите си и не се подавайте на манипулации от мас медиите, публичните лица и платени клоуни по телевизора!!!

51

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите направо ще измират от ковид.

50

Анонимен

преди 2 години

Идват и други щамове. Ваксите ще боледуват постоянно и тежко.

49

...

преди 2 години

Новата вълна може да дойде по-скоро!? Да не си Господ бе!!!! Или знаеш повече по въпроса. Валсините не работят. Великобритания е стрд най-ваксинираните и в същото време с най-много случаи. Как?????? Всичко е пари дами и господа....

48

Смехурко

преди 2 години

За бога хора, ваксинирайте се!

47

Гинчо

преди 2 години

абе хора стига сте говорили небивалици за биг фарма и колко пари са дали и тн. 1 млрд. ваксини по 17 евро са едни 17 млрд за ЕС. Това е нищо на фона на трилионите които губи икономиката на ЕС и капка в морето на безцпрецедентните финансови стимули. То една търговска верига като Шварц груп (Кауфланд и Лидл) правят 125 млрд евро на година, вие сте се вторачили в тия 17 млрд за ваксини. Ваксинационият бизнес не е печелевшият за биг-фарма, а лекарствата за хронични заболявания като рак, кръвно и тн

46

Анонимен

преди 2 години

Защо Кунчев е без маска ?

45

Отговор

преди 2 години

Има безсимптомто носителство на менингококи,така се заразява друг, който прави гноен менингит и умира. А носителят е само разпространител.

44

До долния

преди 2 години

Абе чакаме го, ама имаме проблем с треперенето.

43

до анонимен 52

преди 2 години

Ако не знаеш, според СЗО естествено изграден имунитет вече няма! Имунитет се изграждал само след ваксинация. Фашистите искат да стане както в книгата 1984г. Да няма хартиени книги с натрупаните знания от стотици години, а всичко живо да им чете цифровите бълвочи, които ще си ги променят според целите.

42

Анонимен

преди 2 години

треперете, антиваксъри, ковид иде за вас.

41

Анонимен

преди 2 години

Да сте чували някога за без-симптомно боледуване от грип, менингит, пмевнония? Много хора от нас и около нас преболедуваха ковид-19, всеки или го е прекарал и познати и близки са го прекарали. И в много, много редки случаи се получават усложнение, и то при хора с много други болести? Тогава защо ковид-фашистите налагат задължителни ваксини с фашистки методи. Няма нормален човек, който при опасна болест да не хукне сам да се ваксинира. Ковид-фашистите си правят експерименти с нас! Ако наистина имаше страшна болест хората сами щяха да хукнат да се ваксинират.

40

Анонимен

преди 2 години

Урсула е купила милиарди ваксини с нашите пари, смятат да ни ваксинират на всеки 6 месеца. Ако не прокарат ваксините ще лъсне чудовищната корупция в ЕС и милионите комисионни кото са взели в Брюксел от фарма компаниите. Готови са всячески да мародерстват над населението само и само да наложат ваксините, стават въпрос за пари, за страшно много пари!

39

Анонимен

преди 2 години

Тоя бай шиле е затвора стига с тези платени *** вее

38

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри, почнахте да си измисляте информация. Това няма да умилостиви делта... явно ще измирате.

37

Откачалки

преди 2 години

Какви стресове бе вие ненормални ли сте, щом ви стресира толкова телевизията спрете да я гледате и вървете на преглед при специалист. Вие затова стоите тука в коментарите, да се успокоявате взаимно и да отричате реалността. Ами има институции създадени специално за вас!!!