51

ПОДОЗРЕНИЕ

преди 2 години

Балтов ги е уплашил , че ако бъде отстранен , ще им бъдат намалени заплатките / КОИТО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ/ , то се вижда от ОБСЛУЖВАНЕТО !

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Хаоса, глада и мизерията тепърва предстоят. Едно е да критикуваш и да се въргаляш по паветата, друго е да управляваш държава. Да, Герб направиха много грешки, допуснаха много интриганти да дерибействат от името на партията им, но направиха много за модернизацията и стабилността на България. Помните ли 1997-98 година с опашките за хляб, мляко и режим на тока? А, Лукановата зима и фалирани банки, с които ограбиха спестяванията ни? Ами Тройната със заменки и водни огледала, когато ум

49

Койчо

преди 2 години

Тези най много са крали от здравната каса.След разследване и съд бай Ставри ще ги приюти

48

Анонимен

преди 2 години

Здравната каса да не се ослушва, а да започва проверки по всички болници - и държавни, и частни. Чудеса ще намерят! По този начин ще отпадне и съмнението, че Кацаров има нещо лично против Балтов. Всички болници точат и всички го знаем.

47

ЗАМИСЛЕТЕ СЕ

преди 2 години

Балтов е калинка на ГЕРБ , защо не РЕФОРМИРА БОЛНИЦАТА СИ ???ПИРОГОВ не е предишната ПИРОГОВ ,.... станали са търговци до небето , никакво уважение към пациетите / т.е. КЛИЕНТИТЕ / .От вън болницата е НАПУДРЕНА , а вътре е ПОГРОМ ,...АКО НЕ ВЯРВАТЕ , МОЛЯ , УБЕДЕТЕ СЕ САМИ !

46

Анонимен

преди 2 години

Първо връщат кинтите, после малко в затвора и чак тогава да бягат.

45

Трифонов

преди 2 години

Тези протестиращи знаят какви пари са отмъкнати от персонала. Той е взимал между 50 и 600000. Е как ги заработи....Балтов техниката е предназначена да ви върши работата. Всики прегледи и изследвания се правят за минути !!!! Оператори на машини сте вие.... Като напуснете - какво - идват нови хора...Здравеопазването се е превърнало в един бардак за забогатяване и крадене....

44

Безсрамни мародери!

преди 2 години

Народа в България прогресивно намалява, а милиардите за НЗОК нарастват в геометрична прогресия всяка година! И все не стигат! Значи КРАДЕНЕТО е безгранично и БРУТАЛНО! Пращайте ги всичките тези ЗДРАВНИ ХИЕНИ в Белене доживот! С еднопосочен билет!

43

Анонимен

преди 2 години

Нека блокират кръстовището за постоянно. Да се изгради палатков лагер с дежурства и барикада.Гражданите ще ви подкрепим!

42

Анонимен

преди 2 години

интересно ми е какво чакат та не напускат......страх ги е да не изгубят лапането тука и се опитват да шантажират; като не му изнася на някой нещо - си тръгва, няма нужда да ми го казваш, не ме интересува.....

41

Анонимен

преди 2 години

А нека бегат извън страната,ама там няма как да точат техните здравни каси,ще ги окошарят!

40

Нови времена идват

преди 2 години

Да напускат, и без това са търгаши за пари.

39

Голяма лъжа

преди 2 години

Масово напущане на страната? ?? Къде на вънка ще ви вземат да правите по 10000 Лв. заплати от мними болни. В софийските болници всички се натискат на мястото си и някой трябва *** че да дойде млад медик. Идете малко извън шопето на 1000 Лв заплата и само двуцифрените рушвети от 'доволни" пациенти. В Пирогов един минискус по здравна каса го минават и тройка на доктора да се почерпи. Това не е курупция просто Софийски лайфстайл.

38

Калеко Алеко

преди 2 години

Крайно време е протеста от Пирогов да се пренесе на жълтите павета пред преЦедентството на фигурата радеФ и заедно с медиците да излзнат хиляди други граждани омаскарени от блудствата на чалгопитеците, адвокатите на Мутрите и бойкикевците ... България е Парламентарна република членка на ЕС и НАТО, а не развъдник за антисистемни играчи и слуги на Черепа и ген.Решетников ... !!!

37

Фактите !

преди 2 години

Няма за какво да се реве , ЗАЩО ???И самият бивш министър К. Ангелов каза пред цяла България : ''В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЦАРИ ПЪЛЕН ХАОС'' !Законите в България не се спазват , заради грешки в НЗОК по пътеките !Защо ПРЕМАХНАХА БОЛЕСТИ ПО ЗДРАВНА КАСА ???Да отговорят от ГЕРБ !

36

Анонимен

преди 2 години

Радеф докара държавата до хаос.

35

6

преди 2 години

Загиналите лекари ли са причината да се краде един милион!?В петък моя родственица по спешност води майка си в Пирогов-пълен хаос, никакво обслужване,грубо отношение!Да напускат!Много млади хора чакат за работа без да крадат!Тръгвайте си!

34

ИТН ДА!!!

преди 2 години

нека напускат, не ни трябват докторчета когато имаме слави тошко и радев. ще градим нова чиста държава!

33

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха! Я, бе, гледайте: "... започва дори да се говори за едно масово напускане на държавата изцяло." Сериозно ли??? И кой на Запад ще ви търпи некадърността, алчността и лекарските грешки? Отивайте, пробвайте!

32

Бакхус

преди 2 години

Тези протестанти са вечно пияни! Като им паднеш в ръцете, ти съдират по 10 кожи! Махайте се! Измитайте се! Вие сте алчни и лъжливи злобари!