33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Ти пък си една красива и широка душа. Добре, че си се изнесал. Що идваш в българските форуми, а не си коментираш в локалните си форуми при сродни на тебе души?

32

Shark

преди 2 години

Добре бе, какви са тези дъждове, за първи път ли вали там. Все ми се струва, че нещо допълнително е помогнало за тези наводнения.

31

Сатира

преди 2 години

Ако подобни наводнения се бяха случили в България, почти сигурно Борисов и ГЕРБ щяха да бъдат обвинени за дъждовете. След което Корнелия и Радев щяха да дадат вот на недоверие. Без да ги интересува въобще състоянието на хората. Това е разликата между едно Западно общество и Има толкова просттт народ...!

30

Анонимен

преди 2 години

Е колко литра на квадратен метър се е изляло, никъде не пише. Да не са непочистени корита на реки или изпуснат язовир?

29

Анонимен

преди 2 години

Ние, цивилизованите европейци сечем гори и леем асфалт.

28

НЕ Е ОНАЗИ ГЕРМАНИЯ!

преди 2 години

ПРОВАЛИ Я СВЕТОВНИЯТ ЦИОНИЗЪМ!!!! ОСТАНАХА САМО ХУБАВИТЕ НИ СПОМЕНИ!!!

27

ПАК ЕВРЕЙСКО ДЕЛО!

преди 2 години

До Европейският съюзПРОКЛЯТИЕ

26

Анонимен

преди 2 години

Откъде се наводняват .... ледниците ли се топят ?

25

Анонимен

преди 2 години

колко много мъка има в България , радвам се че се изнесох навреме от територията населена с дребни , злобни и завистливи душици .

24

Анонимен

преди 2 години

Пред стихията на природата, дори германците са безпомощни.

23

Анонимен

преди 2 години

До Слушай внимателно: Що не се лекуваш?

22

КРЕПОСТНИЦИ

преди 2 години

В 21 ВЕК, РОБИ В 21 ВЕК!

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя закъсалия голф. Товарете и го пращайте. Имам клиент. Ше го шътнем.

20

Слушай внимателно:

преди 2 години

Вие го направихте така да няма друг изход от тая ситуация освен Романови 2.0.Всеки български гражданин е безправен роб за 20 ст., докато конституцията се нарушава 1000 пъти и няма индивидуална конституционна жалба. Това за какво е тоя закон?Хартиена илюзия, че имаме някакви права. Колко цивилизовано.Няма честна игра има само мръсната игра и затова ще сте в гробищата всички виновни за 30 години зверство.

19

За Х. Кол - можещия

преди 2 години

В материала е пропуснато най-важното. Оказало се е, че системата за оповестяване за природни бедствия на територията на Германия е допуснала серия провали, довели до големия брой жертви от наводненията. Такива провали преди 10-15 години не е имало, поради тежкото наследство, оставено на Меркел от нейния съпартиец Хелмут Кол, за коготоосъществяването на строг и постоянен контрол върху работата на системата за оповестяване е било част от длъжностната характеристика на канцлера на Германия.

18

Слушай сега копиле:

преди 2 години

В тая страна в периода 1990-20010 се случваха зверства и се прокарваха политики от които косите ще ти настръхнат. Имаше време в което ментално и физически все едно съм бил в концлагер и буквално и преносно и всеки намираше начин да оцелее просто.Аз търсех и друг начин освен да оцелея виновните за това да бъдат избити и да изляза жив след гробовете им. И каквото и да е било направено тогава е било за отмъщение и върху свещеници и върху предатели/предателки и върху нацисти. Ясно ли ти е?

17

Анонимен

преди 2 години

До Европейският съюз Ти за грамотен ли се имаш?

16

Анонимен

преди 2 години

Статията е за природно бедствие, но простаците си политизират, намесвайки имена от историята и в днешно време. Болни мозъци сме си.

15

Европейският съюз

преди 2 години

Питам ви цялата Европейска комисия и всички страни членки на общността - от коя новоприети страна ще намерите 1,5 милиона гастарбайтери - образовани, квалифицирани, трудолюбиви и в коя страна ще направите така, че в нея повече да не обучават такива хора и да има 52 процента неграмотност.Не виждам друга такава страна на хоризонта!Предайте и на ЦРУ че мое ме хванат и те за оная ми работа....

14

автожамбаза

преди 2 години

Колкото повече наводнения в Германия - толкова повече нов внос за Горубляне.