54

Анонимен

преди 2 години

А бе къде скрихте Владко Горанов бе?Има да връща 700 млн в Бюджета.

53

Анонимен

преди 2 години

До 59Че то години наред прокуратурата работи в услуга на изпълнителната власт! Зависимостта на Гешев от Борисов и децата виждаха! Крайно време е да се върне правото и справедливостта!

52

Аз

преди 2 години

Ало, Гешев, къде ти отлетя ентусиазмът, когато става дума за кюлчета злато и пачки Евро, които са 100%доказателства за корупция на Борисов?! Или, когато цял свят чу как заплашва със смърт журналист?! Да изброявам ли още???

51

Анонимен

преди 2 години

ВСС се състои от 25 члена с минимум 15 г. стаж като юристи, и мин . 5 години на позиции в високите етажи на съдебната система. Да се очаква от тях, че ще пренебрегнат предаността си към правото за сметка на политически амбиции е не много реално.Дори квотата от изпълнителната власт, т. е. тези юристи с политически пристрастия, избрани по силните на деня политически вълнения, трябва да отговарят нагорните критерии. Опита за подчинение на съдебната система от изпълнителната власт, няма да мине.

50

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен балон...

49

ганьо

преди 2 години

До Васил. А аз мисля, че ти си сбъркано творение на природата и предлагам да се хвърлиш от десетия етаж.

48

гражданин

преди 2 години

Баси глу.постите. Значи Гешев е виновен, че е изнесъл публично данни за престъпления??? Не знам вече какво става в тази държава.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен И аз мислех, че Янаки Стоилов е мното добър юрист, от БСП, но ето, че и той се изложи на стари години! С какво ли го държат рашко и рундьо?

46

Капина

преди 2 години

В други сайтове е публикувано цялото писмо до ВСС. Оказа се, че е ПО СИГНАЛ НА БХК от 2021 г, на съюза на адвокатите и на съюза на съдиите на Черния лебед от 2020 г... Искат оставката на Гешев защото изнесъл СРС-та, от които се разбра, че радев иска да прикрият двата договора на деса; виновен бил, че горките олигарси са държани 1 година без съд в затвора; за НАБЕЖДВАНЕ НА ЧЕРЕПА щото не било доказано, че е виновен....Срам, срам, срам.

45

Анонимен

преди 2 години

Престижа не президента, ами той ако нямаше за какво да се притеснява защо не ги пусна на проверка, щом не ги е пуснал значи има за какво.

44

Анонимен

преди 2 години

Ами от ВСС може да се усетят, че вече ветровете са други и да гласуват Гешев да бъде сменен, знам ли...

43

магистралка

преди 2 години

Моята посестрима Каскета вече му пари под д-то. Бочко, главния либовник на републиката тихо псува в зайчарника. А ново служебно правителство ще има и ше Чегъртатттттттт. :)

42

Вики

преди 2 години

Браво на Рашков! Такова чудо като Гешев няма в целия ЕС! Мутренско поведение, демонстрация на безнаказано ст. М

41

Анонимен

преди 2 години

Рашков не е крал. Боко краде 12 години.

40

Голям Камък

преди 2 години

Чегъртането на Геш е радост ще е трудно, но ще стане. Още натискайте.

39

Всъщност

преди 2 години

Рашкопросташко публикува само политически мотиви спуснати от от безполезно парвеню радефофоф. Тези писания са качени на сайта на МВР. Питам аз, къде са реалните нарушения и доказателствата за тях ?! Такива не видях . Това фиаско наречено правителство тотално се издъни .

38

ЕМО

преди 2 години

ВСС НЯМА КАК ДА РАЗКАРА ГЕШЕВ ЗАЩОТО И ТЕ ЩЕ ПАДНАТ.... А ВСС НЯМА КАК ДА ГО РАЗКАРАТ ДОКАТО СМЕ В ЕС....

37

Анонимен

преди 2 години

Ко речи, 36-ти, ко? Па и плюсове ти наслагали, га че те разбират.

36

Анонимен

преди 2 години

Абе хора, спрете да отговаряте на троловете на ГЕРБ - това е изключително безсмислено, те са платени. Все едно да пуснете радиото си до дупка и почнете да се карате с гласа по радиото. Оставяйте ги да пасат и си гледайте кефа.

35

Анонимен

преди 2 години

А всяко медийно гущерче се мисли за голям крокодил. И след всяка безумна публикация, очаква прокуратурата да се самосезира и обърне внимание на не умностите му, е проблем на гущерчето, което не е прочело или разбрало базови принципи как работи съдебната система.Всеки гражданин, който има достоверна информация, данни за извършено престъпление е ЗАДЪЛЖЕН ДА УВЕДОМИ СЪОТВЕТНИТЕ КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ. И носи отговорност както ако не го направи, така и ако манипулира данните. За това всичко е по медии