65

Значи

преди 2 години

Същото важи и за университетската болница във Варна - т. нар. Терапия. Там проф.Игнатов се разпорежда по най-просташки и едноличен начин от години, като това предизвиква изтичане на персонал отдавна. А дори не е директор, а е ректор на университета. Достатъчно хора познавам, които напуснаха от там и причината е един и същи човек. На върха просто стоят стоят едни милионери, които работят в държавни болници. Поведението им не е учудващо.

64

Анонимен

преди 2 години

Ама защо изобщо се обяснявате?! Аз още като го видях да се вози с джипката и да "инспектира" магистрали, вместо да си гледа болницата и бих го уволнил на секундата. Още повече, че това беше по времето, в което се говореше, че той бил на първа линия едва ли не в окопите се сражавал с невидия враг

63

78

преди 2 години

Пирогов по нищо не личи да е държавна. Там лекарите ползват държавните консумативи и лекуват срещу пари на ръка. Да не говорим че там са едни от най-арогантните и груби като хора въобще.

62

Анонимен

преди 2 години

Ми да я затварят тая болница и да мирясат рубашками. Няма да има кражби!

61

Анонимен

преди 2 години

Явно на рублажиите заработват по някоя копейка, за това са се активирали!

60

Анонимен

преди 2 години

Малко по малко започна да се въвежда ред. Ако се върнат и откраднатите милиарди на държавата от бившите управляващи.......

59

Уф

преди 2 години

една две болници останаха в тая държава , дето човек може да отиде да се излекува когато е НАИСТИНАболен и тия от МЗ направиха всичко да ги взривят. Явно имат поръчка да останат само ЧАСТНИТЕ болници дето да ни съдират по сто кожи за да ни погледнат, или да умираме.

58

Анонимен

преди 2 години

Едноклетъчните пак се разфучаха! По-полека дАрагие ще спукате вена! Живота е кратък!

57

Анонимен

преди 2 години

До Seth - Още един "плюс" за ваксинираните, няма да ходят по слънце. Ще им се наложи да вампирясат ха-ха

56

Анонимен

преди 2 години

Ако само в "Пирогов" надписват пациенти щяхме песен да пееме. Във всички малки общински болници, за да съществуват и да могат да се издържат, масово се водят фиктивни болни. А това са около 300 болници в страната. По сто човека на месец да се водят - правете сметка какви пари са! Ако не се направят реформи и не се оптимизират болниците, ще затъваме още повече в блатото на Здравната каса!

55

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Гледал е от Разпитваният! И той си "мислеше", че е Началник на държавата.

54

Анонимен

преди 2 години

Предния път гласувах за Цецка, ама тоя път ще гласувам за Радев.

53

Сатир

преди 2 години

До Анонимен Мишенце, имаш ли двайсет или сиприродно объл?

52

До 57

преди 2 години

С тази разлика, че повечето в служебното правителство не са калинки. А, образовани и мислещи хора.Но, една гербаджийска ч..у..гун..ена ккратуна няма как да проумее това.

51

Анонимен

преди 2 години

До Данко Харсъзина"ДАЛАВЕРАТА свърши: Шефът на Пирогов изхвърча, 1 ,2 млн. лв. изчезнаха само от един рентген" ... "Балтов, спри се! Храниш болните за стотинки със сухо сирене и хляб, а отчиташ 3 лв.? Народът ще те измете от Пирогов!" ... "Само в Narod.bg: ГЕРБ далавери и в Пирогов шефът Асен Балтов е кум на Лъчо Мозъка! Даден ли е 300 бона рушвет, за да хранят пациентите с кучешки салам?" ... "Професоре, кажи за подкупа от 300 бона за кетъринга в Пирогов, им

50

Малко му остана

преди 2 години

Слугите на фигуранта Радев удариха дъното с това уволнение - Радев ще си го получи наесен !

49

Гост

преди 2 години

Много от персонала на Пирогов се заразиха от ковид. Ама много. И повечето от тези, които боледуваха леко, си караха карантината в болницата, обслужвайки ковид отделенията. Вместо да си стоят вкъщи и да си заразяват семействата.

48

АнонимеН

преди 2 години

1 ПО 1 ГЕРБЕРИТЕ СЕ ИЗЧЕГЪРТВАТ ПО ПОСОКА НА ЗАТВОРА!

47

Свекървата

преди 2 години

А между другото къде е фигурант фустов та 4 дена не се е появил да каже колко е велико бъдещото правителство спечелило с най честните избори

46

Seth

преди 2 години

Поне 62% от инжектираните имат мини тромби. Отриват се с кръвен тест, който се нарича D-dimer. Няма вариант за изчистване, защото са в капилярите. Ще видим какво ще се случва през най топлия месец, когато всички имат някаква степен на дехидратация. Това е отговора на въпроса - защо управляващите бързат.