37

Анонимен

преди 2 години

Европарламентьорите са функционално неграмотни. Личи си. Климатът се изменя не заради нас, а защото се изменя периодично. Ние сме бълхи спрямо тази планета, за да можем да я увредим. Онази Грета Лудата кога ще говори...

36

Анонимен

преди 2 години

В историята на човечеството цели континенти и цивилизации са били унищожени и самото човечество е било причина. Но не с индустриалната си дейност, всичко това с климата и CO2 емисиите са лъжи. Климатът може да се промени с едно земетресение или с повишаване на активността на слънцето и планетата да се изчисти от сегашното човечество за нов рестарт ако е нужно и никакви вятърни перки у полето няма да го спасят.

35

Малтусианци

преди 2 години

Това с джендърите също е част от схемата. Идеята е да няма семейства и деца = по-малко население. А останалите да са отчуждени един от друг и зависими от социални помощи и тем подобни. Когато си зависим от държавата няма да критикуваш много много и ще си мълчиш като роб

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36Да. Растенията не могат без въглероден двуокис,но явно евротъпаците това не го знаят.

33

Анонимен

преди 2 години

,,Животновъдите трябва да компенсират вредните емисии, които кравите им отделят.''- ето ви желания ЕС националена цел ,цивилизационен избор и т.н .Сега няма да мрънкате и да плачете ,а ще изпълнявате всичко което наредят господарите ви , стадо продажно !

32

гого

преди 2 години

ЕК (Европейска Комисия) като за начало да престане да се мести всеки месец между Брюксел и Страсбург, преди да предлага каквото и да е!Дори да допуснем че такива мерки се вземат и се приложат с цената на много страдания, ограничения и разходи, НЯМА ГАРАНЦИИ че температурите на Земята ще паднат, а нали това уж е целта.Дори цяла Европа днес да спре да диша и да мърда, останалият свят с радост ще издиша "нашият" въздух и за допълнително ще пита

31

Анонимен

преди 2 години

Растенията не могат да живеят без възглероден двуокис, не беше ли така? Те го поемат и отдават кислород.

30

Анонимен

преди 2 години

Една крава - три дървета...Не мога. Това цялото звучи като предложено от луди за връзване или хора без умствен потенциал. Съжалявам, но брюкселските зелки са празноглави. Царят е гол.

29

Анонимен

преди 2 години

Малтусианските маниаци само гледат как да прецакат хората. Надяват се като направят живота скъп и тежък, да намалява населението. Идеята е да има повече ресурси за елитите. А това за климата е буквален въздух под налягане. ЕС е фашистки картел в услуга на олигарсите и хора с антихуманни възгледи.

28

Анонимен

преди 2 години

На запад са тотално зомбирани. Заговориш ли на накой, че климатичните промени са фейк, веднага настръхват и са готови да извикта полиция все едно си престъпник. Да не говорим, че веднага те уволняват, защото всички колеги ще започват да те избягват и вече не се вписваш в така наречения team working.

27

Поне веднъж

преди 2 години

Не съм видял ЕС да кажат нещо за залесяване, възстановяване на гори, създаване на нови и т.н. поощрява се иначе износът на качествени дървесини към Германия от цяла Европа. А че се изсичат цели гори? Немските дървопреработвателни предприятия оперират в България чудесно и въздуха тровят. Само санкции,ограничения...идете вижте Стара планина и Странджа на какво приличат

26

Анонимен

преди 2 години

Климатът се променя, но това няма нищо общо с човешката дейност, още по малко с CО2 емисиите.

25

Анонимен

преди 2 години

Ваксини и бедност и никой да не излиза отвкъщи, камо ли да кара кола нанякъде.

24

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството,че света се управлява от луди. Клечките за уши вече се заменят с такива от хартия и дърво т.е. още по вредни за природата от пластмасовите. Всичко направено от европолитиците е безумно. Въглеродните емисии са нужди за горите и дърветата по градовете.

23

Анонимен

преди 2 години

До xЗа всяка крава - три дървета, както разбрахме. По аналогия - на всеки пръдльо - по едно дърво. Може и повече, особено ако пръдльото е вегетарианец и съответно отделя повече метан.

22

1244

преди 2 години

Добре дошли в Новия Световен Ред!Добре дошли в климатичния локдаун! Който не умре от ваксините за Ковид, ще плаща данък, че диша, храни се, пие вода и пърди!Но стадото не забелязва, то сега е на почивка и брои разболелите се и умрели от К19, сладко спинка!

21

👤

преди 2 години

А за циклите на Миланкович ни дума,че тогава революционните промени губят смисъл.

20

Антлантик

преди 2 години

Мразя всичко руско! Но има една фраза на Лавров, която е много подходяща за умниците от Брюксел и групаците в столиците на ЕС. Веднъж не си беше изключил микрофона, та каза: "Debily, bliadj!" . Толкова подходящо да случая

19

Анонимен

преди 2 години

Чиновници без работа са тия в Брюксел. От скука и затъпяване се чудят какво да измислят.

18

Анонимен

преди 2 години

Тези хора искат да ни унищожат напълно. Да нямаме никаква икономика. Искат да ни превърнат в крепостници. Трябва незабавно да излизаме от този съюз!