155

До 161

преди 3 години

Гадни експлоататори и ***.

154

Анонимен

преди 3 години

По време на Втората световна война Ай-Би-Ем успява да утрои капитала си, включително чрез сътрудничество с германците по време на войната. Доставят се (чрез германския клон), по-специално, изчислителни машини, които се използват за ускоряване на преброяването на населението на окупираните страни и определяне на броя на лицата, подлежащи на арест (оборудването помага да се идентифицират дори онези евреи, които внимателно прикриват своя произход в продължение на няколко поколения чрез кръстосан анализ). Ай-Би-Ем доставя на много ведомства на Райха, включително на концентрационните лагери, своите

153

Анонимен

преди 3 години

"европейския фашизъм" - охохохоохх, в територията на север от Монголия вече тотално са се окопали в землянките.

152

Анонимен

преди 3 години

"Като не ти харесва сменяш работата." Най-добре сменяш държавата. Защото в тази държава са на почит само бандити, роми, мутри и чалгари.

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 163 Ти така или иначе не си специалист, на който може да се плаща добре. Така че какво ти пука?

150

Анонимен

преди 3 години

Жуков казва в спомените си, че цялата РККА е разчитала за транспорта си на американски МПС. Даже въпросните са масово копирани и произвеждани в СССР след войната. А какво да каже Хопкинс - учтив е човекът. Пращаш суровини, а руснаците ти вършат работата и гинат с милиони под картечния огън. И накрая им оставяш Източна Европа, а ти взимаш готината част от баницата.

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 162 Така де. Кръв, героизъм и пушечно месо е имало много. И аз това казвам. През 1941-ва руснаците са били 3-*** с една карабина, срещу немец с шмайзер. Това да ти прилича да са били с добра икономика?

148

Анонимен

преди 3 години

ко стана с коронавируса бе? в тез жеги се позагуби нещо

147

Анонимен

преди 3 години

В България БВПто е ниско, защото се предлага за работа само евтин, нискоквалифициран труд. Чорбаджиите не искат да плащат за добре платени специалисти. Затова и произвеждат боклyци и не са конкурентноспособни в международен план.

146

Марин

преди 3 години

Все още има хора, които си мислят че някой им е длъжен. Всеки получава това, за което се е съгалсил. Като не ти харесва сменяш работата. Нация от неудачници.

145

Анонимен

преди 3 години

"ходите" - хм, щом говориш така, май не си българин?

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150 За лендлийз чувал ли си? На глуповати селянчета-русофилчета не ми се обяснява. Американците даваха оръжието, Руснаците бяха пушечното месо. Цяла европа не са победили. Американците взеха 2/3. руснаците взеха 1/3. За съжаление България беше от руската 1/3.

143

Програмист

преди 3 години

Може би заглавието трябваше да бъде "2/3 от българите са прости и нискоквалифицирани". Звучи по-коректно.

142

До146

преди 3 години

"извинявай"освен че си надуто,определено си и Неграмотно и ГЛАМАВО!Тежко и на България с такива елементи!!!

141

Анонимен

преди 3 години

Сещаш се за ленд-лийза и вече нищо странно няма :)

140

развивайте се

преди 3 години

Хора, карайте курсове, учете, квалифицирайте се, не стойте на едно място, излезте от зоната си на комфорт, бъдете предприемчиви. Ако го направите, не е далеч времето, когато няма да имате финансови грижи, ако сте мотивирани и ви се бачка. Не познавам човек, който има качества и работи здраво, а в същото време да не е добре платен или да няма успешен бизнес.

139

Анонимен

преди 3 години

Айде, пуснаха му латерната на тоя със руските туристи :) Дай си направо нещата в един пост, че да не разводняваш дискусията - там чаршафи, фикен унд блазен, миене на улици и ти си знаеш, пък шефовете ти да ти ги броят за отделни постове, все пак и ти душа носиш..

138

до 145

преди 3 години

Миячо на чинии, защо ми говориш на ВИ?

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147 - Средната работна зпалата е усреднената стойност между всички заплати.

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144 - Те много се радват, ама никой не иска да е *** фабиркант, на минимланта в съюза заплата. А евала и керливо общество ще веме всичко от всички и ще ти забрани, да имаш нещо свое.