17

Анонимен

преди 2 години

То четвърти избори ще има - напролет

16

Анонимен

преди 2 години

Че то сегашното положение с какво е по различно от катастрофа?

15

бай ганю

преди 2 години

Слави с опита си да се направи на интересен го на.ч.ука на всички ни.Подкрепилите го на последните избори ще се отдръпнат от него в огромни количества но и няма да си дадат гласа за друга партия на протеста което ще наклони везните в полза на герб.Следва удължаване живота на служебното правителство и избори 2 в 1 със още по слаба избирателна активност.До като ДБ не спечели мнозинство в парламента няма да се излезе от политическата криза но в БГ няма достатъчно интелигентен капацитет избиратели

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонименв грешка си...ромите също вече не гласуват!избирателната активност в ромските секции пада главоломно.

13

Анонимен

преди 2 години

Мун...ьовата "прозрачност" и ЗАДКУЛИСИЕ си ги знаем още отпреди пет години след надгробните словеса послучай Нова година. ПЕТА година пРЕЗИЛдентска кампания, и втора година чалга-юмрукчовщина. Цените растат ГЛАВОЛОМНО, искат да приберат единствената полу-държавна банка, ЕДИНСТВЕНАТА, която е оторизирана за средства от ЕС и държавни поръчки за националната сигурност, спряха строежите, инвеститорите се изнесоха, радьо-ращковата милиционерщина се развилня - хайде, ЧЕСТИТИ още 45 години!

12

DAWEDA

преди 2 години

До АнонименКАК МУ ПАДА РЕЙТИГНА НА СЛАВИ КАТО СЪБРА ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ БЕ ТИКВО?

11

Никой не иска

преди 2 години

трети избори, защото Мустафато му взема на Радев звънчетата и вече вместо Кремълкис ат си имаме кастриран впрегатен кон за президент.

10

Анонимен

преди 2 години

На Слави рейтинга му пада с всеки изминал ден. Добре че са чалгарите-ромите, че иначе нямаше да събере и 10%. Следващи избори ще са пълна гавра, защото народа вече не вижда за кой да гласува. Ще гласуват само ромите и турците.

9

Анонимен

преди 2 години

още април, Чалгаров показа, че няма капацитет за управление. Рашков направи добро на ИТН и ДБ като им вдигна резултатите, защото хората се стреснаха от комунистическите му методи. Повече чакам президентските избори, защото само с нов президент може да излезем от кризата, товачка иска да има имунитет, защото разследващите го чакат.

8

Кръстьо

преди 2 години

До Анонимен 1По-скоро няма, вече видяхме какви лица иска да наложи.

7

Анонимен

преди 2 години

При трети избори БСП и ГЕПИ ще отидат при НДСВ да им правят компания. От това най много ги е страх двамата сеяндура единият от банка а другата от село Крушовица с катъро.

6

Анонимен

преди 2 години

По добре да има трети избори отколкото да ме управлява Никито Василев! Пак ще изнася куфарчета с пари!

5

Анонимен

преди 2 години

"Не създава впечатление с поведението си, че разбира за какво става дума."Как бе Славчо има такава приветлива интелигентна физиономия и добри умни очи. Все пак най умните чалгари и миячи в чужбина са го припознали за лидер.

4

Не познаха

преди 2 години

Най-големия потърпевш би бил българския народ и крехката демокрация в България, която ще бъде пометена от преврата водещ към Президентска авторитарна република тип Путин.

3

Още не

преди 2 години

му е дошло времето... Гинката Слафчо си е бушон. Както и Майчето. То партии с такива наименования, могат ли да са партии? Очевидно са проекти на някого за нещо и после ще изчезнат в небитието, също така мистериозно, както са се появили. Е - важното е че процесите бяха овладяни и с машинките си осигуряваме спокойни, бързи и правилни избори.

2

Анонимен

преди 2 години

На третите вече Славуца ще каже ама аз нямам нищо общо с Има такива чалгари, аз само си пея на концерти и си плюя по телевизията.

1

Анонимен

преди 2 години

Напротив,при трети избори партията на Трифонов ще бъде най печеливша!