91

Евродженър

преди 2 години

Гласувайте за ГЕРБ ако искате да живеете в нормална държава!

90

Е да де .

преди 2 години

Слави слушал Тошко , Борисов слуша Ердоган , и КОЙ СПЕЧЕЛИ 1-ВОТО МЯСТО ?Нали за ГЕРБ е най-най-най-важното да са 1-ви , е да ама НЕ !

89

Червено знаме

преди 2 години

Гласувайте за БСП, ако искате да живеете в нормална държава;

88

Фактите !

преди 2 години

Ако ИТН на следващите избори ще бъде на 3-то място , то ГЕРБ ще бъде на 6-то място .УСТРОЙВА ЛИ ВИ ?Т.е. , на 1-во ще бъде ДБ , на 2-ро ДПС , на трето ИТН , на 4-то Мая Манолова , на 5-то ВМРО с двойкаджийте , на 6-то ГЕРБ , и на 7-мо БСП !

87

Нагъзян Изотзадзе

преди 2 години

Нямам нищо против изпращането на мъж и жена в космоса! Особено ако са Бойко Рашков и Мая Манолова! Може и Румен Радев да го изстрелят към Марс!

86

НАЛЕ

преди 2 години

До Случаен... Платил е много повече от вашата така наречена ''ШАЙКАТА НА БОРИСОВ'' .Защо Горанов и Борисов не кажат къде са парите от рекета с/у Божков , след като държиш на това ???Или :Кога Лиляна Павлова ще върне парите за язовира в Перник ??Или :Защо Борисов ПОДАРИ на частната фирма КТБ --4милиарда , без да попита народа , чиито пари са ? Или: Защо Борисов подари 8 милиарда на ''своите'' мутри ?

85

Анонимен

преди 2 години

Набийте си го в пpocтите кратуни... Срещу ГЕРБ и Бойко гласуваха всички с 2 гънки по мозъчната kopa, които единствено искаха Борисов да бъде унижен. Кабинет на Трифонов няма... няма и да има. Просто се измъква, като страхливец. Затова сега България лети към дъното...

84

Калеко Алеко

преди 2 години

Слави със сигурност ще си получи изчегъртваното, след като дори потенциалните му коалиционни пратньори и единомишленици вместо ГЕРБ почнаха да изчегъртват него ... Учиндолският стратег успя да хвърли в недоумение всчики с антисистемните си действия и е на път да внесе революция в политиката, като директно я изстреля в Космоса ... !!!

83

Златена

преди 2 години

Слави Трифонов слуша каквото му каже Тошко Йорданов който с предложението си за правителство на България го закопа и на следващите избори Има такъв народ ще са на 3 място но кой каквото си надроби това сърба

82

Анонимен

преди 2 години

Василев е човек на ГЕРБ и или Слави е балак или и Слави е от отбора на ГЕРБ.

81

ПРАВИЛНО !

преди 2 години

До Фактите !..И АЗ НЕ ИСКМ ПРЕЗИДЕНТА ДА Е ТАМ , НО , народа така е решил !

80

Случаен

преди 2 години

Слави да отговори колко данъци е платил последните 20 години в България големият патриот и отговорен гражданин ...

79

Фактите !

преди 2 години

ВСИЧКИ ПАРТИИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБРАЗЯВАТ С ПОБЕДИТЕЛЯ , НАЛИ НАРОДА ТАКА Е РЕШИЛ !?

78

Да , ама не !

преди 2 години

Не знам за какво осъждате ИТН , след като искат сами да управляват ?Ако се замислим че ще има подкрепа от БСП , за да стигнат 121 гласа , то ПРЕДСТАВЯТЕЛИ СИ КАКА ВИ НИНОВА НА КАКВА ВАЖНА ОСОБА ЩЕ СЕ ПРАВИ , ВСЕ ЕДНО ЧЕ ТЯ Е НАЙ-ВАЖНАТА В ТАЯ ДЪРЖАВА ... , ДА НЕ ГОВОРИМ И ЗА ДРУГИТЕ ХАДЖИ-ГЕНОВЦИ ПРИМИРАЩИ ЗА МИНИСТЕРСКИ КРЕСЛА ...ПОМИСЛЕТЕ , ИМАТЕ ВРЕМЕ ... ТРИФОНОВ Е ПРАВ !

77

Анонимен

преди 2 години

До брей ,бре !? ИНФЛАЦИЯ ГА ЧЕРВЕНИТЕ УПРАВЛЯВАХА 11.9%, сега от януари до май1.4%, 2009г мин заплата 180ЛВ, СЕГА ПРИ ГЕРБ- 650ЛВ, ТОГАВА УЧИТЕЛСКА ЗАПЛАТА 318ЛВ- ПРИ ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ 1300ЛВ- ТЕ ТИЯ ДЕТО ША УПРАВЛЯВАТ БЪРЗО ДА УВЕЛИЧАВАТ ОБЕЩАНИТЕ ВИСОКИ ДОХОДИ С КОИТО НЯМА ДА СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕС - ЧЕ ЩЕ МЕТЕМ И ЧАГЪРТАМЕ.

76

до ГЕРБ

преди 2 години

Какво стаНА с 1-вото ви място , защо не викате ''УРА'' , пак ''победихме'' ?Изкихайте се по въпросЪ !

75

Анонимен

преди 2 години

Много добър анализ. Вариантите за страната обаче са лоши. Пълна бъркотия във всички сфери и икономическа криза. Който се интересува да провери какво стана с Италия и Украйна след избирането на шоумени за министър председател и президент. Едната е в криза, а другата е пред разпадане и пълна анархия. лошото е,че доста хора започнаха да бъркат живота с шоу- политиката е шоу, икономиката у шоу, културата е шоу и т.н.

74

Анонимен

преди 2 години

...АМИ ДА ЧАГЪРТА,АМА ЧАКАМЕ ОЩЕ МАЛКО ОБЕЩАНИТЕ ВИСОКИ ДОХОДИ С КОИТО НЯМА ДА СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА И ГЛЕДАЙ КАКВО ЧАГЪРТАНЕ ПАДА....НА СЛАФЧУ, ТОШИТУ, И СИЕ ЩЕ ИМ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ КРИЯТ КОГАТО ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРИ ТРЪГНАТ СРЕЩУ ТЯХ- ЗА СЕГА ВИЖДАМЕ БЪРЗО ПОКАЧВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ И ЕНЕРГИЙНИТЕ РЕСУРСИ, ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ КАКВА Е ИНФЛАЦИЯТА ЗА ЮНИ 2021Г - НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ И ЩЕ ВИДЯТ ЗВЕЗДИЧКИ И ЛУНИЧКИ.

73

брей ,бре !?

преди 2 години

До НАРОДЕ,...Първо да се СПАСИМ от ГЕРБ , пък после ще го мислим , всеки ДРУГ кабинет ще е нещо доста ПО-ДОБРО от това ПРИМИТИВНО на ГЕРБ !

72

Даа!

преди 2 години

Както каза и Г. Първанов , ТРУДНО ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН БОРИСОВ , НО НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО !