6

Don Juan от Враца

преди 16 години

Добре де, нали викате да си ходи? Амче ако си отиде, то кой да дойде на негово място до края на мандата? Кой ще се справи за толкова кратко време? То да не е баница - режи па яж! МВР е това! Няма кой, а и да има - докато влезе в работата, докато се опознае с хората и да ги заръководи - свърши мандата! И за кво да се маха сегашния министър тогава? Ако е само движение да има, то това не е държава, а кръстовище! Румен Петков да остане, добре си върши работата! Падне ли Петков пада и Станишев, да знаете! После - няма България!

5

преди 16 години

Точно така - да не подава оставка,за да повлече надолу правителството!Аман от тази отвратителна тройна коалиция!

4

пиф

преди 16 години

Доколкото знам Румен Петков е политик - какво общо има той с полицията? Има ли нещо общо с полицията че се е срастнал толкова с този пост?

3

преди 16 години

И да си отиде, къде според вас ще отиде. Р. Овч. като си отиде от министерския пост къде отиде. В НС - и то шеф на комисия. Сега Р. Овч. пак си дърпа конците в Министерството на енергетиката и икономиката, защото парламента е органа, който има право да одобрява бюджети, и да пише и редактира нормативни актове. А за да стане далавера, трябва да се пипа здраво директно по закона. Не си мислете, че с разните му постановления и решения, Министъра може да открадне много.Та и да го махнат Петков, той пак ще си дърпа конците, само дето ще е в сянка. Нали се сещате, че сам човек трудно може да върти далавера. И Овчаров и Петков си имат екипи, с хора и от парламента, и по места, и пак ще си "работят" добре до края на мандата.Ама нека все пак за баламите да си тече сапунката-реалити по По света и у нас. Да си мисли простолюдието, че операция чисти ръце е в ход. Пък и за тоя калпав народ, и тея политици са твърде твърде добри.

2

преди 16 години

Само така, Румен петков си тежи на мястото! До ден днешен не е имало по-добър министър на вътрешните работи, поне върши нещо, някаква работа има арестувани и подведени под отговорност за разлика от досегашните министри на вътрешните работи! Станишев трябва да го запази на всяка цена!!!!!

1

PETKO RUMENOV

преди 16 години

6te- ne6te dogodina 6te si idi balabar sas drugar4etata si ;)